Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Makroconcert: biļešu tirdzniecības apjomi krīzes dēļ nekrīt

Pirmajā tirdzniecības dienā uz itāliešu dziedātāja Andrea Bočelli koncertu pārdotas 4 000 biļešu, Dienu informēja koncerta rīkotājkompānijas _Makroconcert _sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska. Brīžiem pat liekas, ka krīzes nav, ir divas paralēlas pasaules, teica kompānijas pārstāve, atbildot uz jautājumu, kā biļešu tirdzniecību ietekmē smagā ekonomiskā situācija Latvijā.

Stāvvieta uz Bočelli koncertu maksā Ls 25, sēdvietas cena ir sākot no 30 latiem, bet biļetes VIP zonā maksā Ls 200. Kā novēroja Diena vakar biļešu tirdzniecības vietā Vecrīgā pēc biļetēm cilvēki stāvēja rindā un pirka biļetes par Ls 35 latiem.  

Kā pastāstīja I.Rutkovska, pērn itāliešu tenors koncertēja Lietuvā, kur pirmajā dienā tika pārdotas 10 000 biļešu. Taču Lietuva esot lielāka, tāpēc 4 000 pārdoto biļešu skaits vērtējams kā liels.  

"Patiesībā, lielu iespaidu ekonomiskā krīze uz mūsu biznesu nav atstājusi, jūtam to minimāli. Mūsu pieredze rāda, ka cilvēki drīzāk atteiksies no sadzīviskām lietām, bet, ja koncertē mākslinieks, kas patīk, uz koncertu aizies.”

Uz A.Bočelli koncertu Mežaparka Lielajā estrādā, kas gaidāms septembra sākumā, dārgās biļetes VIP zonā tiekot “rezervētas diezgan lielā ātrumā”. VIP zonai būs atvēlētas dažas Mežaparka estrādes rindas.

Biļešu cenu galvenais kritērijs esot mākslinieka honorāra apjoms. Gaidāmajam koncertam būšot arī lielas tehniskās izmaksas.  A.Bočelli koncerta apskaņotāji jau esot sākuši plānot, kā strādāt Mežaparka estrādē.

Itāliešu operdziedātāja A.Bočelli solokoncerts Rīgā notiks 5.septembrī. Uz to tiks pārdots limitēts skaits ieejas biļešu, tas ir, koncertu varēs apmeklēt ne vairāk kā 15 000 skatītāju.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas