Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

LPP/LC: valdība apkrāpusi ģimenes ar bērniem

LPP/LC Saeimas frakcija uzskata, ka frakcijas deputāti un ģimenes ar bērniem, kas atbalstīja Valda Dombrovska (LPP/LC) valdības apstiprināšanu, ir apkrāptas. Frakcija norāda, ka ģimenēm ar bērniem valdības deklarācijā tika doti konkrēti apsolījumi, taču nepilnas nedēļas laikā pierādījies, ka reālais darbs ir pilnīgi pretējs deklarācijā paustajam.

Partijas LPP/LC Saeimas frakcija atbalstīja Valda Dombrovska valdības apstiprināšanu, ņemot vērā valdības deklarācijā pausto apņemšanos ekonomiskās krīzes apstākļos turpināt ģimenes kā valsts pamatvērtības atbalsta politiku. "Nav apritējusi pat nedēļa kopš valdības darba sākuma, kad valdības reālie soļi ir pilnīgi pretēji deklarācijā paustajam. Kā pirmās, uz kuru rēķina tiks taupīta nauda, tiek nosauktas ģimenes ar bērniem, ierosinot atņemt ģimenes valsts pabalstu jaundzimušo bērnu vecākiem un piemaksu pie bērnu piedzimšanas pabalsta," teikts frakcijas paziņojumā.

„LPP/LC apzinās, ka krīzes apstākļos nepieciešams turpināt mazināt izdevumus, taču tieši krīzes dēļ valsts atbalsts ģimenēm ar bērniem ir jāsaglabā kā viena no galvenajām prioritātēm. Nav jādomā, kā ietaupīt vienu miljonu uz pabalstu likvidēšanas rēķina. Tas tikai rada nedrošību par savu un bērnu nākotni, ietaupījums būs neatsverams ar dzimstības kritumu. Tā vietā viennozīmīgi jāpasaka Latvijas cilvēkiem – radiet bērnus, adoptējiet bērnus, kļūstiet par audžuvecākiem – valsts jūs atbalstīs”, uzsver LPP/LC frakcijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Sāk saudzīgi, par lielākiem sociālā budžeta upuriem nerunā


LM: ģimenes pabalsta nogriešana ir mazāk sāpīgais risinājums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas