Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Mozaīka: ministrs Kastēns veicina neiecietību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Nāk prātā frāze no vienas britu komedijas, kur kāds kaisls līdztiesības aizstāvis ar patosu paziņo: "Dzīvo pats un ļauj dzīvot citiem, visi ir vienlīdzīgi un visiem ir vienādas tiesības... izņemot tās lezbas" Vai nu tu esi par vienlīdzību vai neesi, nevar būt par tiesībam aklajiem, un diskriminēt kurlos. Cīnīties par zilacainu tiesībām, bet atbalstīt brūnacaino diskrimināciju utt. Domāju, ka ES savienības iestādēm, kas dos naudu daudziem iecietības veicināšanas projektiem, vajadzētu šo paradosku zināt. Baidos, ka ja naudu nedos gejiem, tā netiks arī invalīdem, mazākumtautībām un citām grupām, kuras cieš no aizspriedumiem un neiecietības un tad Kastēna rosīšanās ir pilnīgi bezjēdzīga.
Tāuntā
T
Ja Pēteris saka, ka viņš ir Napoleons, viņu liek trakomājā, bet ja viņš saka, ka ir Emma, tad viņš pēkšņi ir "minoritāte"...
pīslis
p
Kas vēl tā par īslugu? Atkal savādākie izklaidējas par ES nodokļu maksātāju (t.sk. mūsu) naudu? Ir nu gan laiki pienākuši, ka marginālas dīvainības tiek slavētas un augstā godā celtas.
dzeris- homofobobiem
d
Sen zināms, vismaz civilizēt\ā pasaulē, ka homoseksualisti pilnīgi tādi paši cilvēki, tikai ar citādu seksuālu orientāciju, un tā nav ne izlaidība, ne slimība, bet normas variants, kā, piem. kreilis. Nu nevajag jau savu tumsonību tik ļoti afišēt. Saprotu - jums mentāli tuvāks Ļeģajevs ar fekālijām un saviem zombijiem, kurus Kastēns(Slesera sunītis) "integrē" ar naudas piešpricēm, nu bet jūs taču varat pievienoties jaukajam ļeģajoviešu pulciņam un saplūst ar tiem kopējā ekstāzē, tad nevajadzēs tik ļoti pisārņot internetu ar savām aizvēsturiskajām atklāsmēm.
Kili
K
Sen jau vajadzeja sadu vestuli rakstit. Kastens ne tikai neko pratigu nedara integracijas joma, bet ari veicina neieicietibu, kas mums te jau ir gana! Es esmu heteroseksuals cilveks, bet uzskatu, ka homoseksualiem cilvekiem valstij ir janodrosina nediskriminejosi apstakli, citadi...ka esam sunu ciems, ta paliksim :( Skumji par visu so ksenofobisko valdibu... (
Nepiekrītu Mozaīkai
N
Kastēns šai jezgā turas labi.
Ķaubis
Ķ
Kāpēc jāpublicē slimu cilvēku murgi!?
WALA
W
Bet nu domāju ka nevienam nav noslēpums ka Kastēns arī cenšās izaicināt likteni !!! Neviens taču viņu nespiež dot iespēju citādseksuāļiem norādīt uz LV valdibas neiecietību.
WALA
W
Hmm, tavam domu gājienam var arī piekrist, atsevišķas problēmas tiek izceltas uz "mediju placiem", kaut reāli tās ne tuvu nav bijušas problēmas.
ww-5
w
Es nezinu, problēmu neredzu, vairāk liekas, ka mozaīka atkal grib par sevi atgādināt tuvojas "viņu" "16. marts". Tas, ka "viņus" neaicina, pasēdēt kafiju iedzert un pīrādziņus paēst, man liekas kaut kas īpašs, mani arī daudz kur neaicina izteikt savu viedokli par man svarīgām tēmām un es par to "asas" vēstules nesūtu. Mozaīka nav nekāda Tautas fronte, kura būtu visur jāaicina un Kastēnu kā LPP/LC biedru ir visvieglāk piesaukt. No otras puses, protams, mēs [it kā] dzīvojam demokrātiskā valstī un katrs var sūtīt vēstules, iet piketos, gājienos, demonstrācijās, rakstīt interneta komentārus, čatot, vākt parakstus, un citos veidos paturēt un izplatīt informāciju PAR un PRET ko vien vēlas (likuma ietvaros)?
x
x
neredzu sheit vispaar nekaadu probleemu, iznjemot dazhu aarvalstnieku veelmi paskandaleeties. visi taa ir laimiigi un prieciigi, un taa ir bijis gadu gadiem. palasi Lapsas veestures graamatu un uzzinaasi, kaa visos laikos ljoti tolerantajaa un pozitiivi noskanjotajaa Latvijaa radaas antisemiitisma probleema un vai tieshaam tur neviens cieniijams medijs savu roku nepielika ...
WALA
W
Ar muļķību tālu netiksi !!! Un tas attiecas arī uz Kastēnu. P.S. tev laikam homoseksuālisms ir lielākā dzīves problēma/trauma, ka jāvēršas pret Dienu, un citādseksuāļu organizācijām, lai gan problēma šeit ir nevis vini, bet gan birojs kurš ne sūda nedara - tik imitē darbību.
x
x
rakstiet kaut vai ANO gjeneraalsekretaaram. juusu vieta ir purvaa un xxl. nu un varbuut muukusalas ielaa :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas