Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Mesiju sirmā bērītī gaidot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tak ne jau
t
..par to bij dziesma.
Lilija
L
vai es ar` tur piedalījos?
ha ,ha
h
Tikai ne Vairu - atdos Latviju Maskavai par ezela asti !
jumors
j
Vislabāk no visa man patīk, ka Sudraba nomainījusi frizūru! Tici vēl izrunātam vārdam!
zj
z
Visskumjākais stāsts izrādītos tas, ka atkal būs bandu(partiju) kompromisa figūra, jo kandidāti kaut kur pa kluso tiek sarunāti atkarībā no tā, ko pa kluso sola partijām. Kas gan traucētu mūsdienu tehnoloģiju apstākļos kandidātiem uzstāties televīzijā tautai, izklāstīt savas kā prezidenta misijas redzējumu. Lai tauta nobalso virtuāli. Nu un tad lai jau balso deputāti, ja reiz mums tāda konstitucionālā kārtība uz šo brīdi. Atliek vienīgā cerība, ka jaunieceltajam prezidentam būs tomēr sirdsapziņa un goda jūtas. Kā tas daļēji notika ar Zatlera kungu.
Lasītājs
L
Galīgi tukšs rakstelis, es nesaprotu, ko vispār gribēts pateikt? Kaut kāda bābiska ļerināšana.
Igors
I
Malacis , Laima ! Jūsu rakstos var saskatīt domu un degsmi - kaut tā būtu visas mūsu inteliģences izpauzme , citādi grūti saprast , kur palika tā patētika pirms 20 gadiem , pirms mēs nokļuvām mūsu pašu bāleliņu - spekulantu varā.
Joks
J
Pārdomas, pārdomas. Vai kāds ir pārdomājis, kāpēc mūsu sabiedrībā vispār ir nolieguma kults? Tas, manuprāt, ir jāmeklē kultūras mantojumā. Līdz galam nepabeigtā kristietības ieviešanā, līdz galam nenokautā elkdievībā. Visa Latvijas vēsture ir tādu pusratā pamestu pasākumu kopums. Gan no rietumiem, gan austrumiem. Un galā savdabīga mentalitāte, kas tendēta uz visa noliegumu. Diemžēl, krievu un arī pirmās brīvestības desmitgades laikā lielai daļai jaunās paaudzes pazaudējot tautas saknes, arī uz tautas pamatu noliegšanu.
re ku i
r
Autore ir neveiksminiece-sapņotāja!!!!
Politbirojs
P
Būs,būs gan bērītis gan mesija gan saulvedis kalnā kāpējs ko nekļūdīgi ievēlēs kangaru,proglotu un politkrimināla saeima. Tā ka visi svoloči,bļodas strēbēji un aptaurētie guliet mierīgi,jo politbirojs ar klaunu prezi vienmēr un visur piesegs milzīgā okupantu un nodevēju parazītslāņa brīnumtrekno eksistencī. UUURRRĀĀĀ biedri.
Sandris R.
S
Ja gadījumā lasiet komentārus, varbūt apsveriet iespēju Latvijai vispār iztikt bez prezidenta.
pensionārs
p
Lai tas "goda vīrs" Bērziņš pastāsta, kā sev 4500Ls/mēn. pensiju saķīmiķoja? Vai nebija pie tās Leiškalna žuļicības labojuma likumā, kad varēja pārdot govi un par vienu iemaksu sev vairāk par tūkstoti pensiju dabūt??? Vai tā nav sociālā budžeta izlaupīšana? Ar ko šitais labāks par ZOO-aploksni?
Kaspars
K
Kapec autore atnaca kult tuksus salmus, nevar saprast, gars raksts ne par ko, tikai tuksi saukli. Sadodimies rokas pie juras! Dzivosim veseligak! Busim godigaki! Edisim veseligaku partiku! Vingrosim no ritiem!
Jukums
J
Liekas, autore pati pirmā mēģina nodefinēt kritērijus, bet neapspriež personālijas. Būtu nu mums visiem tāda pieeja. Līdz šim gan ir bijis pavisam savādāk - katrs stāv un krīt par savu elku (faktiski jau nevēlas atzīt, ka var arī kļūdīties), bet konkrētās īpašības un kritēriji paliek otrā plānā. Nezinu gan neko par vecīti kapsētā - varbūt autore atgādinās par to konkrētāk. Piebildīšu par to spelgaino ziemas dienu - arī es tur vēlējos būt, domāju, ka būtu izturējis. Manuprāt, pati drosmīgākā un pašaizliedzīgakā akcija kāda vien ir bijusi. Un man vēl šobrīd kauns, ka to redzēju tikai Tv.
jautājums
j
Tu začmorītais jaunkareivi man par visu atskaitīsies, pēc tam kad būsi atpumpējies 50 reizes :D Tātad, kur rezultāts tavai stāvēšanai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas