Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Maligins: Latvijas ekonomika joprojām ir dziļā nokautā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Lai man piedod premjers un viņa ministri, bet tik stelbu kompāniju neesmu sapratis. 163000 bezdarbnieku , desmitiem tūkstoši strādā ārzemēs, bet LATVIJAS LAUKI AIZAUG AR KRŪMIEM , MĀJAS PALIEK TUKŠAS. TAS IR NEIEDOMĀJAMS ĀRPRĀTS,BET ŠIE MIERĪGI RIJ UN DZER UN VĀVUĻO!
borcinsh
b
...nu bet maligins aizmirst paskaidrot, kaa shada situacija - né bez maskavas rokas ! latvieshu komunisti vel dara "savu" darbu ! tadus "latvijas patriotus", ka lembergs, sen jau vajadzeja pakart !
Eksperts
E
2011. gada paaugstinas pensionesanas vecumu.
piektā kolona
p
Ventspils augstskolas lektors, ekonomists Dmitrijs Smirnovs par Latvijas ekonomikas dzīvotspēju un perspektīvu portālam kasjauns.lv: „Latvijas ekonomika nav dzīvotspējīga, jo vietējais tirgus nenodrošina ne preces, ne pakalpojumus. Netiek saražota pat lauksaimniecības produkcija, pārtika. Pārliecinieties lielveikalā – lielākā daļa no ikdienas pārtikas precēm ir importa...
Lelle
L
Un kāpec tu, krievs, nespied uz Rīgas Domi, samazināt algu ušakoviem, amerikiem un citiem ierēdņiem, RD deputatiem, ielikteņiem Rīgas satiksmē, Rīgas brīvosta un citos siltos krēslos? Vai tāpēc, ka tie kuces bērni ir tavas SC kuces bērni?
Nez kāpēc
N
visiem pārējiem valsts iedzīvotājiem ir jānodrošina ,lai valsts pārvaldes darbiniekiem nekad nebūtu jāievieto darba sludinājumi?Tas pēc principa: nav svarīgi kā visai pārējai tautai,ka tik mums labi!!!Ja jau visiem jāsvelk jostas(pat bērniem),tad kāpēc valsts pārvaldei jābūt bezrūpīgai dzīvei,nenesot par neko atbildību.
klans
k
Ko viņš pateica?
Jānis
J
Varat pateikt, godātā red-ja, kāpēc ir jāpārpublicē ziņas no citiem izdevumiem? Jēga?
to eko
t
nav problēmu , samazinam algas valsts pārvaldē par 1/2x un darba sludinājumi pieaugs 2x. Nāc pastrādā valsts pārvaldē, muldoņām garantējam 1/2 algas.
???
?
Nokautā vai nokdaunā ?!? Nokauts nav ne dziļš ne sekls, nokdauns gan var būt dziļš. Eksperti, kā saka, hrenovije..., lieto vārdus nesaprazdami to nozīmi. :-))
Pēcis
P
Valsts pārvaldes izdevumi uz vispārējā fona nav nemaz tik milzīgi. Svarīgāk būtu cīnīties ar valsts izzadzējiem, otkatiem un shēmām. Bet ko lai dara, ka institūcija, kurai tas būtu jādara nevis ķer korumpantus, bet gan iekšā mazgā netīro veļu.
eko
e
Kapec uznemeji nespiez uz Latviajs valdibu, ministriem, ieredniem, Saeimas deputatiem, prezidentu samazinat vinu algas par 50%? Ir tacu acim redzams, ka valsts parvalde nepelniti sanem nesamerigi lielas algas un nepelnitas privlegijas. Kad no valats dzivokliem Rigas centra tiks izmesti Ulmansi un Freiberga? Kad viniem tiks samazinatas valsts pensijas vismaz par 70%? Kad viniem tiks nonemtas automasinas, soferi, sekretares, kalpi, kuri tiek apmaksati uz valsts iedzivotaju rekina? Latvijas valsti izlaupa un iedzivotajus apzog valsts parvalde, ierednieciba, valdiba.
He he...
H
"Esmu piesardzīgs optimists, tāpēc teikt, ka viss pie mums ir labi, nevaru. Vēl joprojām viss nav labi. Ekonomika joprojām atrodas smagā nokautā." _______________ Vai dumrovskim šo nevar nosūtīt, lai izlasa?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas