Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

LPP/LC pārsūdzēs KNAB lēmumu par priekšvēlēšanu tēriņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lidzigi ka krievija..
l
Krievija ari viena partija lai nebutu jamaksa pati sevi izformeja un tulin radija jaunu.. un pateica piedodiet mes par to ieprieksejo partiju neko nezinam... un maksat netaisamies...
Antons
A
Kāpēc netiek ierosināta lieta pret abām galvenajām partijām ,kas noziedzīgā veidā iekļuva Saeimā,par to likvidāciju,kā tas tika izdarīts Taizemē,jebšu tur demokrātija ir augstākā līmenī un Latvija vēl to nav sasniegusi. Atbildiet ,oranžie banditi.
Andrew
A
Godman..nebaaz vairaak tieshaa eeteraa pirxtus ausiis..smadzenes neatradiisi..maksaajiet paraadus nelieshi!..un tas ir tikai saakums!
Vuarzazi
V
Nelaist pie velesanam tas partijas, kas nav nokartojusas sodus.
Reinis
R
Varētu būt arī kāds labums. Lai novelk visas šīs tiesas līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām, tad opozīcijai būs par ko TP un LPP/LC drā*t, tātad lielākas izredzes viņus nogāzt. Pozīcijai būs grūti aizmiglot acis jauniem vēlētājiem un tiem vecajiem zombijiem, kas bija tik debīli un jau iepriekš nobalsoja par viņiem.
AD
A
Paldies! Arī es tā domāju.
dzeris - AD
d
Kliedzošs interešu konflikts jau bija Loskutova noņemšana ar taisni to partiju balsīm, no kurām KNAB vēlējas piedzīt naudu par pārkāpumiem.
Matains plikgalvis
M
Premjera partijas necienīga rīcība!
AD
A
Kā tas īsti it? Paskaidrojiet man tie juridiski apgaismotie. Vai te skaidrāk par skaidru neparādas Godmaņa interešu konflikts kā KNAB priekšnieka izvēlētājam?
=
=
vai ar mani vieniigo tas notiek,kad briizhiem gribaas blaut lamaaties likt lietaa kulakus,pret siem lopiem kas pie valsts stuures??? atbildiet,gribu zinaat,vai nejuudzos nost ar savu 200 ls algu
Vai kauna nav?
V
Ja Saeimā sēž citi /nevis tie, kas reklamējās un par kuriem balsoja/, tad tie ir viltvārži un no Saeimas un valdības jāpadzen.
dzeris
d
Rīcība ļoti raksturīga Latvijas "kristīgo vērtību nesējiem", tāpat kā Latvijas galvenajām "kristiešu" konfesijām arī šiem galvenais nauda un īpašumi. Nu varētu jau arī izdarīt Latvijai lielu pakalpojumu - bankrotēt un pašlikvidēties.
@
@
Tātad, atzīst saistību un saistības.
Aita
A
Protams
Aita
A
Pro6tams ka paarsuudzees,varbuut pa to laiku izdosies ielikt iisto KNAB vadiitaaju un viss buus ,,shtokos,, buus atkal tiiri ,balti puukaini.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas