Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

“Maršrutnieki” satraukti par savu pastāvēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lo
l
satraukti par pastāvēšanu! lai iemācās strādāt un pastāvēt kā cilvēki. Maršruts uz Jaunmārupi ar 2003.nr. Autobusi netīri,aukti,slikti apgaismoti.Tagad cenšos braukt vienīgi ar autobusu
Labvēlīgais tips
L
Minētajā regulā nekur NAV teikts, ka pakalpojumi jānodod viena pārvadātāja rokās. Tur gan ir minētas ekskluzīvas tiesības veikt pasažieru pārvadājumus, ko VAR piešķirt kādam pārvadātājam kā kompensāciju, taču tas, ka VAR, nenozīmē, ka tas ir pienākums. Turklāt nekur netiek minēts, ka kaut kam tamlīdzīgam būtu jānotiek no 2012. gada. Šķiet, ka atkal kārtējais mēģinājums nobīdīt uz ES likumdošanu kaut kādas vietējas izcelsmes shēmas.
Varbūt
V
Jāpamēģin a,varbūt būs uzlabojumi. KĀIR TAGAD?pĪPĪŠU DŪMU SMAKA.SKAN TIKAI ČASTUŠKAS,VALODA-TIKAI KRIEVU un pāri visam-biļetes ta neizsniedz.Sliktāk nebūs,jo sliktāk vienkārši nevar būt.
jautaajums
j
traucee monopolistam no RS, jo rada konkurenci un neljauj skruuveet cenas.
jautaajums
j
pats jau pateici, kaa to sauc. es pievienojos. bet taadas regulas nav.
DD1
D
Vai ekspropriācija? Kam par labu? Tikai ne mums braucējiem.
Gatis
G
ļoti labi, varbūt beidzot kāds nodoklis valstij arī tiks, jo viņi NEKAD nedod biļetes un tēlo ka nesaprot kur jāapstājas, ja prasa latviski.
Juhans
J
Nav ko satrauties. Jāslēdz ciet un viss. Citādi taču ar zemās grīdas tarmvaju neviens nebrauks.
es
e
bet kam viņi traucē? Kāpēc nerīkoties saskaņā ar tirgus likumiem-lai brauc līdz pēdējam pasažierim. Kad nebūs vairs braucēju, tad tikai firma jāslēdz, jo nebūs izdevīgi uzturēt. Tātad, vai šie busi nav izdevīgi?
pakausis
p
nebaidies.. gan arii tavu kantoriiti kaadreiz atnaaks un pabaaziis zem valsts iestaades ar piecpadsmit prieksniekiem uz pieciem darbiniekiem :) te ir visiem jaaizstaav visi.. ja vienam atnjems vinja briiviibas un tiesiibas, tad peec kaada laika taas atnjems arii tev pashai.. tas ir tikai laika jautaajums.. liidz kameer tiesiibas buus tikai valdoshajai klikjei.. bet tev.. nu labaakajaa gadiijumaa - privileegjijas.. bet arii diez vai
Arturs M
A
Ak tad visas taas firmeles satruukaas gan!!!Sen bij laix,tai busos nav kaartiibas!Arii vaarda tieshaa noziimee!
pakausis
p
un veciit kaa tu sauc acu blisinaashanu un juusmoshanu par momentiem kad iereednieciiba savaac zem sevis privaatus, funkcioneejoshus biznesus.. pie kam dara to gaishaa dienas laikaa, bez kara, bez bada.. vienkaarshi pienaak pie cilveekiem - tu turpmaak nestraadaasi uz sevi un savu uznjeemumu, bet straadaasi uz valsts iestaadi... taa ir taa pati padomju savieniiba - kad cilveekiem nav privaatiipashuma un visi straadaa uz valsti, valsts uznjeemumos ar valsts plaanoshanu...
Cita
C
Sen jau vairs principiāli nebraucu ar t.s. mikroautobusiem, jo man tie atgādina izrūsējušas tērauda kastes uz riteņiem, kuras kuru katru brīdi var izjukt, turklāt bez vēdināšanas un pārsvarā ar smirdīgu un nelaipnu šoferi.
kašķis
k
Rīgas satiksmei, jāsaved kārtībā sava saimniecība. Jo nevar uzticēt savest kārtībā organizācijai, kura pati sevi nevar savest kārtībā. Man liekas būtu lētāk pārtaisīt jaunos tramavajus, ielikt savādākas durvis vadītājam, nekā dārgos etalonu automātus. Cik ilgi mums etaloni jau ir, bet kārtība kā nav ieviesta tā nav. Man būtu svarīgi, lai tie taloni atšķiras , kaut vai ar krāsu pēc tā kā tas ir diennakts talons, parastās biļetes vai mēneša biļetes. Maršrutnieki lai paliek savā vietā. Kas tā ir par regulu un kur to var atrast, neticu tam ko saka kāds ierēdnis, man to vajag redzēt.
Ance
A
Ausainis konkrēti uzmet savu elektorātu...:) Gribējāt sociālismu, dabūsiet:) Un, kaut kā tā pensionāru bezmaksas vizināšana jāatmaksā. RS caur šo tiks pie laba piķa-iepirkumi, konkursi...nauda ripos skanēdama:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas