Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Loginovs valsts darbā pērn nopelnījis Ls 158 660

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
111
1
111
muitnieks
m
vislabaaak atalgotais!!!! apskaties Imants sarmulis....kura ienaakumi gadaaa grozaaas ap 0,5 miljoniem, buudams valts ireednis vairaaaks vietas, un veeel pensiju sanem lielaaaku neka man ierednim....riebjas
alberts
a
VALSTS darbā!Es saprastu ja viņam butu SAVS bizness,tad lai pelna cik VAR.Bet VALSTS darba??!!
Politiskaa atbildiba
P
Ja, cilveks sanem sadu algu tas nozimee, ka vins sauuuuuusmigi daudz strada! ka 24 stundas diennakti ir aizpilditas darba. Bet tad pa kuru laiku vins ir spejigs stradat vel 2 darba vietas???? Kas te Latvijaa notiek??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Politiskaa atbildiba
P
Klau ja jau sadas algas, tad atcu ar Latviju viss kartibaa!!!! Kapec tad valdiba saka, ka jaaiznemas, kas valsts bankrotejusi?? Ja maksaa sadas algas, tad Latvija ir loti labaa stavokli! Kas melo???
ps
p
Nu alga kā Vācijas kanclerei vai kā Francijas prezidentam , urā Latvija rullē !!!
:)
:
Ja jau tada alga, tad stradniekiem vareja jau no 1000-1500 menesi,butu normali
:)
:
izvelejies pareizo grozinu
R'udis
R
Lauku vecim. Piekr'itu, ka vad'it'ajam j'amaks'a. BET ! Ja Tu vadi ostu tad neb'azies dzelzce'l'a . Ginekologs nekad nelabos zobus. Lai gan par t'adu naudu var ar'i risk'et. Protams uz m'usu r'e'kina.
Tādi esam
T
Kāpēc Loginovam nepieder LIDMAŠĪNA vai kāds liels KUĢIS ? Vajadzēja kādam nodokļu inspektoram aiziet pie Loginova un paprasīt, lai uzrāda skaidrā naudā esošo naudas kaudzi.
Clash
C
Laikam apgrozijums bijis kā Frankfurktē.
bac
b
Pareizi! Vēl no sevis piebildīšu. Tagad, kad grierž nost pensijas un pabalstus, ceļ nodokļus, aizvien palielinās velme nemaksāt nodokļus un saņemt algu aploksnē. Nē, draugi, tas ir nepareizi. Tā mēs tas algas tiešām varam nenoturēt...
Blondīne
B
Te pirms pāris dienām Repše TV teica, ka 360 Ls uz papīra cilvēkiem esot liela alga. tas ir 4320 ls gadā pirms nodokļu atskaitījumiem. 158 662 daīts ar 4320 ir 36, 7 cilvēki gadā. Piekrītu, ka brīvostas vadīšana nav tas pats, kas viens ierēdnis. Taču kā saprast to, ka visu latvijas valsti mēs vērtējam piecreiz mazsvarīgāku ( teiksim ministru prezidenta alga ) par brīvostu. Domāju, ka krīzes laikā vismaz nevienam uzņēmuma vadītājam nevajadzētu būt lielākai algai nekā ministru prezidentam. Tas attiecas arī uz valdes locekļiem ( mērs, viņa vietnieki ) , kuri tai brīvostā pa cik tur sešiem vai tūkstošiem mēnesī saņem. Nu ja viņi turteiksim strādā trīsreiz vairāk nekā Rīgas domē, tad jautājums, kāpēc viņiem amats domē , ja tur gandrīz nestrādā, tad par ko tās algas!
Sētas miets
S
Grūti mums būs turpināt šadas algas maksāt, bet nekas, atlaidīsim vēl dažus vecākos referentus, pazemināsim skolotāju algas maķentiņ vēl, un uzkrūvesim PVN līdz 25%. Gan jau paspēsim Leonīdiņa, Bertoldiņa un pārējo Latvijas tautsaimniecības mugurkaula pārstāvju algas vismaz noturēt esošajā līmenī.
dz
d
ē, bet es par tādu algu pat censtos arī kaut ko pat izdarīt.. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas