Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Loskutovu uzņems zvērinātu advokātu rindās

Zvērinātu advokātu padomes (ZAP) vairākums akceptējis Alekseja Loskutova uzņemšanu zvērinātu advokātu rindās. Par šādu lēmumu nobalsoja septiņi no klātesošajiem padomes locekļiem, viens bija pret. Tā kā padomes balsojums nav atklāts, nav zināms, kurš ir pret A. Loskutova uzņemšanu.

A. Loskutovs Dienai stāstīja, ka viņam padome uzdevusi jautājumus par advokatūras apvienošanu ar politisko darbību. "Uz to atbildēju, ka nekad nevar zināt, cik ilga būs mana politiskā darbība, bet advokatūra ir mūžīga," teica A. Loskutovs.

Jau vēstīts, ka pēdējā ZAP sēdē marta sākumā jautājumu par A.Loskutova uzņemšanu atlika, lai varētu kārtīgi iepazīties ar iesniegtajām atsauksmēm. Kopumā tādas saņemtas vairākas, trīs — negatīvas. Pret A. Loskutova uzņemšanu negatīvas atsauksmes saņemtas no Valsts ieņēmumu dienesta amatpersonas Vladimira Vaškeviča un viņa dzīvesbiedres Ināras Vilkastes advokāta Aināra Platača un Aigara Lūša biroju darbinieki, jurists Māris Sprūds un advokāts Raivo Sjademe. Par šīm sūdzībām ZAP neesot pajautājis  "ne vārda", teica A. Loskutovs.

Par pilntiesīgu zvērinātu advokātu A. Loskutovs kļūs, kad nodos zvērestu Augstākās tiesas priekšsēdētājam Ivaram Bičkovičam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Aicinājumam izvērtēt Loskutova atbilstību apšaubāmi nolūki


ZAP novilcinās ar lēmumu par Loskutova uzņemšanu advokatūrā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas