Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

LM līguma laušana par ministra auto izmaksā 290 latu prasīto tūkstošu vietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Volvo
V
Segliņš brauks ar līdzšinējo valsts sekretāra vajadzībām nomāto auto Audi A6. Tās nomas maksa mēnesī ir Ls 549,99 ------------------------------------- Kapec janomaa tik dargas masinas, tad jau var nopirkt paris lietotas masinas ministru vajadzibaam. Par kadi 5000 ls gab.bus daudz letak kaa nomat.
Politiskaa atbildiba
P
valsts sekretārs – ar 1999.gada izlaiduma auto. ----------------- Kaaa nu valsts sekretars brauks ar tik vecu morali un fiziski novecojusu masinu kaa saka Rigas satiksme un atri steidza sadas masinas pardot sev par daziem simtiem!
no malas
n
Nav nekāds noslēpums, ka pa šiem gadiem vadošie ierēdņi savu dzīvi bija izveidojuši līdzīgi kā pasaku valstībā - treknas algas, treknas piemaksas pie algas, trekni auto (lai varētu netraucēti un veselīgi uzbaroties, nu piemēram paskatieties uz Segliņu, +40 kg vismaz), trekni bonusi itin visur kur vien var izslaukt valsti, trekni ceļojumi uz Kubu, un tā tālāk. Auto nomām tādās ministrijas ir paši labākie klienti. Nav jau brīnums, ka tāds Kastēns abskurbst no visatļautības un valsts mašīnā ved pat skuķus drātēt. Vienvārdu sakot - mūsu ierēdņi un politiķi ir kā negausīgi rīmas - izrija to valsts kasi tukšu un pat tagad negrib atiet no siles.
tautumeita
t
nu ļoti labi, vēl varētu atbrīvoties no visiem liekajiem ierēdņiem, samazināt atalgojumu, un ja sāktu strādāt, tad vispār būtu labi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Par dienesta auto nomas līguma laušanu no LM prasa Ls 3450

Arī Vilnītis atsakās no ekskluzīvā Audi A6

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas