Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

LTV1 reitingam būtisks kritums; zemais rādītājs nav skaidrojams ar negaidītu neveiksmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es
E
Jezus, LNT skatīties zem sava goda. Es , piemēram, skatos un uzskatu, ka tā ir vienīgā televīzija, kura strādā tautai.
Es
E
Murgs. Tā jau ir tā problēma, ka LTV nemeklē vainu sevī, bet skatītājos! nav padomju laiki, skatītāji ir gudri un māk spriest par to, ko rāda televizorā.Tāpēc jau arī neskatās.
Raimonds
R
Padomju Latvijas televīzija ,šajos 20 gados tā arī nespēja kļūt par Latvijas Televīziju,jo savu apaļo vai ,,pusapaļo,, jubileju svinībās vienmēr neaizmirsa iekļaut tādu ,,šedervu ,, kā filmu ,,Mājup ar uzvaru,, Arī ,,Ilgais ceļš kāpās,,ar latviešiem nepieņemamu vēstures traktējumu ,tāpat tika drillēts bez komentāriem.Ziņu raidījumi ir,, uzsildīti konzervi ,,galvenokārt par Rīgas notikumiem.Tādēļ kaut cik svaigāku informāciju var gūt no LZKanāla vai komerckanāliem.
Juhans
J
Jālikvidē tas TV1. Tur, atskaitot pendžu Panorāmu, nevienam nekas nav ko redzēt.
Fly
F
Sorrrry, bet es neko labāk nevaru pateikt, nezinu vai vispār ir iespējams trāpīgāk pateikt: Ance 14.10.2010 10:02 Vēl gadiņš ar kotu, kļockinu, bucenieci un gailīti, un oligarhu pasūtījums būs paveikts- valsts tv būs iznīcināta saknē:(
K
K
Nesaprotu, kāpēc man, kā nodokļu maksātājam, vajadzētu apmaksāt tādu raidījumu kā "Šeit un tagad". Laikam ejot, tas kļuvis virspusējs. Viesi nav vairs sabiedrībā cienīti savas jomas profesionāli, bet gan steigā piemeklēti raidījuma vadītāju amata brāļi. Tad nu, 2 psihologi savā starpā ņemas kaut kā piepildīt atvēlēto ētera laiku. Sarunas mēdz aizvirzīties prom no psihologu kompotences, taču tas netraucē turpināt runāt. Finālā tiek sarunātas muļķibas, tādējādi maldinot skatītājus. Sazvanīt studiju un uzdot precizējošu jautājumu principā nav iespējams. Šo iemeslu dēļ raidījumu jau kādu laiku vairs neskatos.
Venta
V
Kotam diemžēl ir vāja izglītība. Tādi reti kad grib blakus spēcīgus intelektuāļus. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka ziņu dienests tika izšķaidīts, jo tur bija stipri žurnālisti. Nezin no kurienes uzradies čoms Mareks Gailītis, kura politiskā orientācija, tāpat profesionalitāte - stipri apšaubāma.
autobuss
a
Mērķtiecīga un neatlaidīga darba rezultāts
Nu ja...
N
Visi spēcīgākie žurnālisti palaisti. Ja tauta nebūtu protestējusi, tad ne Streips, ne Domburs tur nebūtu!
Dodo
D
Kots braši iet uz LTV privatizāciju, tādēļ arī visu apzināti noved līdz klinķim!
Vija
V
Tik traki kā viens otrs te mālē nu nav! Panorāmu skatos, bet dažreiz kaitina tie garie sižeti ... par neko, gribētos vairāk informācijas. Tas pats attiecas uz rīta raidījumu. Pārsvarā viss drusciņ ož pēc naftalīna. Tādi vāji žurnālistu darbi, izņemot 100 g kultūras veidotājus,reizēm De fakto, Streipu. Domburs arī ir labs, bet tāds neliels nogurums jūtams (varbūt cenzūra?), ka šad tad kļūst garlaicīgi. Vairāk sliecos skatīties TV 3 Tā vien šķiet, ka to naftalīna pulveri kaisa Kļockins un Co.
kurzeme
k
TV1 gremdē un padzen spēcīgus žurnālistus-tapēc Kot tāds rezultāts.Ar diegiem nav aršana.
Skatītājs
S
Notiekot tautas morālai un tikumiskai degradācijai, masas arvien vairāk pieprasa degradācijas līmenim atbilstošus raidījumus, kurus lielā apjomā sniedz komercteleīzijas. LTV vēl ir skatāmi daži izglītojoši un kultūras līmeni attīstoši raidījumi, bet ja LTV vadīsies tikai no "reitingiem", tad pazudīs arī tie.
procents
p
tiesi ta butu labi zinat konkreti kurus raidijumus vispar skatijas un cik ticami ir sie dati par %.
lampa
l
bet klockins skatas un punkts ar reitingu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas