Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Medicīnas iestādes prasa naudu par valsts apmaksātiem pakalpojumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inga
i
Esmu uzskaitē dzelzsceļa poliklīnikā man prasīja 3 latus par mātes pases izsniegšanu un pretī nesaņēmu nevienu apstiprinošu dokumentu.nākamajā vizītē pie ārsta viņa bija jau to aizmirsusi un jautāja vai es esot maksājusi?Nav dots arī nosūtīums us pārbaudei ko apmaksā valsts..
dina
d
Labi ka tevi ir spējas pat sevi ārstēt
lopi
l
izraadaas zog sevisos un dakteru kabinetos , visi vienaadi ...
Bucene
B
Ir ar pratu nepatverams, ka Latvija zagli dakteri netiek kriminali vajati? Latvijas dakteri apzog Latvijas valsti un apzog pacientus, nu kur talak vel var iet? Latvijas valsti tiesnesi ir korumpeti, taisa negodigus spriedumus un sanem lielas algas, dakteri sanem lielas algas un zog, krapjas un ta tas viss turpinas jau 20. gadus. Latvija ir nekavejoties jaatjauno naves sods. Ja tiks nosauti vai pakarti paris desmiti negodigu tiesnesu, un vairaki simti blezu dakteru tikai tad ir ceriba ka Latvija vares ieviest kaut kadu kartibu. Latvija ir nekavejoties jatjauno naves sods, jo bez si soda nav nekadu ceribu, ka si valsts jel kad sakartosies...
Ilze
I
Lasiju, sasmejos par to gadijumu Talsos. (lai gan apzinos, ka nav smiekligi). Virs (danis) apvaicajas kas man tadus smieklus izraisijis. Meginaju stastit, bet vins ta ari nesaprata kaa taa var buut... Jo te nekas tads vispar nav iedomajams... Kapec Latvijaa nevar but sakartota vide, nu kaapeec??? Zeel, dikti zeel. Un neizskatas, ka tur kaut kas mainisies.
T
Ko ta tās 100 tantes dara tajās inspekcijās, ja jaunajai māmiņai jākontrolē ārstu un medpersonāla RIJĪGUMS, a?
Abet
A
Vai tas nav krimināli sodāms nodarījums???
Oskars
O
Vai tad Latvijas KNAB un VK jau LIKVIDĒJA ?????? Kad būs ARESTI ?????
jo
j
tas ir nozelojami - smauc, kur var. Var jau vainot pasas grutnieces, bet vinam taja perioda jau ir, par ko uztraukties un domat, lai vel sevi piepilditu ar negativam emocijam, censoties pieradit,par ko nav jamaksa, un vel pretim dabut tik pat negativas emocijas no uzvilktajam medmasam Murgs.
Sniper'sEye
S
Te nu esam, kādēļ lai blēdīgi -- AMORĀLI! -- ārsti būtu labāki par tikpat AMORĀLU premjeru, to pašu ārēji mīļo, iekšēji supercinisko Valdiņu Dombrovski. 2004. gadā, būdams finansu ministrs, kopā ar toreizējo premjeru, pirms jaungada mākslīgi uzpulēja Valsts Kases ciparus, "pieturot" PVN atmaksāšanu lielākajiem nodokļu maksātājiem un, protams, nodarot tiem zaudējumus. Šoruden premjers Dombrovskis taču nekautrējās no apmaksāto "palīglīdzekļu" kategorijas izmest krūšu implantus/ieliktņus sievietēm, kam onkoloģisku iemeslu dēļ amputētas krūtis! Tad kādēļ lai izbrīnītu dakteri un mediCINISKAS iestādes, kas apkrāpj grūtnieces?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas