Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Mamikinu soda par necieņu pret valsts valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Īstā Tante
Ī
Kas ir Mamikins? Cik tad TV5 ir auditorija?
Dr.xy
D
Uzskatu,ka jebkurs cekistu agents,kurs darbojas"tuvejo arzemju" uzdevuma,janogada uz Karatavu Laukumu.
Bender
B
Uzskatu, ka Mamkins ir nacionālā naida kurinātājs.
abac
a
Citiem LTV kanālie vienkārši skauž Mamikina izcilais raidījums (tas vienmēr ir aktuāls, mūsdienīgs, korekts) rai'ījums. Gribu pateikt, ka nevienā citā LTV kanālā nav tik laba žurnālista kā Mamikins. Vēl vairāk tajos kanālos vispār nav ko skatīties. Mamikin, sūdzi tiesā! Uzvarēsi!
Dace
D
Mamikins patiesībā ir gudrs vecis, tikai vēl viņam vajadzētu saprast, ka ministram jebkurā gadījumā jādod tiesības runāt savā valodā! Kāpēc tas tā, šķiet nav jāstāsta?! Domāju, ka viņš to tīri labi zin un saprot, tikai krievu ego dvēsele to liedz atzīt valstiņā, kuru grūti atzīt par neatkarīgu, ja visu laiku esi juties saimnieka lomā!
Bet
B
Latvijā jārunā latviešu valodā un ja visādi mamikini to nesaprot, lai lasās atpakaļ uz savu rossiju!
Mamikiņš - krievu nacists
M
Krieviem pašiem vajadzētu šo lopu novākt. Tādi tipi tikai dod krieviem sliktu slavu un bojā attiecības ar pamattautu.
lauķe
l
Bet tu, nu nekādi nevari noslēpt savu krievu šovinistes seju..... Un par demokrātiju Latvijā mēs ,latvieši, spriedīsim paši!
Anna
A
• Tas taču ir brinišķīgi: pirmkārt Mamikinam -laba reklāma! Otrkārt, VVC darbinieki atkal parādīja ne tikai savu muļķībus, bet arī savu nacionālistu seju! Bet Gerhardam, tas nekādi nepalīdzēja. Izlidoja no savas siltās vietas. Viņš būtu jāmācās pie Žirinovska ar sulu plest vai rokas paluncināt. Tad, noteikti, būtu palicis pie varas. Bet tomēr ir pienācis laiks, lai piesaistītu "Reportierus bez robežām". Slēpta cenzūra, citādāk domājošo vajāšāna ar muļķīgas likumdošanas palidzību. Ar anti-demokrātiskās "lojalitātes" kampaņam nekad Latviā nebūs televīzijas, kas spētu konkurēt pat ar ļoti vājiem Krievijas TV vai ar Rietumu krievvalodīgiem raidījumiem. Atrada iemeslu, lai uzbruktu TV kanālu, kas raidā krievu valodā. Demokrātija Latvijas gaumē. Kauns!
Sirmais
S
Krievi nekad nemācīsies Latviešu valodu Tāpēc mums jābeidz sarunāties ar krievu krieviski,pašiem jāciena sava valoda. Jābeidz, krievu klātbūtnē, buldurēt krieviski, valodu nemaz neprotot. Smieklīgi un nožēlojami izskatās tie politiķi un ierēdnīši, kas mokās un lauzītā krievu mēlē mēģina izpatikt mamikiniem un čelovekiem.Tikai un vienīgi paši esam vainīgi par valodas stāvokli Latvijā.
artis
a
"Mūsu prioritāte ir sniegt informāciju no pirmavotiem" ___________ Skatoties uz bardaku Krievijā, šķiet, ka tā arī ir krievu problēma -kādas nu kuram tās prioritātes ir... to turpināšana pat tad, ja tās kļuvušas nelikumīgas.
SLIMU CILVĒKU
S
AR ĪPAŠĀM VAJADZĪBĀM NAV HUMĀNI SODĪT. JA VARĒTU, IEMĀCĪTOS.
ivs
i
Jebkāds spiediens rada pretspiedienu.Cik vietu saimā Gerharda partijai ?
arturs
a
krievu valoda jau taapat latvijaa ir valsts valoda, tikai dazhi spiitiigie to negrib atdziit. vispaar jau taa kaa buutu jaaiemaacaas latvieshu valoda, tas taa lai sevi vispaarizgliitotu, bet tas jau nenoziimee ka vinja buutu kaut kur jaapielieto.
brr
b
Grūti iedomāties situāciju, piemēram Vācijā, Anglijā vai tajā pašā Krievijā, kad valsts ministrs aiziet uz TV un tur tam jārunā citā valodā, lai to saprastu tie kas nav vēlējušies iemācīties valodu pa 20 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas