Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Meitenīte naktī nogādāta Hamburgā, lai veiktu aknu transplantāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Ja politiķis izdarītu netīšu slepkavības mēginājumu un izplenderētu 150 000 valsts naudas, tad viņu otrā dienā bez sāls apēstu, bet ja TAUTAS pārstāvji stulbuma pēc gandrīz nobeidz bērnu, pat viņu uzvārdus neuzzināsim.
Ieva
I
Veselības aprūpes problēma ir nevis tajā, ka vecāki uztic savu bērnu vecvecākiem, kuri paši par sevi nespēj parūpēties, bet gan tajā, ka visi dižie valdības šmekonomisti nesaprot, ka tas, ko neizārstēsi šodien, rīt maksās daudz, daudz dārgāk, jo, lai gan daļa slimnieku nomirst, tomēr ne tik daudz, lai "kompensētu" jaunpienācēju skaitu.
U
U
Lai visi Dievi ir jums klāt!
Ieva
I
Aizmirsi vienu lietu, patiesībā pat divas: pirmkārt, lielākā daļa cilvēku no ārstiem baidās un apziņa, ka tevi var arī neārstēt, noteikti nestimulē savlaicīgi vērsties pēc palīdzības. Otrkārt, šādi "ekstrēmi" gadījumi nebūt nav tie dārgākie, jo absolūto vairumu veselības aprūpes izdevumu veido nauda, kas ir iztērēta ārstējot lielas ēšanas un mazas kustēšanās, kā arī legālo un nelegālo narkotiku lietošanas sekas.
Aiwa
A
Man ir jautājums Latvijas nodokļu maksātājiem, kāpēc viņi neapmaksā veselības aprūpi tiem simtiem valsts iedzīvotāju, kas mirst katru dienu garo rindu un aprūpes trūkuma dēļ?
Юрий
Ю
Маленькой желаю удачи, она обязательно выкарабкается. В жизне бывает много сложностей, главное собраться с силами и их побороть.
kors
k
Visas BĒRNIEM veicamās aknas pārstādīšanas operācijas veic tikai un vienīgi ĀRZEMĒS, jo Latvijas mediķi to NESPĒJ veikt ... Tāpēc PALDIES Latvijas nodokļu maksātājiem, kas APMAKSĀ šīs 5-gadīgās meitenītes operāciju Hamburgā. Mušmires karbonādes pusdienotāji 3 pieaugušie ir Valmieras slimnīcā ...
d
d
Un kādi būtu komentāri, ja valsts šajā gadījumā paziņotu, ka tādas naudas nav, operāciju veikt nav iespējams, lai tiek galā paši?
ak
a
Tas, ka valsts mierīgi iztērē 150 000 eiro vienai operācijai ārzemēs un tas, ka šajā valstī ir VISsliktākā veselības aprūpe kopumā starp visām ES valstīm (pēc nesena pētījuma) ir savā starpā stipri korelēts.
Zutis
Z
Kā tad - nauda jādala godīgi - lai citiem slimnieciņiem arī tiek!!! Ja valsts nabaga un visiem daudzmaz godīgi nesanāk - tad lai drīzāk darbojas dabiskā izlase.
zex
z
Kāds pārgudrelis,...varētu skolot,.... ka AIDS,siflisu....
Seenjotaajs
S
Pameegjini atkabinaaties no shii konkreetaa gadijuma un padomaa plashaakaa meerogaa! Cipari ir jaareekjina, jo kameer Latvijaa izgruuzh Latvijas apstaakljiem nenormaalas summas ekstreemos gadijumos gan gruuti aarstejamaam, gan arii pilniigi neaarsteejamaam kaiteem tikmeer paprasi cik viegli ir tikt piemeeram pie dialiizes tiem kam no taa ir atkariigs dziivot vai nee? Cik viegli diabeetikjiem tikt pie redzes saglabaajoshaam laazerproceduuraam? Utt utjp. Latvijaa ir tuukstoshiem cilveeku ar pasliktinaatu dziives kvalitaati un saiisinaatu muuzhu tieshi taapeec, ka naudu izteeree gadiijumos kas nonaak aviizhu pirmajaas lapaas, bet ikdienas vajadziibas mediciinaa tiek atliktas uz naakamo budzheta sadaliishanas reizi kas taapat neko labu nesola.
Līga
L
Lai izdodas operācija un ātru izveseļošanos! :) Turam īkšķus!
Prokurors
P
Kā nav kauns rēķināt ciparus! Labāk pateicieties Augstākajiem spēkiem, ka Jums nav ar šādām smagām lietām jāsaskaras. Kā nav kauns nosodīt! Dēļ mīļotā cilvēka - jo īpaši sava bērna - vecāki gatavi uz visu, nerunājot par naudu - pēdējo atdos. Labi, ka fianansiāli kaut cik atbalsta Latvijas valsts ... labāk šādai operācijai tiek novirzīta nauda nekā deputātiem (visādiem Šleseriem, Šķēlēm ut..) tiek kabatā ... lai viss izdodas, un tā arī būs!
replika
r
Es jau par to pašu - kamēr mēs iztiksim ar komentāriem "lai izdodas" un " vai tev no tā pailks labāk, ja uzzināsi?" tikmēr simtiem miljonu mūsu nodokļu naudas izkusīs nezināmā virzienā, bet medicīna vienalga būs par maksu. Meitenītei un tētim novēlu izveseļoties, protams!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas