Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

LSDSP izvirza Jāni Dineviču par Rīgas mēra amata kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sosts
s
Kā ar Dinēviča kunga krimunālo dēlu? Vai sodu jau izcietis? vai mums domē vajadzīgi krimināli?
Pēteris
P
Zinātniskā komunisma pasniedzējs.
brīvi sveiks!
b
Kāds žuļiks Dinēvičs mēra kandidāts!? Jums taču reitings ir knapi 1%. Pēdējā mēnesī izvilksim laukā jūsu bosa zagšanas shēmas, tad pat 1% nesanāks.
LSDSP ierindas biedrs
L
Partija Dinēviču nav izvirzījusi! Varbūt Rīgas nodaļa? Ar savu zagšanu velk uz leju visu partiju.
domniece
d
Kurš nezin, ka Bojāra laikā Dinēvičs bija kasieris - otkatu izspiedējs no uzņēmējiem! Tagad turpina izspiest no dzīvokļu celtniekiem un ne tikai... Kad Juta nāks pakaļ? Laikam cer, ka iedabūjot savu bijušo biedru Vilnīti knābī, varēs zagt uz nebēdu! (šito "Vidējais" komentu uzboksterējis pats Dinēvičs)
Skroderis
S
Kuri valdīja Rīga sDoē, kad tika parakstīta Zelta tilta celšana un uzsākts neveiksmīgais prāmju sattiksme bizness uz Stokholmu. Grābēji Jūs esat savam labumam, ne sociķi. Nu nevajag liet ūdeni!
Lāpītāja.
L
Hm, varētu piekrist,ka salīdzinot ar pārējiem kandidātiem,kuri ir pieteikti(tur reāls ir tikai Šlesers,kurš patiesi grib to amatu,visi pārējie tikai zīmējas un ievēlēšanas gadījumā attiektos par labu kādam mierīgakam un publiskam amatam ES vai kaut Saeimā) Dinevičš ir kompetents. Tikai viens bet, var piekrist,ka gluži tā nav ka LSDSP nekad NEKO nav darījusi,jo patija jau nevar pilnīgi neko nedarīt-viņi Bojara laikā bija pirmie,kuri vispār uzsāka municipālo(pašvaldības)dzīvojamā fonda celtniecību(maz bet tomēr),kamēr gan pirms,gan pēc viņiem mūsu nacionāl konservatīvie un liberāļi uzskatīja,ka tāsir pašu īrneiku problemas kur dzīvot,kas arī noveda pie vajadzības ņemt kredītus un pirkt dzīvokļus paneļmajās par astronomiskam cenam, viss tas tā ir, bet Dinēvičš ir gana ilgi tur sēdējis un zina kā notiek "likumīgā korupcija",ko arī veiksmīgi varēs kopā ar kompanjoniem turpināt, pingvīniem atmetot druskas. Pārējie = birki,bērzini,ārgaļi u.c. pat to nedara, tie vispār uzskata,ka Rīga pienakas tikai viņiem un viņu loka cilvēkiem. Pagaidām neredzu par ko balsot RD vēlēšanās.
nja
n
Zīmīgi, ka pirmie kas piesakās kandidēt Rīgā ir šlesers un Dinevičs :))) Ko tad tpisti un Birks gaida?
Jupis
J
Viņš ir aizsēdējies Rīgas domē, ir noguris par rūpēm par mums rīdziniekiem, aiz noguruma pat sācis uzdoties, ka ir korupcijas apkarotājs Rīgas Domē, tāpēc nākošajās vēlēšanās parūpēsimies, lai viņš varētu mierīgi atpūsties.
nanajiešu puisēns
n
man gan patīk šis cirvis. (atceroties milzu reklāmu uz Rīgas brandmūra)
āpsene
ā
DINEVIČ=FUI
Krupis
K
Dinēvičs gatavs apkarot korupciju Rīgas Domē..... Tu ko esi lietojis šorīt. Tas tips taču ar Bojāru LSDSP ziedu laikos grāba tā, ka pat Štrams un Ameriks salīdzinoši ir eņģeļi.
Āpsis
Ā
Glābsim Rīgu. Kur Dinēvičs tue bēdas.
Vidējais
V
Cilvēks, kas zin Rīgas Domi no augšas līdz apakšai, pie tam ir gatavs beidzot virzīt uz priekšu Auditu un Valsts kontroles ieteikumus par korupcijas risku samazināšanu Rīgas domē. Ļoti pozitīvi vērtēju Dinēviča kandidatūru!
Valdis Š.
V
Labāk, lai nodarbojas ar jogurta sasišanu brinzā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas