Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Maizītis nav gatavs pieņemt Kalnmeiera minēto amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mice
m
Beidziet riet: Maizītis ir inteliģents un godīgs cilvēks ar stingru stāju, kurš lēmumus nepieņem atkarībā no garastāvokļa. Reiz izteica vēlmi turpināt strādāt prokuratūtā, nekas netika piedāvāts, tāpēc slēdza līgumu ar universitāti! Tagad kāds pametīs ar pirkstu kā šunelim un viņš skries?!
Politpesimists
P
Ja Maizītis vairs nevēlas strādāt Ģenerālprokuratūrā, tad tas ir jāatzīst par VIENĪGO pareizo lēmumu. Dzīve rāda, pie tam visos gadījumos bez izņēmuma, bijušajam vadītājam pēc amata zaudēšanas vai aiziešanas pensijā, nav jāpaliek šajā iestadē strādāt. Iestāsies abpusējs (ar esošo vadību) un pastāvīgs diskomforts. Man jau tāda pieredze bija.
DD1
D
Ā, tad es saprotu. Nav jau viņam arī jābūt filantropam.
Lelle
L
Interesanti vai jaunais GP nevarētu par šo lietu painteresēties? BNS 2010. g. 22. jūlijā, 08:40 Finanšu ministrijā (FM) nākamajam gadam plānotais nekustamā īpašuma nodoklis (NĪN) ievērojami pārsniegs iedzīvotāju maksātspēju, ceturtdien raksta "Latvijas Avīze". Sevišķi liels slogs tiktu uzvelts Jūrmalas, Rīgas, Rīgas pievārtes un Liepājas privātmāju īpašniekiem, kuriem labos rajonos par zemi un par dzīvojamām ēkām būtu jāmaksā vairāki tūkstoši latu gadā. LA, atsaucoties uz Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības un Inženierekonomikas fakultātes praktizējošo docentu Aldi Rausi, klāsta, ka lielākās bažas izraisa 1,5% lielais nodoklis par zemi - ja valsts papildus plāno saņemt nodokļa maksājumu par dzīvojamām platībām, tad ir lielas šaubas, vai Rīgas un citu pilsētu iedzīvotāji spēs maksāt. Vienotības triumfs Šīs ģeķības ir Vienotības triumfs, jo Valsts zemes dienestu vada JL ielikteņi, kuri akli seko JL norādījumiem! Vēl lielāks joks, ka profesionāļu VZD ģenerāldirektoru JL nemaz negrib, jo šobrīd VZD ģenerāldirektora amatam JL virza Jaunupa draugaļu E. Balāni (tagad Ansbergu), kura 2006.gadā jautri izsaimniekoja VZD mantu, dibinot Baklānei Latvijas valsts mērnieku ( Valsts kontroles 2007.gada 19.decembra Revīzijas ziņojums Nr.5.1-2-21/2007 "Valsts zemes dienesta reorganizācija un tās atbilstība normatīvo aktu prasībām"). Ziņojums bez šaubām tā arī nogrima, bet tur pazuda simti tūkstoši...
:((
:
Īstenībā tam visam apakšā ir nauda. nodaļas virsprokurora amats neļauj saņemt generālprokurora pensiju, kas ir lielāka kā nodaļas virsprokurora alga kopā ar universitātes pasniedzēja algu. maizītis nav filantrops, kas strādas valsts labā tikai par ideju.
Law 909
L
gan jau aizlidis uz Saeimu vai ari cer,pec velesanam,no Vienotibas kadu ministra amatu izbicot! Interesanti-kapec tad elites genproks Skrastins savulaik tiesi sito keksu - Maiziti sava vieta atstaja?!(viela pardomam,laudis....)
Law
L
Nu būtu jau labāk beidzis cacoties un pienemis adekvatu darba piedavajumu! A grib nezin ko.... Skat,ka Gulans pratas AT un tagad tiri apmierinats staiga...
bet
b
Viņš saprata ka var sevi pārdot dārgāk!
Dainis
D
tas cilvēks ar galvu nedraudzējas
Dima
D
"Es gribēju turpināt strādāt kā ģenerālprokurors, ____________________________________________________līdz mūža galam.
LAčPLēš
L
īsts žīdpurns un kur tadi Latvijā rodās?
monitors
m
Domāju, ka nevienam priekšniekam nav jāsaug ar vadīto iestādi uz mūžu. Pārmaiņām ir jābūt un divi termiņi ir labs laiks profesionālās varēšanas pierādīšanai. Augstas raudzes juristam ar ilgstošu pieredzi tiesībsargājošās institūcijās ir lieliskas tālākas karjeras iespējas visdažādākajās jomās.
Saeima tā ir lēmusi
S
Lietas, kuras ir nodotas Saeimas kompetencē, lai lemj Saeima. un viss. Un nav ko te zākāties, ka Saeima ir slikta. Tauta šīm personām ir uzticējusi konkrēto lietu izlemšanu un nevar katrs neapmierinātais zākāties.
nodokļu maksātājs
n
Vai Maizītis atmaksās tiesāšanās izdevumus par tā saucamajām tukšajām lietām (piemēram, Grinbergu lieta) , kur jau iepriekš bija skaidri zināms, ka apsūdzību celt ir bezjēdzīgi?
T
Saeimas deputātu necieņa pret profesionāļiem un viņu tiesiskuma apziņa ir apbrīnojama ES līmenī . Šī ir viena no "gulētāju" un "vienaldzīgo" Saeimām, nedod Dievs tādu nākamo

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas