Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ministram Kamparam dāvina angļu valodas kursus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TE
T
Es gribeetu redzeet, cik no sheit kladzinaataajiem, taadaa pat situaacijaa raiti anglju meele izteiktos:))) ---------------------- Bet nu taapeec jau mees nelienam ministros, ka zarna vaaja! ;))
INFORMĒTAIS
I
Tikai tulku jau nu nevajadzētu meklēt Baltic Media. Labāk izmantot tā saucamo SCIC. Bet BM uztaisīja labu PR.
labais
l
labāk būtu piedāvājuši viņam tulku un spēcīgus ekonomiskos padomniekus. Žēl, - vīrs cīnās vaiga sviedros ar tp kretīnu "sakārtoto" ekonomiku, nu nav laika viņam apgūt svešvalodu augstākā līmenī - tas, galu galā nav 6-mēnešu vai gada darbs, tas prasa ilgāku laiku, jo ar sarunvalodas līmeni jau nepietiek. Tagad jācer, ka šī izgāšanās un sekojošā apriešana viņam neizsitīs pamatu zem kājām. Gribas vēlēt, lai darba spars un drosme vairojas - 1) jāizķer ārzonu žurkas, jālikvidē viņām iespēja slēpties un palikt nezināmām 2) jāievieš'sākumdeklarēšanās 3) jāievieš visi iespējamie ienākumu nodokļi resnajam galam.
lasItāja
l
Sākot ar G. Ulmaņa "Dārgie meļi" (advokātu kopienai Amerikā) līdz Kamparam, valdības pārstāvjiem bieži neiet ar to angļu mēli. Kad viņi izbeigs sevi un tautu maldināt par izcilām spējām angļu valodā, un kopēs Putinu, kas veiksmīgi izmanto tulku pat valodai, ko viņš prot? Tas atļautu ievilkt elpu un padomāt drusku uz priekšu, kamēr tulko, vai vajadzētu papildināt vai vairāk izskaidrot u.t.t. Beidziet stresoties un drošības pēc pieņemiet piedāvāto tulku, lai mēs varam beigt kaunēties.
Glumais Roberts
G
Piekritu! Musu 'inteligentajai un izglitotajai' sabiedribai raksturigi talak par savu degungalu neko neredzet, arzemju zinas nelasit. "Panorama" tautai Bibeles vieta - visu dzirdeto pienem ka absoluto patiesibu. Lai cilveks varetu darboties starptautiska limeni, anglu valoda IR JALIETO katru dienu, sava joma japrot izteikties ta, lai nerastos parpratumi! Neiet jau runa par sikam gramatikas kludam vai dazu nepareizu vardu izveli. Tacu saja konkretaja gadijuma Kamparam nebutu ko teikt neviena valoda, jo vins nezinaja, ko atbildet uz jautajumu: ko valdiba daris nakosajos 2 menesos? Latvijas ekonomikas ministrs tacu nezina, ko liks dari valsti reali kontrolejosie oligarhi!
Antons
A
Kāds prasa, kāpēc ministram vajadzīga angļu valoda? Vajadzīga tādēļ, lai saprastu, kas notiek ekonomikā mums apkārt, kas notiek starptautiskajos finanšu tirgos - tas jau mūs visus ietekmē. Jābrīnās, kādā valodā tad Kampars izlasa ziņas par ekonomiku, ja vispār viņš kādu informāciju lasa. Problēma ir daudz dziļāka. Viena liela daļa mūsu politiķu un ministru ir tādi īstenie pāķi, kas tālāk par Latvijas robežu neko neredz un nesaprot, nespēj sazināties citās valodās (izņemot krievu vienai daļai). Slikti, ja ekonomikas ministrs gadās tāds.
zero
z
Slikti nerunāt angliski, bet pavisam traki, ka ekonomikas ministrs neko nejēdz ekonomikā un nekaunējas to demonstrēt sarunās ar profesionāļiem. Tukšums latviski = tukšumam angliski.
runcis
r
Turies, Kampar! Tu esi labs.
žoržs
ž
viens - ka viņam švaka angļu valoda, bet izskatās ka viņš ar vēl vienkārši nemaz negrasās atbildēt uz jautājumu, pieradis kā pēdējo gadu Latvijas praksē (laikam kādos PR kursos politiķi tā samācīti) - uz jautājumu atbildēt, muldot kaut ko savu, ar jautājumu nesaistītu.
skolotājs
s
Zēns nav politikā pirmo gadu. Sen bija laiks mācīties un pilnveidot angļu valodas zināšanas. Es to sāku visai nopietni darīt 70. gadu beigās, jo, lai gan bija pabeigta vidusskola, sapratu, ka, lai uzveiktu dzelzs priekškaru informatīvajā laukā, angļu valoda jāzin. Radiostaciju "Amerikas balss" un "Brīvā Eiropa" traucēja klausīties PSRS dienesti, bet angliski, piemēram, BBC varēja dzirdēt pieņemamā kvalitātē. Tā varēju gūt objektīvāku informāciju par pasaulē notiekošo. Mācies, Kampar! Citādi no politiķa statusa tiksi degradēts.....
gaha
g
Pirmkaart, ja cilveeks KATRU dienu nerunaa sveshvalodaa, vinshs, iipashi stresa situaacijaas, vareetu patieshaam nerunaat liidzveertiigi dzimtajai valodai. Es gribeetu redzeet, cik no sheit kladzinaataajiem, taadaa pat situaacijaa raiti anglju meele izteiktos:)))Protams, izeja no situaacijas buutu tulka klaatbuutne shaados gadijumos Bet - mees laikam runaajaam par budzhejta ekonomiju>>))Es Kampara vietaa pienjemtu piedaavaajumu par bezmaksas tylku un tad apskatiitos, cik shii kompaanija buutu prieciiiga, finanseejot no savas kabatas shaada cilveeka izmaksas:))
Lib
L
Patiesībā nav ko piesieties vienam Kamparam. Nebija līmenī, jāatzīst, bet paklausieties kā runā 90% no skolu beidzējiem. Kamparam varētu bijis kāds B līmenis :) Diemžēl, ja mūsu MK uzrīkotu debates angļu valodā viņš vēl varētu būt starp top 3 - 5 labākajiem. Kurš no mūsu ministriem vispār prot svešvalodas - Dombrovskis reāli ir valsts vadītāja cienīgā līmeni. Lieģis, protams, bet viņam jau latviešu valoda ir svešvaloda. Par Repši nezinu, bet, šķiet, ir ok. Pārējie - Segliņš, Dūklavs, "profesore" Rozentāle, Gerhards,,, Tas jau vienkārši nav redzams, jo viņi konsekventi izvairās no starptautiskiem forumiem. Visa TP blice, ieskaitot Slakteri, taču tiek pasniegta kā ASV studējusi lingvistu biedrība. Bloomberg mēs redzējām kāds tam ir segums.:)
rīdzinieks
r
Pilnīga izgāšanās ! Varbūt arī stilista kursus varētu kāds šim trūkumcietējam uzsaukt !
vecais-2
v
Paskatieties uz Kampara izglītību: automehāniķis ar RTU diplomu, praktiskā pieredze ir vecu autiņu dzīšana no Vācijas un tirgošana. Šeftējis pa Latvijas mazpilsētu. Un politiskais vilnis uznes par Ekonomikas ministru! Vai tas ir normāli? Vismaz 10reizes dzirdēta viņa mazkompetentā runāšana TV. Tas ir Jaunais laiks! Ar ko Jaunups labāks!?
antons
a
varbūt viņš nebūs tik gudrs, ka varēs iemācīties

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

LTV sižets par Kampara tikšanos ar zviedru investoriem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas