Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

LM rosinājusi pārbaudes par vairākiem lielu bezdarbnieka pabalstu saņēmējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cody
C
Nē, es par Lattelecom un Latvenergo runāju. Parex tā tautai ievadīts dzimumloceklis. Var jau saņemt visu oficiāli. Tikai mazāk saņemsi. Un tā ir paša izvēle. Pirms pieciem gadiem biju palicis bez darba. Trijās vietās piedāvāja samaksu aploksnē. Ar to arī runa beidzās. Galu galā izvēlējos kantori ar 30% mazāku algu, bet ar visiem nomaksātiem nodokļiem. Pagājušajā gadā trīs mēnešus noslimoju. Badā nebija jāmirst. No valsts saņēmu to pašu naudu.
naivā
n
Ja valsts vara gribētu, tad darītu visu lai alga netiktu maksāta aploksnēs. Tas arī ir tās pienākums. Ja vara gribētu, tad nebūtu "cigareti, spirķik" un kontrabanda. Ja gribētu... Tad nebūtu jāceļ nodokļi, kāda jēga tos kādam godīgākam maksāt, ja riņķī apkārt tos nemaksā. Neviena valdība nav šai lietai pievērsusies pa īstam. Jāsaka gan, ka viss tik sakompromitēts ka gandrīz vai domās atbalstu tos nodokļu nemaksātājus. Jo īsti neredz tam jēgu, visu mūsu naudu valdošie tāpat notrallinājuši. Vārdu sakot viss jāsāk no nulles un pa jaunam, jānošpiko no gudrākām valstīm tie likumi, kurus gan arī derētu ievērot.
zaiga
z
Viens likums viena taisnība visiem! Algām valsts sektorā jābūt noteiktām izejot no minimālās algas, ne no vidējās. tai sistēmai jābūt caurspīdīgai un publiskai. Tad izpaliks šmugulēšanās un vairākkārtīga algu paaugstināšanās pirms atlaišanas.
A.Gailis
A
Tu par PAREX BANKU runā , vai kā??? 150 000 Ls mēnesī pirms atlaišanas ir tā naudiņa no iekšējā pensiju fonda , ja? Nu ļoti skaisti, rīt pat dodos uz PAREX BANKU pēc labāka darba un lielākas algas! Zini gudriniek, ne jau tas strādnieks nosaka, ka algu saņemt vēlas aploksnē! Viņam vienkārši tā arī pasaka , vai nu algu aploksnē , vai parāda, kur ir izzeja no firmas! Gan jau arī Tu saskarsies ar šādu praksi, kas šobrīd progresē!
Cody
C
Tikai neviens nav aizdomājies, ka šajos lielajos uzņēmumos par visiem strādājošiem tiek maksāti nodokļi, nevis aplokšņu algas. Šajos uzņēmumos pastāv arodbiedrības un ir noslēgti koplīgumi, kuri paredz lielas kompensācijas par uzņēmumā nostrādātajiem gadiem pie atlaišanas vai aiziešanas pensijā. Par diviem uzņēmumiem zinu, ka ir privātais pensiju fonds, kurā darba devējs naudu iemaksā vairāk par desmit gadiem. Kā zināms, nu pat šajos uzņēmumos tika atlaisti strādājošie pensionāri un cilvēki kuriem līdz pensijai gads vai divi. Tad nu šādi, vairākus desmitus gadus nostrādājušie, cilvēki saņēma paredzēto kompensāciju par gadiem un izmaksas no pensiju fonda. Nauda ir godīgi nopelnīta. Un aplokšņu algu saņēmējiem vajadzētu paklusēt, jo tie kaut kādā veidā tomēr ir baroti ar šo uzņēmumu samaksātajiem nodokļiem.
V
V
SVF ir pilnīga taisnība, ka šai bandai nedod naudu, pensionāriem, skolotājiem un pārējiem vistrūcīgākajiem no šīs naudas vienalga labuma nebūs, vienīgi viņu bērniem, ja tie būs tikpat dumji kā vecāki un paliks šajā mafijas klanu pārvaldītajā banānvalstiņā, būs šie parādi jāatdod.
Zagļus cietumā - komentētā
Z
Te jau kautkādi minimālo algu saņēmēj, stroiku melnstrādnieki un citi zagļi ir salasījušies, kas parzītē uz pāējās tuatas rēķina, apzogot valsti, skolotājus, vecos cilvēkus, mediķus, pateicoties tādie zagļiem, minimālo algu saņēmējie, Latvijā ir nabdzība un krīze 20 gadu garumā, tagt ir jāslēdz skolas, slimnīcas, skolotājiem algas zem iztikas minimuma jāsamazina, pensionāriem tā jau nožēlojamās pensijas vel jāsamzina. Normālās valstī kā ASV, un citās attīstītās ES valstīs par valsts izzagšnu liek cietumā un visu mantu konfiscē, jo tā pirkta par valstij nozagtu naudu un tai pienākas valstij piederēt, bet Latvijās zagļi, tik turpina negausīgi zagt, saņemot algas aploksnēs un valsti novedot nabadzībā un bankrotā...........
baņķieris - paglupiem cilvē
b
NEVAJAG NODARBOTIES AR VALSTS UN PENSIONĀRU(kuriem tagAt pensijas pat jāsamzina, aplokšņu algu dēļ) APZAGŠNU, TAD ARĪ BŪS NORMĀLI PEZDARBNIEKU PABALSTI, BĒRNU PABALSI, PENSIJAS, SLIMĪBAS NAUDAS. LATVIJĀ VEL DAŽI PAGLUPĀKI CILVĒKI UZSKATA KA IR SLIKTAS SOCIĀLĀS GARANTIJAS
Karamba
K
Nu,GINI indekss vislabāk parāda ar ko šos 20 gadus nodarbojušies vadoņi.Esam garām visām Āfrikas valstīm labuma sadalījuma ziņā.faktiski viņi mūs varētu saukt par banānu republiku ar saujiņu bagātnieku un 3/4 iedzīvotāju nabadzībā.Pļāpu par "demokrātiju, brīvo tirgu" aizsegā visu šo laiku te gāja vaļā riktīga izlaupīšana, un lai nepļekst, ka arī šie likumi piefrizējušies pilnīgi nejauši, ka tā kāda kļūda. Prasās pēc daudzām paraugprāvām, citādi pārmaiņu nebūs
A.Gailis
A
Un cik ir tādas iestādes un uzņēmumi, kas savas finanšu problēmas šādi risina? Uz laiku atlaiž darbiniekus neizmaksājot kompensācijas ! Piedraud, ja pavērs muti , tad atpakaļ neņems! Cik ir tādu uzņēmumu, kas visus darbiniekus apgādā ar slimības lapām par to dakteronkulim , daktertantei samaksājot? Visur rauš, rauš un paši brīnās, ka nav vairs kur to naudu raust!
AE
A
Pacel,tizlais lāčeli,savu purnu uz augšu un izlasi,kas Jums tur saemā uz sienas rakstīts!!! ---------------------------------------------- -------------------------------- Pirms kādam tik rupjā veidā uzbrukt, vispirms pašam vajadzēja tikt skaidrībā. Uzraksts "viena taisnība visiem" ir uz Ministru Kabineta sienas rakstīts. Tikai šis uzraksts attiecās uz kādreizējo Tiesu pili, kurai šis nams tika būvēts. Tāpēc šādas pretenzijas jāadresē prokuroriem un tisnešiem, kuru grēki ir viens no mūsu nelaimju cēloņiem.
Kāpēc.
K
Kad vienreiz tiks noteikts likums ,kurš būs visiem Latvijas strādājošajiem cilvēkiem vienāds,ka vai nu visi strādājošie pie atbrīvošanas vai prom iešanas saņem palielinātu samaksu vai arī neviens nesaņem neko.Kāpēc Latvijā tiek pieņemti diskriminējoši darba likumi,kuri neatiecas uz visiem strādājošajiem vienādi,bet šķiro cilvēkus,citiem maksājot palielinātu samaksu pēdējā mēnesī,bet citus izmet no darba pat algu nesamaksājot. Kāpēc Latvijas valstī ir strādājošo samaksas diskriminācija. Kas šai valstī notiek,vai tiešām šeit strādājošajiem nav vienādas tiesības. Kur paliek saimā uzrakstītais sauklis ,viens likums un viena taisnība visiem.Kautkā dzīvē ir pilnīgi pretēji.,jo nekādas taisnības un viena likuma visiem nav.
HA
H
Kad janonem pensionariem - baigie varoni ! Bet zagliem un laupitajiem klat nekeras - jo tos aizsavot likums Kads idiots tad sadus likumus izveidoja un kas tos apstiprinaja ? MURGI !
melu valsts
m
neticu, ka viniem nav bijis atvalinajumu! tie ir atklati meli! jo tas aprindas to vien dara kaa braukaa pa siltajam zemem atpusdamas. Pilna Privata dzive ar so infromaciju! Tagad telo, ka vergojusi 10 gadus bez atvalinajuma! Nudien jaraksta uz Eiropu!
bus naviga ziema
b
Domaju ziemaa, akd nebus vairs naudas pabalstiem, mes iesim un to valdibu noslaktesim. taa vini atstieps kajas ar pilnam kabatam naudas! vaaaaai cik gruti viniem bus mirt, zinadamiem, ka kabatas vel pilnas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Lielākais bezdarbnieka pabalsts – Ls 4497

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas