Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

LSDSP ārkārtas kongresā plāno apstiprināt jaunus statūtus un programmu

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) ārkārtas kongresā 9.jūnijā plāno apstiprināt jaunos partijas statūtus un programmu, apspriest politisko situāciju valstī un LSDSP gatavoto partiju finansēšanas modeli. LSDSP preses sekretārs Gatis Vanags pavēstīja, ka politisko partiju finansēšanas modeli parlamentā nepārstāvētie sociāldemokrāti domā piedāvāt Saeimā pārstāvētajām partijām, vēsta BNS.

"Sociāldemokrāti uzskata, ka labējo partiju piekoptā politika ir novedusi valsti līdz līderpozīcijām inflācijas rādītājos, nesakārtota nodokļu politika un sociālie jautājumi jau tuvākajā nākotnē var vēl straujāk pasliktināt sociālekonomisko situāciju, šādi apstākļi ir likuši sociāldemokrātiem pārstrādāt programmu un ar vēl lielāku apņēmību nekā līdz šim cīnīties un aizstāvēt savus uzskatus," norādīja Vanags.

LSDSP ģenerālsekretārs Ansis Dobelis atzinis, ka kongresam būs liela nozīme LSDSP turpmākajā attīstībā. Pieņemot jaunos partijas statūtus, būtiski mainīsies partijas organizatoriskā struktūra. "LSDSP daudz efektīvāk spēs sekot līdzi Latvijas politiskajai situācijai un reaģēt uz politiskajiem notikumiem un aktualitātēm. Savukārt partijas programmas apstiprināšana būs tikai pussolis ceļā uz jaunu piedāvājumu sabiedrībai. Balstoties uz jauno programmu, tiks strādāts pie daudz nopietnākiem dokumentiem dažādākās politikas un tautsaimniecības nozarēs," sacījis Dobelis.

Kongresa viesu vidū būs arī sociāldemokrāti no citām Baltijas valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas