Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Muižnieks: Visu Latvijai! un SC cenšas profilēties viena uz otras fona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurmis
K
Muižnieks- vispilgtākais neveiksminieks bijušajā mītnes zemē. Jājautā, vai viņš vispār kaut ko sajēdz no ekonomiskām programmām. Pašreizējās valdības darbība jau notiek pēc Zīles ekonomiskās programmas, tikai žēl , ka vēlētāji to nepamanīja pirms pagājušajām Saeimas vēlēšanām, tad nebūtu nepieciešami aizņēmumi no PB un Eiropas bankām.
ha-ha
h
Brīnums,kur tad palicis ūsainais šovinists,dedzīgais putinietis,čelovek(ss),ka neviena komenta.Laikam pohas,vai krieviem nebija kādi svētki???Palaist garām kārtējo apd....maratonu,varbūt nācis pie prāta?
nv
n
protams - kā jau vienā smilšu kastē.
Sākumā
S
painteresēsimies par paša Muižnieka kunga izcelsmi un derēja ievietot arī viņa domu graudus, kas gadu gadiem ir publicēti gan presē, gan internetā, kas ir viennozīmīgi pret Latvijas valsti, latviešu tautu un valodu+ totāla nekompetence. Un rodas jautājums, vai Muižnieka kungam kādus grašus nepiesviež Kremlis? Un rodas otrs jautājums, kāpēc viņš regulāri tiek šur tur intervēts? Kāpēc? Vai tā ir kāda draudzība ar kaut kādā žurnālistikas aprindām, jo kompetence viņam ir nulle. Vai arī viņš pats raujas pie "mikrofona"?
A
A
"N.Muižnieks Dienai saka, ka nemaz nebrīnās par VL! vēršanos Drošības policijā...", bet vai tev, Muižniek, nešķiet, ka vērsties DP bija katra godprātīga Latvijas pilsoņa pienākums? Nešķiet? Jo labāk - tas parāda, kas tu esi.
:o)
:
Palasot, kādas "gudrības" Muižnieks kārtējo reizi sludina, arvien vairāk nostiprinās iespaids, ka viņš nav izglītojies ASV, bet Maskavā.
nazis
n
Un shitaads politiskais auns atljaujas spriest par politiskiem jautaajumiem? Nil, aizej un izlasi VL! un TB kopeeja priekshveeleeshanu ekonomisko programmu, pirms visai Latvijai paraadi savu stulbumu, tipa "Knjizhku njechital, no osuzhdaju!"
hasans
h
Ārprāts cik tas Muižnieks var būt pretīgs !
a kapec
a
muizhnieks atrodas tur kur atrodas,kas vinu "iecela saulite",ja jau tik pretlatvisks,gadijuma nav krievijas spiegs,un organizeti bandaa darbojas pret latvieshu tautas interesem?
Didzis
D
Pats Muižnieks izskatās ka balsos par PCTVL.
vēlētājs
v
N.Muižnieks Dienai saka, ka nemaz nebrīnās par VL! vēršanos Drošības policijā, aicinot izmeklēt SC it kā veiktās darbības nacionālā naida kurināšanā, «jo etniskā kārts partijai VL! ir vienīgā, ko izspēlēt». Viņš arī neesot dzirdējis, ka viņiem būtu, piemēram, nopietna rīcības programma ekonomikā. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------- Nu Muižnieka kungs, Jūs esat visu apgriezuši ar kājām gaisā. VL! bez nacionālo problēmu risināšanas programmas ir ļoti laba ekonomiskā programma, kā arī citu jautājumu risināšanas apraksti. Bet, kas ir SC??? Vienīgā kārts, kas ir sc, ir naida kurināšana pret mūsu valsti un tautu. VL! ir malači, ka nebaidījās mest izaicinājumu šai prokremliskajai oligarhu koruptīvajai struktūrai, kur tas pats kangars Urbanovičs nevis raksta iesniegumu prokuratūrā, bet iesniedz to Kalnameieram personīgi, mēģinot izdarīt uz prokuratūru spiedienu, lai panāktu sev vēlamu rezultātu.
Ezis66
E
Vai tad nav tā, ka tieši SC etniskā kārts ir vienīgais uz ko spēlēt? Starp citu - kremļjaģi pēdējā laikā bieži psiho, laikam projekts "guberņa", pardon, "trešā republika" tomēr buksē!
Egoistiskais vīrietis 30-40
E
Nu pēc ilgām pārdomām un visām šīm Vienotības Mūrnieces un citu kliedzošo veceņu plānprātīgajām izdarībām gandrīz vai katru dienu, pēc Dombrovska grieziniem un Repšes paziņojumiem, ka katru nākamo gadu mēs iemācīsimies iztikt ar mazāk naudas. Respektīvi, ja tagad ēdu vienreiz dienā, tad pēc diviem gadiem būsu iemācijies ēst vienreiz nedēļā. Visu šo savelkot kopā un esot patriotiski noskaņotam un ar riebumu skatoties uz Latviju un īpaši Rīgu pārņemušo rusifikācijas vilni, kad latvieši paši pamet savu valsti un visu izcīnīto atdāvina lielajam kaimiņam, sākot ar Abreni un beidzot ar valodu. Nekas cits neatliek kā balsot par VL. Pie reizes mužniekam ar mazo burtu iesaku izlasīt VL ekonomisko programmu. Šai apvienībai vienīgajai no partiju bara tā ir reti sakarīga un bez solījumiem. Tās autors ir Roberts Zīle.
kurmix
k
..šeit tad arī ir viņu programma, bet pirmkārt ar savu ekonomisko programmu neviens neiet sabiedrībā, bet gan visu laiku spēlē nacionālās kārtis un balstās uz konfliktu krievi-latvieši. Tāpat ekonomiskās programmas sadaļā ir visnotaļ smieklīgi. piemēram viens no fiskālās un monetārās politikas mērķiem bija uzsākt sarunas par mārstrihtas kritēriju pārskatīšanu :D Tagad , kad ES savelk jostas,tad Eirozonā neņems nevienu, kurš neatbildīs Mārstrihtas kritērijiem. ES pats visu programmu vēl līdz galam neizlasīju, bet tur ir sarakstīti mērķi, kurus tāpat šī partija īstenot nespēs, jo tā tāpat nebūs tā, kura dabūs premjerministra kŗeslu un arī ministru skaits valdībā viņiem nebūs liels, ja vispār būs . Programma ir baltiem diegiem šuta, tāds ir mans iespaids.
:)
:
" bimbam » Svolochs 10:45 Jautajums: ko dara latviesi, lai sevi pasargatu!? Atbilde: neko! Pat konsekventi nepielieto latviesu valodu ...... " Latgaliešu, sēļu, kuršu, zemgau un līvu takš vajag, lai riktīgi kruti dzīvotu ! Ka tik tur tas suns nebūs aprakts. ( Vai kazu āzis ...)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas