Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

LR darbinieki: Godmaņa izteikumi nepieļaujami

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
negodmanis
n
A godmanim viss pie pakaļas
kārlis
k
man jau patīk! Krievijas un 'krievvalodīgo' mediji naudu atrod, bet Godmanis nē! Un tad vēl brīnās, ka skolās n-tiem % bērnu galvaspilsēta ir Maskava un prezidents - pūtiņš.
ezis
e
Nu nevajag jau no mušas ziloni iztaisīt,arī paši radio finansisti,gamatveži un valde ir vainīgi par notikušo. Ja neviens nav pamanījis ekonomiskā krīze ir visā pasaulē,tad derētu padomāt vai vajag uzturēt tik daudz programmu,atstāt vajag tādas, kurām nav alternatīvu komercstacijās. Tāpat par profesionālo radio kori,vai tad kultūras ministrijai nevajadzētu pameklēt līdzekļus kora uzturēšanai.Daļēji jau var piekrist Godmanim 1 kanālā ,gan klusuma brīdim nevajadzēja būt.Sameklējām citu staciju,tā bija Skonto un nekāda vaina ,ziņas arī starp citu kvalitatīvas un bez žults izgāšanas. Šorīt jau intervija ar valsts prezidentu bija klausāma,bez pārākuma pieskaņas,laikam sākat arī kritiku ņemt vērā.
režisors
r
LR pirmajā piegājienā atlaiž ganrīz 40 cilvēku
radiobalss
r
Par radiodarbinieku skaitu. LR ir 4 kanāli - katrā nemaz ne tik daudz žurnālistu + tehniskie darbinieki + datoriķi + saimnieciskie darb.+ 5 juristi + koris . Tas viss ik dienu nodrošina 24 stundu apraidi ar n-tajiem raidījumiem, no kuriem daudzi ir super. Tie, kas nav klausījušies, vienkārši nezina, kādas pērles tur dzirdamas. Un - dažādām gaumēm. Meklējiet mūs FM viļņos starp daudzajām krievu stacijām!
Liva
L
Ar kādām tiesībām Latvijas Radio uzdrošinās pieprasīt sabiedrības līdzjūtību, ja paši ir "pazaudējuši" simtiem tūkstošu latu? Tieši tos latus, kurus tā pati sabiedrība viņiem ir iedevusi? Kur tā nauda palikusi? Normālas iestādes budžetu plāno kā minimums gadu uz priekšu, nevar būt tā, ka iztrūkums "pēkšņi" uzrodas no zila gaisa gada beigās. Normālā valstī ne tikai Kolāts, bet pilnīgi visi vadošo amatu darbinieki šajā iestādē būtu atstādināti uz izmeklēšanas laiku, kamēr tiek noskaidrots, vai noticis noziegums, vai arī vienkārši nolaidība un nekompetence, un sodīti visi atbildīgie. Kā vispār šādā situācijā var nepietrūkt bezkaunības prasīt ziedojumus? Tad jau arī Imša varētu lūgt līdzjūtības ziedojumus, lai palīdzam viņam nomaksāt sazagto. LR nav nekāds komercradio, bet gan tiek uzturēts par valsts līdzekļiem - Godmanim nav tiesību ierobežot LR viedokli un saturu, bet ir pilnas tiesības ierobežot budžeta līdzekļu izsaimniekošanu, jo viņš kā premjers par to ir atbildīgs. Un viņa izteikumi nestāv ne tuvu tām trešā mata rupjībām un histērijām, kas nāk no komentētājiem un žurnālistiem.
Rasmuss
R
Kas, tikai tagad pamanījāt Godmaņa izteikumus? Jau kopš pirmās premjerēšanas dienas viņa izteikumi ir bijuši civilizētai sabiedrībai nepieļaujami, bet visi tikai stenēja un kukstēja - re kā mūsu premjers rullē, ierēca atkal! Un vecītim naturāli sakāpa galvā, un viņš nolēma rullēt uz pilnu klapi, jo kas gan var apturēt! Prezidents? Muļķības! Saeima? Niecības! Sabiedrība? Plukatas! Gavilējiet ļaudis, jums premjers uz goda!
anna
a
Atbalstu premjera teikto par radio. Šī radio klusuma stunda beidzot lika man arī no rītiem sameklēt citu radiostaciju. Mans priekšlikums - atstāt vienu programmu, toties kvalitatīvu. Nu nav tie radio cilvēki nekādi izredzētie. Beidzot jāpaskatās pašiem uz sevi kritiski. Un paskatoties parakstu sarakstu, vienkārši šausmas pārņem, cik daudzi mums, nodokļu maksātājiem, jāuztur.
Andrew
A
vaI tik re viens otrs nebuus notralinaajis 10 reizi lielaaku summu glaabdams aizdomiigas bankas aizdomiigus dariijumus un izraisiijis kriizi valstii vienaa dienaa
Doks
D
Cik cilvēku strādā LR ?? Cik atlaidīs, kādas algas vidēji ?
Doks
D
He , he, dakteri "padraudot" reanimācijā uz laiciņu atslēdz skābekli, premjers kritizēja šādu rīcību, hospitāļa kolektīvs norāda, ka kritizēt nedrīkst !!!!! Piekrītiu Godmanim !
nu nu
n
šādi ir "augusi" valsts dotācija Latvijas Radio 2007 - 4,6 milj. 2008 - 4,5 milj. 2009 - 3,2 milj. likums gan saka - ne mazaak kaa ieprieksheejaa gadaa. kursh paarkapj likumu? vēl arī tā kā liela inflācija, tā kā izmaksas augušas... a kā var neiedzīvoties parādos? ja kāds domā, ka jau savos nodokļos ir samaksājis par sabiedrisko radio, tad, lai pārdomā, vai tai naudiņai tiešām jāiet caur politiķu kabatām un viņu kopējām smadzenēm ar 100 rievām bet protams un viennozīmīgi - radio ir jādomā, noteikti ir jādomā, kā strādāt modernāk, taupīgāk un, galvenais, formai ir jākļūst vēl baudāmākai. nu pietiek tur šlāgeru, pietiek aizsēdējušos tantiņu.
Terorists
T
Un neaizmirstat cik šīs mīkstās mēlītes nesaņems ziedojumos no šiem nīstajiem politiķiem un partijām.Tādēļ jau daudzus gadus neklausos LR,jo pieredze ar šiem putneļiem ir,un kā saka tad par naudu arī velns danco.
rufo
r
drīz Godmaņpapus skraidās pa ielu un bakstīs visiem ar pirkstu: tu vainīgs, tu esi jau atlaists ! trako kreklā !
Jaunietis
J
Pilnīgi piekrītu Tavam viedoklim. Un piebilstu - lai priecājas tomsonveidīgie MĪKSTIE gaudotāji, ka viņu ienīstā Latvijas valsts viņiem garantē visas tiesības un cilvēkbrīvības. Citādi - būtu Krievijas variants un situācija "za čto borolisj, na to i naporolisj" un visi šie tomsonveidīgie labākajā gadījumā mazgātu parašas Daugavpils cietumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒSTULI PARAKSTĪJA

Lauris Zvejnieks, Aidis Tomsons, Mirdza Vizule, Viktors Pupiks, Pārsla Saktiņa, Elfrīda Plamše, Dace Simanoviča, Dace Celitāne, Ilze Vasermane, Alfrēds Zarāns, Baiba Jakuboviča, Jogita Cinkus, Ina Strazdiņa, Didzis Melbiksis, Renārs Šteimanis, Kaspars Groskops, Uģis Lībietis, Jānis Siksnis, Tālis Eipurs, Dace Krejere, Toms Bricis, Anna Platpīre, Zigurds Ķeizars, Jānis Zariņš, Gusts Kikusts, Jānis Ramāns, Agita Bērziņa, Gunta Matisone, Evita Rutka, Silvija Smagare, Vija Bremze, Inga Ozola, Kārlis Dagilis, Agnese Kārkliņa, Alīda Lovnika, Pēteris Goldbergs, Arita Grīnberga, Iveta Zvejniece, Kristīne Zolotorenko, Vaira Ribule, Dace Rudziša, Jurita Langrete, Linda Gūtmane, Dace Mikanovska, Egita Miezīte, Varis Kurmiņš, Benita Gaņģe, Guna Žūriņa, Veronika Paula, Inese Seņkāne, Ingrīda Ābola, Lija Guļevska, Diāna Bērza, Dzintra Straume, Vizma Apalone, Zane Lāce, Mudīte Paegle, Lorete Bērziņa, Ginta Mūrniece, Māra Eglīte, Sendija Burka, Ilze Budreika, Vija Rupenheita, Kristīne Kalniņa. Lidija Dzene, Dace Stalidzēna, Dzintars Tilaks.

Daiga Renbuša, Māra Krontāle, Kaspars Zlidnis, Zaiga Grīnberga, Daina Zalamene, Māra Varika, Mairita Znotiņa, Rasmīte Daņiļevska, Linda Rulle, Andra Alksne, Olga Rimšāne, Diāna Pulle, Evija Vimba, Liliāna Kurzemniece, Vita Apša, Ginta Subbota, Juris Roze, Mudīte Paegle, Hilda Kuzmane, Ilga Auguste, Zigismunds Ancāns, Marina Kosteņecka, Ingvilda Strautmane, Inita Kresa, Mārtiņš Mālmeisters, Rita Lūkina, Unda Priedīte, Uldis Jirgens, Kaspars Putniņš, Reinis Druvietis, Elīna Karaseva, Ilze Aldre, Sanita Kārkliņa, Jānis Zvērs, Sandra Glāzupa, Mihails Vasiļkovs, Silvija Mieze, Sandra Kropa, Ansis Pavasaris, Ilze Vanaga, Guntis Stankevičs, Vidvuds Medenis, Iveta Medene.

Ēriks Baranovs, Normunds Taube, Inese Matjušonoka, Kristīne Barkovska, Ilze Bērziņa, Kārlis Bimbers, Antra Dreģe, Gundars Dziļums, Ieva Ezeriete, Māra Šuba, Inta Pīrāga, Arita Strode, Armanda Pakalne, Ināra Ancāne, Inta Zēgnere, Maruta Rubeze, Andis Boriss Palejs, Guntis Sūniņš, Māris Skurba, Voldemārs Grāvis, Irēna Cērmane, Daira Sosnare, Armands Briedis, Zigfrīds Muktupāvels, Haralds Burkovskis, Dzintra Kalnāja, Edgars Raginskis, Māris Lācis, Agnese Linka, Aļona Aļeksejeva, Artjoms Konohovs, Anda Buševica, Eduards Liniņš, Egils Jākobsons, Santa Kokina, Jānis Kokins, Elīna Libauere, Inga Martinsone, Laura Dreimane, Jānis Raitums, Nora Micpapa, Inga Bēdele, Aija Keizika, Arvis Elsons, Regīna Bieziņa, Juris Petkūns, Alfrēds Šabalovs, Andris Zutis, Alfrēds Šabalovskis, Andris Arājs, Ferijs Millers, Aigars Reinis, Jānis Lācis, Ieva Irkle, Anita Grudule, Guntars Plūcis, Ainārs Rubiķis, Inga Rūtentāle, Kārlis Rūtentāls, Astrīda Vintere, Gunārs Jākobsons.

LASI VĒL

Latvijas radio papildus naudu nedabū, Kolātam jāgatavo jauns plāns

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas