Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Mans projekta gala produkts - ieteikumi Kultūras ministrijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inese
I
Viestur, es gribu izteikt atbalstu lielakajai daljai Jusu pausto ideju par KM darba uzlaboshanu. Tajas jaushama velme padarit parvaldi efektivaku, ti. gan letaku, gan dinamiskaku gan kvaliltativaku. Iespejams, ne katra ideja varetu tikt istenota tieshi ta, ka esat ieteicis , bet ja kertos visam 15 Jusu ieteiktajam lietam klat, apskatitu, kas ir problema, kas jamaina un kaa to var izdarit, tad varetu nemt Jusu ideju, mest klat vel citas, izlveties sobrid labako un atrisinat tas problemas, ko esat noverojis, piem. muzeju darbinieku apkalposhanas kultura. Un nigrajiem komentaru izteicejiem gribetu teikt, ka jus labi atspogulojat iemeslu, kapec mums ir slikta valsts parvalde, pat tad ja jus pashi nestradajat valsts iestades. Viens no iemesliem, tikai mana skatijuma, protams, kapec labas idejas loti RETI rod celu un risiajumu musu valsts parvalde ir tas, ka mums ir loti labi attistita kolektiva domashana:"kapec si lieta varetu neizdoties!!!!" nevis - ka so ideju izmantot, lai kaut ko mainitu. turklat katru iniciativu vel janorok ar personiskiem uzbrukumiem. tas ir zemakais no iespejamiem sadarbibas veidiem, kura visi zaude. ... jaunieshu konstruktivisms tomer dod ceribas! ta turet
Gita
G
Taisni apbrīnojams sirsnīgs naivums. Saprotams, ka tik īsā laikā ir neiespējami daudzmaz pārskatīt kultūras jomu. Bet dot tik stulbus padomus! Pat līdz labai anekdotei nevelk.
cepumu paciņa
c
7. Varbūt būvlaukuma apmeklēšanas vietā jēdzīgāk būtu apmeklēt pašu bibliotēku, iepazīties ar krātuvēm, ar unikālajiem materiāliem? Tad arī rastos skaidrība, kāpēc bibliotēka ir vajadzīga arī mūsdienu cilvēkam. 9. Gribētos gan zināt, tieši kura tad varētu būt tās NVO, kuras jaunieši varētu mācīt laipnību nelaipnajiem kultūras darbiniekiem... :) 10. Pieminekļu inspekcija, protams, prasās pēc ļoti pamatīgas "izvēdināšanas", bet šāds priekšlikums nozīme tikai to, ka jauneklim nav pilnīgi, absolūti un it nekādas jēgas par kultūras pieminekļu aizsardzības sfēru. Nulle. 11. Jēga? Tas ir kaut kas citādāks, nekā lasīšana labi vēdinātās telpās pie atvērta loga? Jaunais cilvēks ir mazliet apsēsts ar savām NVO un brīvprātīgajiem. Vēlētos tikai atgādināt, ka gluži tāpat kā medicīnā, pedagoģijā, jurisprudencē, beigu beigās - kaut vai maizes cepšanā, izšķirošais ir profesionālisms. Var būt brīvprātīgie palīgi arī slimnīcā, bet ne jau viņi ir tie, kam ir jāļauj operēt. Neaizmirsīsim, ka ar visām citām nozarēm ir tieši tāpat.
Zentiņš
Z
1) Vai tad padomnieki tagad ir ierēdņi? Neesmu 100% pārliecināts, bet kaut kā cik informācija ir bijusi, padomnieki tiek ņemti "no malas", nevis no ministrijas aparāta -- vismaz cik zinu par IZM, AM un ZM. Kāda tad būs padomnieku atbildība, ja tie tiks ņemti no NVO? 2) > ieteiktu izveidot obligātos laipnības (etiķetes) kursus, kurus varētu vadīt jauniešu NVO, jo tās praktizē saskarsmes jautājumus un metodes. Izklausās labi, ja protams ir domāts, ka jauniešu NVO to darītu bez maksas. Citādi jāatgādina, ka šādam pakalpojumam jārīko konkurss, kuru nav iemesla ierobežot ar NVO, un vēl jauniešu. 3) Neņemos teikt, vai LNB cena par skanēšanu ir adekvāta vai nē, bet noteikti ieteiktu autoram drusku pamācīties, kādas izmaksas veido pašizmaksu, pirms apgalvot, ka kāda pakalpojuma pašizmaksa ir nulle. Tā nav nekad un apgalvot ko tādu jau ir norāde uz kompetences trūkumu vai vismaz uz vēlmi pēc skaļiem apgalvojumiem bez seguma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas