Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Maskava pamodusies un gatava cīņai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
korekcija
k
Tiešām labs raksts. Pavisam pietrūka normālas lieldimensijas komentāra. Paldies autorei. Tā teikt progress tiešām redzams.
Haris
H
Ja Krievijai vairs nebūs gāzes monopols, politiskā ietekme uz nulles. Viss salikts pa plauktiņiem.
Z
Z
Vai Daimler lietā pēc viņas vēl nav atbraukuši ?
kino
k
besī ārā šitā vecene! Vai nav svarīgāku lietu?
lux
l
Vaidere visu pateica pareizi. Starp citu tas daudz nemaz neatšķiras no tā, ko teica Ņezavisimaja gazeta galvenais redaktors Remčukovs. Arī domājošais ekonomists Aļeksašenko. Bet Latvijā dzīvojošajiem sādžiniekiem kā te viens otrs, kurš demonstrē savu sovoka domāšanu un nav pratis pat tik daudz, kā iemācīties tās valsts valodu, kurā dzīvo, līdz tam līmenim vēl augt un augt, ja tas vispār iespējams viņu sazombētajām smadzenēm. Vēl viens pierādījums, ka vairākums Latvijā dzīvojošās krievu varzas savā attīstībā par gadiņiem 30- 40 atpaliek no Krievijas inteliģento cilvēku līmeņa. Tad kad šādi kremļa šuneļi sāk riet šajos komentāros, doma par kopienu vismaz neitrālo līdzāspastāvēšanu noplok. Maitas tomēr viņi ir.
Valdis
V
Nekas. Eiropa to čekas mēslu noliks pie vietas! Un letiņi, kā vienmēr, būs tie, kas izdrāzīsim to ļaunuma impēriju!
Хуторской подзаборный дог, а ну брысь под лавку.
Я смотрю, "нарколог", он же "антидемагог", опять сменил ник и снова противоречит себе в каждом слове. Бред сивой кобылы, всё опровергать нет смысла, лишь самое яркое: "Brosuuraa bija runaats par tikai komunistiem raksturiigo paradumu lietot militaarus terminus runaajot par civili sektoru." -- Так дипломатические переговоры России о поставках газа -- это что же, не гражданский сектор. Эх, ты, латышок:-)
lauķe
l
Piekrītu Jums 100% !
Vilis
V
Vai Tu neesi nupat pamodies? Vai Krievijā `vēl ir kāda demokrātiska prese? Un ja turienes demokrātija Tev tik ļoti patīk labāk kā latvijā, tad skatertju doroga... Krīti vein Putina apkampienos ne šeit esi kā piektā kolona.
kurmītis(f o t o g r ā f s)
k
... вполне демократический российский источник ... pašam smiekls nenāk par šādu formulējumu ...
Dr.xy
D
God.bcd,rakstu es izlasiju,un tiesi tadel es velejos uzzinat gazes cenas Latvija. Vacija,skatoties ar kadu gazes piegadataju ir noslegts ligums,cenas svarstas no 4,455 centi / KWh+ 19% PVN lidz 5,23 centi/ KWh+ 19 % PVN.Tatad lidz 6,2237 centi/ KWh Gazes piegadatajus var brivi izveleties.
korektors
k
Es saprotu, iespiiteejies lielkrievu sovinistelis neparko neaizversies, pat ja taapeec vajadzees noteelot kliinisku idiotu. Brosuuraa, kuru tev par nelaimi esmu lasiijis, nav runa par aizliegumu lietot vaardu "ciinja". Speciaali gjeenijiem - taada aizlieguma nav nevienaa valodaa. Brosuuraa bija runaats par tikai komunistiem raksturiigo paradumu lietot militaarus terminus runaajot par civili sektoru. Piemeeram, "uzbrukums darba frontee", "kauja par razhas novaaksanu", "zurnaalists savaa rakstaa ielika speeciigu eksploziivu laadinju" utt. Es, protams, neceru, ka tu tagad aizveersies, jo tev aizveerties principi neljauj - jo lielaaks idiots, jo lielaaki principi :D Divas mulkjiibas jau pateici, dod araa treso - visas labas lietas ir triis :D
Jonis
J
Ne jau velti gudrākie politiķi jau sen teica, ka mums vajag alternatīvas gāzes piegādes.
vilis
v
Politologa cienīgs raksts.Bet ko pati darījusi šai jomā Latvijas labā?Kāds pašas viedoklis un pozicija?Mēs nevēlējām Vaideri uz ES lai nodarbotos ar žurnālistiku,bet gan lai aizstāvētu mūsu intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas