Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Muižniece un Riekstiņš plāno pamest Konservatīvos

Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (K) un bijušais parlamentārietis Sandis Riekstiņš (K) plāno izbeigt savu darbību 14.Saeimā neiekļuvušajā politiskajā partijā Konservatīvie, liecina politiķu ieraksti vietnē Twitter.

Ministre norāda, ka kopš 2016.gada beigām ir uzticīgi strādājusi "Konservatīvo" labā. "Esmu pateicīga partijai par iespēju strādāt Latvijas labā, esam daudz kopā paveikuši, bet katra grāmata kādreiz tiek izlasīta līdz galam," raksta Muižniece. Ierakstam ir pievienots attēls, kurā redzama grāmata ar uzrakstu "The end", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē "Beigas".

Riekstiņš novēl partijai veiksmi turpmākajā darbā, pieļaujot, ka viņš nebūs tajā iesaistīts. "Lai "Konservatīvajiem" veicas, bet, visticamāk, ka bez manis..." raksta bijušais deputāts.

Kā ziņots, oktobrī notikušās 14.Saeimas vēlēšanās "Konservatīvajiem" neizdevās pārvarēt 5% barjeru.

Pēc tam "Konservatīvo" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Bordāns un valde pilnā sastāvā atkāpās, uzņemoties atbildību par 14.Saeimas vēlēšanu rezultātiem. Bordāns informēja, ka nekandidēs uz valdes priekšsēdētāja amatu, dodot iespēju jauniem partijas līderiem.

Tāpat ziņots, ka partijas "Konservatīvie" padome sestdien par valdes priekšsēdētāju ievēlējusi labklājības ministru Gati Eglīti, aģentūrai LETA apstiprināja Eglītis.

Par savu vietnieku viņš izraudzījies Ķekavas novada domes deputātu Andri Vītolu.

"Konservatīvo" valdē ir ievēlēti arī Ventspils novada domes deputāts Bruno Jurševics, Rēzeknes novada domes deputāts Guntis Rasims, ekonomists Jānis Svemps, uzņēmējs Mārtiņš Štāls un Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietniece Guna Švika un Vītols.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas