Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Meklēja sevi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
Nekas cilvēks.
Nu gan!
N
Izlasīju grāmatu, divas dienas nevarēju atjēgties. Manā mājas bibliotēkā tās nebūs!
Paija
P
Jā, LU Juridiskās fakultātes pasniedzēji dažādas tēmas stāstot bieži pieminēja slepkavnieku Roguļevu.Tā teikt dzīvs piemērs , ar ko tika ilustrēta iepazīstināšana ar tiesību zinātni. A.Grūtupa kā jurista gaišā puse ir tā, ka viņš dokumentāli stāsta sabiedrībai par reāliem kriminālnoziegumiem un veltījis daudz laika, lai rakņātos pa vēsturiskiem arhīviem. Tas patiesi ir pozitīvi. Bet par A.Grūtupa kā jurista ēnainajām pusēm ir jau paspējuši izdot grāmatas citi autori.
agata
a
Tirpas skrēja lasot šo rakstu. Baisi iedomāties, ka maniaks var būt jebkurš mums apkārt, bet mēs to pat nenojaušam. Skatoties dažādas spriedzes un izmeklētāju filmas, šķiet, ka sižeti ir tādi sadomāti un neticami. Un vēl, kas, visneticamākie sižeti ir tām filmām, kam beigu titros raksta- filma uzņemta pēc patiesiem notikumiem. Brrrrr... Taču, domāju, ka ja par šo slepkavu uzņemtu filmu, neviens neticētu. Erkilam un mis Mārplai būtu, ko pasvīst. Visbaisākās lietas notiek mums acu priekšā. Vecāki sit bērnus, taisnības aizstāvji pārkāpj likumu. Visi ar to samierinās. Tā vienkārši un šausminoši.
t
t
njā, bet raksts tomēr kopumā bija interesants
Romeo
R
Nezinu, kāds iemesls advokātam un publicistam Gūtupam zākāt profesoru Kavalieri. Cik uzticami ir fakti par to, ka Rogoļevs bijis Kavaliera aģents? Operatīvajām lietām taču Gūtups klāt nav ticis. Āa, operi esot viņam stāstījuši, kas pie tās lietas esot strādājuši. Nu, nu. Starp citu, profesors Kavalieris ir izcilākais latviešu zinātnieks kriminālistikā. Kas ir advokāts Gūtups? Iznirelis, kam izdevies sadzert tēju ar pareizajiem tiesnešiem un saraust kaudzi naudas? Ticams pieņēmums. Tāds pats frukts no viņa biroja necenzētiem vārdiem pārliecina klientu, ka vajag piekukuļot visas instances pēc kārtas. Pēc tam gan izlocās. Un filigrānais gājiens ar pensionāres Saburovas iesūdzēšanu? Tas tik bija fokuss! Paldies, Gūtupa kungs, ka atvērāt mums acis! Tagad būsim piesardzīgāki ar tiem specdienestiem. Kas zina, varbūt arī ģenerālis Ķuzis kādus piecus bomžus aģentus sev tur - sacenšas ar ģenerāli Reiniku, kam būs vairāk. Dies pasarga, ja kāds no viņiem arī izrādīsies ar marginālām nosliecēm.
vecais-2
v
Un kas notiek, kad Kampējveidīgs maniaks, izmantojot dienesta stāvokli, lauksaimniecisko ražošanu un daudzko citu nelikumīgi sagrābj sev un sadala ģimenes locekļiem? Un pēc tam vēl piesakās par Latvijas glābēju!
t
t
nu un ko tad tu domā, tas tik viegli tā izpaužas vai ir uz pieres rakstīts? ko tu zini, kas tev pretim nāk?
pro
p
Var jau arī padomāt, kas notiek, ja cilvēks ar maniakālām nosliecēm kļūst par juristu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas