Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Melu detektora īpašniece: Ēlertes jautājumu Šķēlem var pārbaudīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Ja kas,Parādnieks NAV homītis. Tieši otrādi - viņam ir divas sievas un pieci bērni, par kuriem VISIEM viņš rūpējas, kā nākas. Kārtīgs ērzelis! Vismaz ir kāds, kas intensīvi vairo latviešu tautu. Par to tad arī Šķēle viņam uzbrauca. :D Kurš gan būtu žagojies...
Žēl, ka melu detektoru nav grūti apmānīt. Droši vien, ka Šķēle jau cītīgi mācās.
xxx
x
ne, tam paradnieklam vienkarsi ir divas sievas
Aiks
A
Škēles vārds savulaik figurēja kādā "pedofīlijas skandālā". Vai tad jau esat pilnīgi aizmirsuši to notikumu, kas toreiz lika Latvijas vārdam noskanēt pa visu pasauli? -------------------------------------------------- - Šķēle 3 x bija premjers un tas pedofīlijas skandāls ar viņu kā AKTĪVU personu, tas bija PABRIESMĪGI ...un tāds vēl raujas uz saeimu, lai atmaksātu savus sataisītos PARĀDUS - mākoņi pat APĶĪLĀTI ...
H
H
Varbūt labāk jautājumus nepubliskot, lai Šķēle nesagatavojas. Domāju, ka šāds rūdīts blēdis varētu ko izperināt, iespējams nopirkt (uzpirkt attiecīgos cilvēkus, piemēram) to visu melu detektora būšanu, vai kaut kā tā.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Tavs iepriešējais koments norāda ka tu esi "nai--nai".
Jautātājs
J
Mnas simpātijas piederēja "Visu Latvijai." Bet par šādu ākstu partiju ar nacisma pieskaņu nebalsošu: vienā no viņu kandidātu mājas lapām izlasīju: "Latviešu nācija pāri visam!" Skan pēc: "Deucshland, Deucshland ūber alles."
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Ko tad tādi parādnieki un dzintari saeimā darīs - vicinās karogus un ar lāpām staigās? ------ par šo REĀLI IERēCU!
jurists
j
VIP 12:01 Parādnieks bija pats labākais debatē =============== Parādnieks nodemonstrēja tukšu populismu un nespēja atbildēt uz NEVIENU viņam uzdoto jautājumu. Ar savu demagoģiju viņš var uzrunāt tikai vietiešus, kam patīk teikt - redz kā sadeva tam Šķēlem u.c Lai arī kādi nelieši ir Šķēle un Brigmanis, viņi tomēr orientējas ekonomikā. Ko tad tādi parādnieki un dzintari saeimā darīs - vicinās karogus un ar lāpām staigās?
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Gaidiet studijā Šloseru, tad būs cirks pēc pilnas programmas... taisni žēl varētu retranslēt pa CNN ar surdotulkojumu on-line rezīmā...
Himmelreihs
H
Nu ziniet, ar Jūsu kličku tikai braukt uz Vačiju par melnstrādnieku!
SAKALIS
S
O,CCCIK FORSI ,CERMJU VEEDERS SKEELE DABIIJA AR KAAJU PA TO SAPUVUSO PURNU.NEVARU VIEN NOPRIECXAATIES KA DABUUS VEEL MELU DETEKTORAA.VAI KAA DABUUS SMIRDIIGAIS SESKIS.SSSITAS ZAGLIS NEKAD NAV CENNNTTTIES UZLABBOT STAAVVVOKLI VALSTII,BET SAVAA KABATAA GAN.
mala
m
vissuperīgākais bija par biogāzi,kas esot daudz lētāka kā no krievijas importētā! Parādniek,runā labāk par ko citu,tikai ne par ekonomiskām lietām!
Dokters
D
... Imants Parādnieks laiž muļķi par harēmu un padumie bez humora izjūtas ņem par pilnu. Agrāk tikumīgie bija sašutuši, ja no vienas sievas aizgāja un bērnus bez naudas pameta, toties tagad vīrieti, kurš apgādā visus savus 5 bērnus un bez iztikas neatstāj nevienu sievu, ne bijušo, ne esošo, demagoģiski nosauc par harēma saimnieku. Un pirms vēlēšanām tik daudz ticētāju šai tautiskajai pasaciņai!
KKK
K
Imants malacis vienreiz ar to kampēju un Latvijas zagli jānoliek pie vietas, jo manās latvieša acīs, kurš strādā uzņēmumā, kuru savulaik šis frukts gribēja privatizēt un izlaupīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas