Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

"Mozaīka", "Visu Latvijai!" paliks Satversmes grozījumu atbalsta biedrībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Nekas jau nemainīsies arī tad kad tauta varēs atlaist Saeimu. Jo tauta pati viņus ievēl, jau gandrīz divdesmit gadus. Varbūt vēlēšanas notiks ik pēc gada. Ja nebūs labāk, tad dārgāk gan.
Lai izdodas!
L
Es šajā jautājumā biedrošos kaut ar PCTVL, lai tikai dotu iespēju tautai atlaist Saeimu, kuras deputāti bīda tikai savas biznesa intereses. Kaut vai Riekstiņš - Abreni atdeva, bet sev villu jūras krastā dabūja. Kalvītis tāpat - mazajā HES-iņā šiverē, par Šķēli labāk nerunāsim - pus Latvijas jau pieder visai viņa dubultajai ģimenei. Bet pensionāri sprāgst /piedodiet, cienījamie ļaudis, ka tā saku!/ badā un bez zālēm, kurām nauda neiznāk. Bērniem brīvpusdienas jau kuro gadu valdība nevar sagādāt - nez kāpēc igauņi to spēj ne tikai pirmajai klasei, bet visiem pamaskolēniem. Tā varētu turpināt un turpināt... Tāpēc priecājos par ikvienu, kurš dosies uz referendumu. Nevajag būt tik lētticīgiem un ņemt varu savās rokās. Ja deputāti nestrādā, tad tie jāmaina. Kad šis jautājums būs nokārtots, tad katrs cīnīsimies savā "frontē".
AL
A
Pedofīli , nekrofīli, zoofīli un citi izvirtuļi laipni lūgti PTT.
VL
V
sagribējis publicitāti un mēģina to dabūt jebkur, jo citur nesanāk. Nožēlojami
Parādniekam
P
būtu jāizvērtē pašam sevi un kopdzīvi ar divām sievām vienlaikus. Tad varētu aicināt izvērtēt citus
duriks
d
A ko smeereesies ar vazeliinu, tad jau noziimee, ka pats mekleesi kontaktu? A KO? Man vienalga homo vai VL, visi vienaadi labi un slikti. A uz referendumu ieshu, sevis deelj...
Cody
C
Referenduma vārdā gatavi kopoties ar vienalga ko. ka tik Saeimu atlaist. Jāsāk domāt, iet vai neiet uz referendumu. Ka nedabūn pēc tam ar vazelīnu smērēties.
ABC
A
Parādnieks kā morāls kroplis ar divām sievām labāk būtu turējis muti, nevis sludinājis citiem morāli. Cik tur bija to Visu Lemberga Latvijai atbalstītāju - 0,68% vai vairāk?
x
x
taa gribas tikt pie varas, ka gatavi likties vienaa gultaa ar izvirtuljiem, kuru sexuaalo attieciibu rezultaataa latvieshu tauta nevairojas ... kauns un negods homosexuaalisma atbalstiitaajiem. VL - juus neesat nacionaalisti, juus esat liberasti ;)
Nu un?
N
Man nu gan tas ir kā kaķim zem astes. Paliek, nepaliek - pajoliņi kā vieni tā otri, tā tie, kur šie stājas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas