Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Medvedeva uzruna Vecgadā populārāka par Dombrovska apsveikumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SWSS
S
Ko gan var gribēt no okupantiem!
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem ... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
Teodora
T
Viens politologs vai arī komentētājs (īsti neatceros) tūlīt par svētku dienās pa Latv.Radio-1 nosauca Dombrovska uzrunu par grāmatveža lekciju. :-)
Voldemārs
V
Dombrovska runa taču bija nebaudāma. Kaut kas tik stulbs, lēts, pretīgs un gnīdisks nebija dzirdēts pēdējos 20 gadus.
njaaa...
n
Krieviju jau tikai kabeļi un satelītiem ir iespēja skatīties - TIE VIEN TIK VARĒJA, visi pārējie TEHNISKI NEVARĒJA, un BIJ SPIESTI mūsējos skatīties. Ja kas, tad ne tikai uz Jauno gadu - visu cauru gadu.
Kurmīzis
K
Latviešiem nevajadzētu šķelties tik nozīmīgā dienā kā 31. decembris! Vajadzētu izvēlēties vienu īstu saimnieku kanālu - LNT, tad arī nebūtu kauns lasīt šādas ziņas.
Senais>Teodorai
S
Jums gan ir dūša :), kaut ko tādu pateikt. Man ir dūša Jums piekrist, bet es esmu tik sens, ka ne no kā nebaidos, kaut uzmanu veco, sirmo, senīlo, atpalikušo, vispār dumjo galvu atkal kāds uzgāzīs vircas spaini.
Teodora
T
Vispār gan Putins gan Medvedevs prot uzrunāt cilvēkus.
VVV
V
Kam interese kaut kāda tur krieva apsveikuma uzruna? Es par tadu dzirdu pirmoreiz.
filozofs
f
visiem kuri ir kabeļteleviizijas abonenti un tiem kuriem sateliitteleviizijas uztveršanas ieriices , peec digitalizaacijas visiem 100 % , kuriem maajaas uztveereejs.... mani vairaak satrauc žurnaalistu saliidzinaajums , tad kaapeec nav saliidzinaajuma ar Ameerikas , Israeelas , Mozambikas prezidentu uzrunaam jebšu Romas Paavestu???... un kamdeeļ taada ziimeešanaas kaa zeku starpaa ar to kuram garaaks mieznama*s vispaar vajadziiga? ... te speciaali tiek pasviitrota muusu valsts nieciiba ? .... vai tikai Dombrovska? , šusmiigi laikam gribas redzeet teevu ar stipro roku , jeb tomeer taadu kas ļautu zagt uz nebeedu kaa treknajos gados , domaaju ne jau kartupeļus un zaptes burkas , domaats bija nodokļu nemaksaašana , taa tagad var kļuut neiespeejama , jo arii Jakans , aiz kura muguras tas tika dariits ir uz jautaajuma ziimes , un tie kuri te zaakaajaas portaalos aciimredzot ir no taas slakas...
zigzag
z
Latviešu žurnālisti kas šos jautājumus apzelē ir vienkārši jocīgi. Vienai lietai Zalānam ir taisnība - mūsu mēdiju telpa ir Augeja staļli kas būtu jāvēta pašai žurnālistu brālībai. Virsraksti vien ir ko vērts! Tie neatbilst sekojošam saturam. Patiešām 2.kursa līmenis!
Īsi un skaidri
Ī
ĻOOOOOOOOOTI vienkārši : REZULTĀTI IR FALŠI.
gugu
g
Krievijas rokas - TP ietekmē esošā LNT Dombrovska uzrunu kaut kā izlaida. Te Čeloveks par Krieviju fano, tātad arī par Putinam tuvāko Latvijas partiju - Tautas partiju :)
un
u
Dienas jaunam īpšniekam nav vienalga, viņām ir citā vietā papues.
333
3
man vienalga ko tas papues vemj.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas