Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

LNT un TV3 draud pamest bezmaksas ēteru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mrelis
M
Reali cilveks aizstav cilvektiesibas elementarakos likumus.... apsveicami! :) tani pasa bridi brivaja laika nozaakaa citus nevainigus un piedevam svesus cilvekus!!! FUI publiskais Fui Guntinja..!!!!
Cepums
C
Draud pamest? Krievu seriālu mēslu kanāli, lai droši iet maksas pakā!
e
e
Tad ir traki, jo nebūs ko skatīties, mums virszemes TV uztvere ir vāja, nav vērts par tādu pakalpojumu maksāt, satelīts ir dārgs, tātad būsi bez TV.
de
d
Lattelecom vienmēr ir bijusi rijīga organizācija, bet valstij vispār nav nekādas koncepcijas, ne ilgtermiņa plāni, ne redzējums par attīstību - visi tikai gudri runā, bet dzīvē viss iet pašplūsmā (visās jomās). Nožēlojama bezatbildība no politiķu puses! Man ir kauns par mūsu valdošajiem.
plūme
p
Mani tas īpaši neiteresē,jo apriebušās tizlās reklāmas un tukšie šovi.
lauķis
l
LNT novēlu - saulainu taciņu ar visu Ēķi! Žēl par TV 3, jo mūsu mājās skatās tikai TV3 un LTV1 ! Domāju, ka daudzi laukos skums pēc Nekā personīga un kaut cik normālām filmām!
aija
a
nu tad lai atmaksaa ,tos iegaadaatos dekoderus ,kuri bij paredzeeti tikai bezmaksas kanaaliem,cuukas!!!!
!
!
Bus zel, ja TV3 neradis publiska apraide. Man tas ir svarigs, jo ta bez LTV1 ir vieniga vieta, kur berni redz pilnmetrazas multfilmas, ieskanotas latviesu valoda. Bet es nepiemaksasu. Pietiek jau ar "nozagto" dekoderu principu. Un tomer ir smiekligi konstatet, ka visas tas daudzas skata lenka, subtitru, valodas izveles pogas uz dekodera, TV pults Latvijas gadijuma var izlauzt un izmest - no tam nav pat ne vismazakas jegas. Tas saucas - ieviesam modernu apraidi pasu pelnas un keksisa del.
U2
U
..''ņacionālie'' krievijas seriālu kanāli!!!????...bez 900 sek un ziņām jau tur tik un tā nav ko skatīties!!!..un ko ''vērtas'' vien ir TV3 reklāmas pauzes!!!!..50=50 ar pašu raidījumu (filmu)!!!!!!!!!!!!!
Schmitz
S
LTV jau nav tas sliktākais variants. Saturs viņiem ir daudz reiz labāks pat LNT un TV3
hmmm
h
Bezkaismīgs viedoklis, neņemot vērā kam pieder abi kanāli un ko domāju par abiem kanālu īpašniekiem. Valstij tāda dīvaina loģika - ceļ nodokļus, mazina algas, bet, kad uzņēmēji, kuri darbojas divos TV kanālos, pasaka, ka arī ir spiesti "konsolidēt" savus budžetus, tad visi taisa baigi lielas acis. Savādi gan, vai ne? Dombrovskim, kā fiziķim būtu jāatceras masas nezūdamības likums. Tas attiecas arī uz naudu. Ne no kā kaut kas nerodas. Un, ja vienā vietā pieaug, tad otrā tikpat daudz pazūd. Tā kā 2011.gada "budžets" mums vēl nesīs daudz pārsteigumu. Diemžēl.
kurzeme
k
Arī tv 7 vajadzētu pasijāt ar savu raidījumu,kad latvieši savā starpā runā krieviski.LNT vispār ir padomju atraugu vēmekļi.LPP rupors ar ēķi priekšā pakaļā-patrioti krieviskie.
Diiva
D
Mans subjektīvais viedoklis ir tāds - neko nezaudēsim no tā ka šie divi aizies, es pēdējo gadu laikā neesmu šajos divos kanālos redējis ko analītisku vai daudz maz nopietnu. Dažādi dziedošie un dejojošie šovi, kas vērsti tikai uz peļņas gūšanu, negāciju pilni raidījumi (piem. Degpunkts), ziņas ar lētām sensācijām, ak jā un, protams, reklāmas, pa 10 un 15 min. Es pat domāju, ka skatītāji būtu ieguvēji neredzot šos kanālus, un ja vēl ņem vērā faktu, ka "tukša vieta ilgi nepastāv", tad varbūt ilgtermiņā būsim ieguvēji. Es apt nevaru iedomāties, kas varētu vēlēties šos kanālus skatīties par samaksu.
jpg
j
Skele noperk digitalas apraides tehniku par 5 eu un pardot par 3 miljoniem Tapat ari Lattelecom ples 10 adas nost. Uzcenojums 1000 %!
MTV
M
LNT stinks tos ķēmus jau sen vajadzēja padzīt un uzlikt naudas sodu pāris mil... tizleņi ar saviem krievu seriālie milzīgajiem krievu subtitriem un krievu seriāliem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas