Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Mārketinga padome pārbaudīs pētījumu par Latvijas produktiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Jūsu jautājums, kādēļ neviens nebrēc, ir arī atbilde uz Zitas pārmetumu - tādēļ ka "visnotaļ neprofesionālais žurnālists" uzrkastīja pilnīgu taisnību, un ražotājiem reāli nav ne ko teikt, ne ko iebilst. Ir tikai tādas Mārketinga padomes un tās saorganizētie komentētāji, kas ik uz stūra prasa autora atlaišanu par to, ka ir pēc ZM pētījuma datiem apšaubīta vietējā pārtikas kvalitāti. Manuprāt, tā ir nevis jāapšauba, bet sen un atklāti bija jābrēc, ka šī kvalitāte ir kritiski zema!
!
!
Lūdzu žurnālisti, pārbaudiet Slaktera dienesta ceļojuma datumu vēsturi vairākās ministrijās. Īpaši zemkopības un aizsardzības. Nosapņoju, ka uz konferencēm pa valsts naudu brauc 2-3 dienas pirms un paliek ilgāk uz valsts rēķina. Un visur brauc līdzi Ingūna Gulbe, nosapņoju arī, ka viņi ir mīļākie un izklaidējas par valsts līdzekļiem. Ingūna Gulbe vēl joprojām ir Slaktera padomniece, uz visām ministrijām nāk līdz. +++ To taču visa Latvija zin, taču pieklājīgi klusē. Kretīni par nodokļu maksātāju naudu izklaidējas. Slakteris un viņa matracis par mums atklāti ņirgājas.
jpg
j
Cik jēli un nedabiski izklausās pats nosaukums - Mārketinga padome.
interesanti
i
Interesanti, kāpēc pārtikas ražotāji neprotestē? Mēs te jau otro dienu "cepamies" par Latvijas prestižu, bet ražotāji nekliedz par goda un cieņas aizskaršanu ...
Zita
Z
Nebrīnos, ka pētījums atspoguļots tendenciozi un sensacionālo paziņojumu autora Vorobjova spekulācijas kārtējo reizi izrādījušās stipri pārspīlētas. Brīnos par Dienu, kas šo visnotaļ neprofesionālo žurnālistu tik viegli publicē bez rūpīgākas pārbaudes.
marča
m
Nav jau nekāda pamata uzskatīt, ka Latvijas pārstrādātāji ir labāki par rietumu - galu galā, tie gandrīz visi pieder tiem pašiem ārzemju koncerniem. Par tomātiem runājot, esmu nopircis lieliskus, smaržīgus Holandes tomātus (tādus gan tagad ilgi neesmu manījis), tā ka blefs, ka tur nu viss ir inde. P.S. Maize sapelēja arī padomju laikā. Ja uz maizes nemetas pelējums, tad vai nu virtuve ir supersterila vai nu maizē ir tādas indes, kas nogalē pelējuma sporas...
AB
A
Tad, kad baroja Maskavu, tad arī produktiem bija cita kvalitāte. Piens nevis puva, bet saskāba rūgušpienā, maize nevis pelēja, bet sakalta sausiņos, bet vārītais šķiņķis, ai cik garšīgs bija... ehh....
Gegins
G
Viepār, mums ir vissliktākais parlaments un sautīgākie deputāti, vissliktākā valdība, vissliktākie oligarhi, visnegodīgākie ierēdņi, visalkatīgākie tirgotāji, vismazākie pabalsti un atbalsti, VISSLIKTĀKIE PRODUKTI, BET VISGUDRĀKĀ tauta un visviedākie komentētāji !!!! KO TE ievadniece LAILA NAV TO PAMANĪJUSI ???!!!
Человек
Ч
Вот тебе и "Выбери латвийский товар":-) Отравись, но поддержи латвийского производителя:-) И это что же получается, что Народный фронт врал? Ведь Народный фронт говорил, что Латвия кормит Москву и Ленинград своими продуктами. Значит, Латвия кормила Москву и Ленинград отравой?
kexxx
k
muahahaha.. labak pastastiet, ka zaljo karotiti dabuja uznemejs, kas bija viens no marketinga padomes dibinatajiem. Vinsh zaljo karoti stance uz visam burkam, pats atzistot, ka tadus razhoshanas apjomus no Latvija audzetam izejvielam nevaretu uzturet ne pa gramu. Zalja karote un marketinga padoma ir un paliek biznesa projekts, kur uznemeji var iemaksat naudinju, lai naivajiem ljautinjiem iestastitu, ka produkts ir Latvijas.
Arnis
A
Piekrītu dada - nopirkt kādā no lielveikaliem kvalitatīvu kūpinājumu (tie jau vispār škiet ir tikai Latvijā ražotie) ir bezmaz kā vinnēt loterijā. Reizēm (no dārgā gala) mēdz būt bez liekā ūdens, bet tik un tā pārsālīti vai kaut kādām nesaprotamām vielām - dūmusāls etc. piedzīti. Par vārītajiem "kūpinājumiem" vispār neizteikšos - ēdīsi ar aizvērtām acīm, neuzminēsi, ka tā ir gaļa. Tiem, kas te brēc, ka nav nosaukti konkrētie ražotāji ir taisnība. Bet taisnība arī ir tas, ka vietējiem ražotājiem tā kvalitāte mēdz staigāt nepajokam katrā partijā un tāpēc vismaz kūpināto gaļu sakarā apgalvojums par "vidējo temperatūru" ir daudz tuvāks realitātei, nekā atsevišķu ražotāju/produktu konkrētās partijas rādītāji. Kvalitāte bieži "staigā" arī lielajiem - tam pašam RM top produkts - Jubilejas desa - nesen ar pāris dienu atstarpi nopirku vienā un tajā pašā veikalā 2 ļoooti atšķirīgus pēc garšas produktus. Laiku pa laikam kāds ražotājs sasparojas un uztaisa garšīgu mantu, iebaro degustācijās apmeklētājiem, bet jau pēc pāris nedēļām tas produkts dzīves reāliju spiests ir tik tālu "nooptimizēts", ka palicis tikai nosaukums. Es nefanoju par ārzemju pārtiku šeit, jo te Latvijā tā ir vai nu tikpat slikta vai arī sliktāka par vietējo tajā pašā cenu grupā. Tā, kas ir labāka, ir arī ievērojami dārgāka. Ārzemēs savādāk - tur tā normālā kvalitatīvā pārtika ir tuvāk vidējam cenu līmenim, kuru var atļauties jebkurš ekonomiski aktīvs cilvēks. Bet tāda lētā gala pārtikas tur tikpat kā nav - nav tur tādu vārīto desu, kuru cena ir lētāka par lētāko gaļu.
Roze
R
Ne, si Slaktera balto divanu kucite, komandejuma "pavadone" I.Gulbe ari seit darbojas. Kapec sada kretinene, aprobezota, stulba radiba ir iestumta augstos amatos? Vai to visu ir izlobejis J.Kinna?
Bille
B
Var jau teikt, ka nav vidējās temperatūras slimnīcā, bet "sadot pa ausīm" draņķa produktu ražotājiem sen bija laiks. Ceru, ka šis pētījums kaut ko iekustinās kvalitātes ziņā.
Dārznieks
D
Der padomāt arī par to , kādas tad īstenībā bija to 30 tonnu Latvijas "slikto" burkānu atšķirības analīzēs no Lietuvas burkāniem kuri tagad nedaudz dienās ir piepildījuši Rīgas lielveikalus.
Lasiitaajs
L
Viens ir skaidrs. Latvijaa visi ir gudraaki par visu paareejo pasauli un ja kaads saka ko citu tad tas ir muljkjis, atkriteejs utml. Protams visus tos laborantus kas analizeeja tos produktus un atljaavaas atklaat indiigo vielu daudzumu virs normas prom uz Maarupes kuudras purviem! Lai parok kaadu gadu tad zinaas kaa kritizeet muusu dizho valsti kas savas paargudriibas deelj ir taados suudos iekuulusies, ka pashu speekiem diez vai tik viegli aaraa tiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Pētījuma rezultāti par 2008.gadu

Pētījuma rezultāti par 2007.gadu

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Pētījumam par Latvijā ražotās pārtikas kvalitāti neglaimojoši rezultāti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas