Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Montu lauka vidū atrod māte; meklētāji tur nebija staigājuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
toties
t
Matei publisks fui! Tik tiešam vienaldziga atieksme. Un megina vainu vel uzvelt citiem. Uzskatu ka problema ir meklejama vienigi un tikai tai dzeraju ģimene.
ciepa2010
c
Mantin man tevis vienumer sai dzive pietruks...:(
ciepa2010
c
Montina bija tiesam jauka meitene dzivesprieciga un smaidosa ka saulite...:) ;( Ta tam visam nevaidzej notikt...;( Es Montinas (Saulites) mileju un man par vinas ir tik labas atminas lai cik tas skumji nebutu,bet jums pasaku, tas pidars sanems savu sodu ka ta izdarijas ar manas sauliti....;(
pirds
p
Viņu atrada lauka vidū-tas liek par kaut ko aizdomāties.Vienalga,lai kā būtu,ja bija mobilais,tad būtu piezvanījusi,ne tik ilgi stāvējusi,kamēs nosalst.Tad būtu apsaldējumi-rokas,kājas-bet te -nosalusi pavisam beigta,Nevar tam noticēt.Ja būtu mašīna notriekusi,tad sniegputenī nepamanītu un aizbrauktu prom.Te ir kaut kāda noziedzība,par to jau minēja ekstrasenss.Un es viņam ticu,jo daudz ko saka pareizi daudzās lietās.Un kur palika mobilais?Noteikti vajadzētu stundu ilgās sarunas atšifrējumu-tad daudz kas būtu skaidrāks.Varbūt bija stāvoklī un nezināja,ko darīt,naudas nebija.Mājās tajā vakarā bija iedzeršana,kompānija,un tajā laikā,kad Monta izgājusi,māte bijusi aizmigusi pie televizora.Sociālai darbiniecei bija zināma šī ģimene-tātad problēmas tur bija.Tikai konkrētāk pa TV neko neteica.Māte melo un nestāsta taisnību,kas tajā vakarā notika mājā.
loti skumji.........
l
var jau notikt visadi,varbut ejot puteni,izmezgija kaju un nokrita,bija sapigi piecelties,varbut tomer puisis brauca ar masinu vinai pakal,lai aizvestu uz teatri-ka vectevs teica,varbut ari kada masina notrieca,bet tad jau jabut sasitumam,varbut atvesta vai novilkta no cela.Tas viss jau ekspertize noskaidrosies.Ko vina veselu stundu runaja ar puisi?Ja tiesam atvadijas-tad ari vina vaina,ka nezinoja vecakiem.Kur palicis mobilais telefons?Lidzjutiba pakalpalicejiem!Bet meitenes sai vecuma ir neprognozejamas un ne ar katru var ko sarunat,lai vina atklatos.....
Jotta
J
Latvijā ir vajadzīga paraugprāva,par nevērīgu attieksmi pret mazgadīgu personu......Tika taču ziņots,ka meitene aizgāja no mājas,jo bija konflikts deļ biežās alkohola lietošanas.Un lai lielie aizstāvji aizverās.Nabaga māte,nabaga māte....Degradējusies alkoholiķe.Jaunai meitenei jāiet bojā,lai mātīte varētu kārtējo reizi pacilāt glāzi,jo iemesls taču būs.
?
?
Mātes lomas tēlotājai neticu.
un
u
Un kaiminji nebija? Kapec berns negaja? Jo zinaja par attieksmi.
No ugāls
N
Mājā bijusi iedzeršana. Māte bijusi piedzērusies.
un
u
Tomer vel tagad nosodi. Tevi pieceltu kajas? Shaubos, vai tu klausitu mati vai meitu, kad vinjas atnaktu pie tevis. Berns zinaja, ka nedrikst iet pie kaiminjiem, vinju sirdis sikstas, un berns saprot.
Tomēr
T
Tomēr meitene "pēc konflikta ar patēvu" 18.februāra naktī mājas drēbēs izskrēja no mājām...Līdzi bija "mātes mobilais telefons"... Mājā laikam neatradās neviens gudrs cilvēks, kas uztrauktos par 15 gadīgo meiteni ...un saceltu ne tikai kaimiņus, bt visu Ugāli kājās! Tas, ka māte meitu "atrada" ...5.martā - 200 m no mājām...sorry! tas izsaka visu!
un
u
Cik nezheligi un vulgari ir Gata teva tuvu draugu komentari. Ka mezha zveru recieni. Vel jauzzina, ka vinji ir meiteni vajajushi dzive, katra zinja Interneta neskopojas ar lamu vardiem, tadi esam, kaiminji, sliktaki par zveriem. Ta saucamie draugi noteikti, ja jau zina no teva par dela intimam lietam, tikai nezina, ka komentari nav vieta sho lietu izklastishanai. Tatad, ari dzive Monta no shiem viszinjiem vajata tika. Tadi nezina pasniegt palidzigu roku.
K
K
Nu , protams, ka policija tur nav staigājusi! Policija var tikai mūrnieces jaunos kundzēnus ar migalkām apkārušies vadāt un viņiem puņķus no deguniem slaucīt!
Lapsa
L
Dienai bija sen laiks mācīties no pasaules kulturālās preses, kā šādus aprakstus veidot. Nav jāatreferē viss, ko izmisumā tagad sarunā māte. Neticu, ka inspektors tā teica. Tas, ka ģimene problemātiska, uzreiz ir skaidrs. Būtu kaut meitenes piemiņas dēļ nerādījuši to tik ļoti.
tu-tū
t
Kad tik ,,māte,,ar savu drauģeli un vēl kas tai kompānijā bija tai vakara rautā,nav paši vainīgi!!!!!!!Kāpēc tik uzstājigi grib uzgrūst vainu puisim,kurš vispār ar to meiteni nav saticies,nav bijis bayfrend! Ved Degpunktu uz it kā Gata dzīvokli,labi zinādama ka Gatis tur nav,spēlē teātri,stāvu zemāk,kur dzīvo Gata tēvs,nemaz neveda Degpunktu,jo zin ka tēvs pateiks īstenibu,ka Gatis ar Montu nekad nav satikušies,vien kaimiņu būšana.Vai tik ekstrasensa pareģojums nebūs tas īstais,meklēt vajag pašā ģimenē vainu!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas