Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ministrs: Jaunalksnes lietā notiesātajai trijotnei nav vietas valsts pārvaldē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Skumji, ka ir tādas personas kas cenšas radīt darba rūķiem negatīvu tēlu. Ir tomēr jāatceras, ka pēc Junalksnes tomēr VID FP atklāja vairākas lietas, kas saistītas ar naudas apmazgāšanu un Junalksne izspruka sveikā, tā kā skatīties uz šo zirga seju man nav patīkami.
ha ha
h
Jaunalksne ietekmīga? smiekli nāk. Viņa ir tikai melnā peška ,kuru iegāza lai viņa notītu makšķeri un nelīstu kur mazai meitenei nav jālien
Vuarzazi
V
Shados kriminalos parkapumos, jasoda visa hierarhija lidz ministram. Normals politikis demisionetu.
gm
g
Tas "zakjis" bija reaali nochakareejis vairaaku kungu veelmi digitaalajaa afeeraa nozagt valstij desmitus un vairaak miljonus, pie reizes pievaakt aarpraatiigi veertiigaas LMT akcijas. Protams, ka Jaunalksne nedarbojas viena, vinja bija tikai ietekmiigs kanaals, kas visu sho informaaciju nodeva atklaatiibaa sabiedriibai. Protams, sheit kopaa sapinaas arii politiskas interseses, jo Latvijaa tomeer bija atlikushi veel dazhi politikji, kuri taada meeroga zaadziibas no sabiedriibas kabatas neuzskatiija par normaalu. Taadeelj, izmantojot valsts resursus, tika dots uzdevums ar visiem speekiem apstraadaat Jaunalksni un paareejos. Izpildiitaaji skaidri zinaaja, ka vinjiem bija un buus ietekmiigs "jumts". Ar to arii skaidrojama ciniskaa un iedomiigaa attieksme pret procesu. Diemzheel izraadiijaas, ka arii pat Jaunalksne neizraadiijaas paaraak korekta. Saliidzinoshi tas tomeer ir tiirais siikums ar vinjas pretinieku liela meeroga noziegumiem, bet tik un taa diskrediteeja arii otru pusi. Sabiedriibai nevajadzeetu nebuut nekaadaam shaubaam par to, ka VID boss Jakaans, vinja neshkjiramais dziives draugs Vashkevichs ir cieshi saistiiti ar kriminaalaam aktiviteem un to piesegshanu. Ja kaadreiz par to vareeja runaat tikai pieljaavuma formaa, tad peec prese publiceetajaam telefona sarunaam, kur Vashkevichs nepaarprotami uzpirka policijas izmekleetaaju savas sievas lietaa, shaubu vairs nav nekaadu. Tas ka Jakaans izliekas to nesaprotam un turpina vinju atklaati aizstaaveet, brutaali melojot (sk.interviju zhurnaalam Klubs), tas noziimee, ka Latvijaa kriminaalaa pasaule ir cieshi saaugusi ar kaadreizeejo eliti. Par to skaidri liecinaaja kjeediite - Slakteris-Jakaans-Vashkevichs. Vai kaadam ir shaubas par uzvaardu, kas nav mineets pirms Slaktera?! Vai ir iespeejams to visu mainiit, lai atklaati noziedzinieki vairs nestraadaatu valsts paarvaldee un tiesaa atklaati nenjirgtu sabiedriibai aciis? Jaa, ir iespeejams. Ja cilveekiem naakamajaas Saeimas veeleeshanaas pietiks praata nekaadaa gadiijumaa nebalstot par jebkuru politikji, kursh nepaarprotami saistiits ar shiem notikumiem. Sviestam sirsniigi ieteiktu - ja melo citiem, tad vismaz pasham sevi nevajag maaniit. Tas pazudina valsti un taas pilsonjus. Sho kungu agraakajos gados nolaupiitos simtus miljonus valsts vareeja ieguldiit gan valsts sociaalajaa aizsardziibaa, gan naakotnes investiicijaas. Vienaakrshoti runaajot - paliidz pensionaariem un paliidzeet beerniem izgliitiibaa. Tas viss ir nozagts. Te nav runa pat par moraali, taa dara tikai galeeji ciniskas un atsaldeetas personas.
jēga
j
Ak,kungs- kapec klausijas, kads iemesls klausities!??! Kas tur nesaprotams? vienkarsi gribeeja zinat ko zurnalisti "rok" pret viniem- t.i. pasutitajiem. VISS. vienigi plus klat veel so kungu personiskaa interese un visatlautibas sajutaa, nu tak paklaisisies, ko tas tv blondais zakis tur pa telefonu čivina. kads domaja , ka ir celaki merki?? musu ta valstii? :)))
piensaimnieks
p
Izskatās ka sviests sagājis sviestā.
Lasītājs
L
Tas viss ir pupu mizas un žurnalistes ambīcijas.
lno
l
Neesmu neko redzējis, bet klausījies interviju ar ģenerālprokuroru.
fg
f
------------------------------------------------------------ ----------------------------- Tas, ka Lembergam neizdevās nomainīt prokurorus, ir tiesu sistēmas panākums?! Tātad Lembergs ir gandrīz vai Napoleons, kurš diktē vĒrglis » dzeris 09:24 Tiesu sistēmas degradāciju cerams tu nedomāji nopietni. Pēdējā laikā tomēr tiesas PILDA savu darbu - gan ne vienmēr patīkamu sabiedrības acīs. Piemēram, Lembergam pa spīti visam neizdevās ne nomainīt prokurorus, ne arī dabūt lauvas tiesu savu prasību cauri, process ir sācies un cerams ka ātri viss ritināsies uz priekšu. -------------------------------------------------- -------------------- Tas, ka Lembergam neizdevās nomainīt prokurorus, ir tiesu sistēmas panākums?! Tātad Lembergs ir gandrīz vai Napoleons, kurš diktē visu, tik kādreiz kāds mazumiņš neizdodas. Tad tā ir tiesu sistēmas sakārtotība un stabilitāte, tiesu varas prestižs?
kindzuls
k
zem izsaukumzīmēm slēptai personai nav vietas žunrālistikas komentēšanā!
Sviests
S
Nu neesmu es tādus brīnumus dzirdējis. Par to otro reizi tik tiešām bazūnēja tā pati Diena un Co, it kā personīgi iepazinušies ar operatīvās lietas materiāliem...???? Tu arī esi personīgi redzējis otro pieteikumu?
!!!
!
Ar narkotikām saistītai personai nav vietas žurnālistikā!
lno
l
Vidusmēra rietumvalstī, persona pret kuru ierosināts krominālprocess atkāpjas pati /kā to izdarīja Repše/, negaidot kriminālvajāšanas uzsākšanu vai pat pirmās instances tiesas spriedumu.'Tā kā šoreiz pat sklerotiķiem dota iespēja, jo vēlēšanas notiks pēc 3 nedēļām.
lno
l
sarunu noklausīšanās bija sankcionēta, tātad likumīga _____________________________________ Nu necenties, necenties tā:)) Pirmajā reizē tik tiešām tiesnese deva atļaujuJaunalnalksnes noklausīšanai, nākošajā reizē tika prasīta atļauja citas personas izsekošanai, bet noklausīta Jaunalksne. Par to tik daudz rakstīts, runāts radio un TV, ka tava "neinformētība" ir apbrīnojama.
chingacguks
c
Vārna vairnai acī neknābs jeb dažas cūkas ir vienlīdzīgākas par citiem dzīvniekiem. Vai valsts, kur likumus izdod un tiesu spriež zagļi un kukuļņēmēji, var kļūt civilizēta? Liekas, nevienas vēlēšanas vairs neko nekad nemainīs, drīzāk jādomā par Francijas pieredzes pārņemšanu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas