Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Mūrniece aicina iekšlietu ministru uzņemties politisko atbildību un izvērtēt žurnālista Jākobsona lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zatlera bandas bandits Kozlovskis.
Z
Zatlers solot reformas nozaga veletajiem balsis, bec tam peksni pazinoja ka ar tanku palidizbu neviens neaturesot vinu no valdibas sastadinasanu ar Maskavas partiju Saskanas Cantrs. Kozlovskis ir no Zatlera Moskalu bandas tatad nav brinums ka Jakobsons tiek sodits bet tie kas Maskavas uzdevuma uzbruka un sagrieza Jakobsonu nav atrasti.
pilsonītis
p
Policejiskā valstī dzīvojam: pie žurnālistiem kratīšanas, tos iebāž psihenē. Jūtama nevienlīdzīga attieksme, uzlauž epastus, personisko informāciju, ko pēc tam nopublisko Eglei, u.c. nekas. Vispār jau dīvaini skan "pietiek.com rīcībā nonākusi ...", bet Lapsu psihenē neliek, laikam baidās kādu ar trakumsērgu aplaist. Bet kāpēc Ušakovu tā aizsargā, kaut Krievijas āža kāja jau iepriekš viņam bija pamanīta? CItkārt atkal izrādās vara tik nevarīga, ka pat ar pretlikumīgi uzliktām ielu plāksnēm nevar tikt galā. Kaut kāds sviests... Nekas izturējām krievu laikus, jāiztur arī tagad.
lai izvairītos no padomju armijas
l
puikas ar smadzenēm savulaik izmēģināja arī psihenes taciņu. Nu Jēkabsonam plotna šuj lietu iekšlietu meistariņi.
Paldies, Mūrnieces kundze!
P
Tikai pateicoties žurnālistiem mēs varam uzzināt par dažnedažādām nelikumībām, korupciju, noziegumiem utml. Neba kāds Bērnu slimnīcā pieteicās - sak', es apzagu bērnus. Nē, šo faktu uzraka žurnālisti. Ne velti žurnālistus sauc par ceturto varu. Tāpēc žurnālistu brīvība ir mūsu visu brīvības cenā. Jā, viens otrs no viņiem mums ir nesimpātisks, viens otrs - pērkams, bet ceru, ka savā lielākajā vairumā viņi grib šo pasauli darīt labāku, godīgāku. Tāpēc viņu aizstāvība ir vitāli svarīga ne tikai katram no mums, bet arī valstij kopumā. Ceru, ka šis gadījums tiks izmeklēts visā pilnībā - čekas laiks nedrīkst atgriezties.
Es arī pievienojos prasībai,
E
ka 4.VARAI-žurnalistiem ir mūsu tautai jāievieš skaidrība,kas notika,notiks ar žurnalistu Jēkabsonu.Mēs esam tiesiska valsts un VALSTS PĀRVALDES vēlētājiem ir tiesības zināt tiesisku patiesību par 4.varas locekļi-Jēkabsonu.
  • 1
  • 1
lasītāja
l
Jākobsonam noteikti vajag vērsties tiesā pret izmeklētāju un psihiatrisko slimnīcu ar ārstu diagnostiķi par nepamatotu brī vības atņemšanu uz mēnesi bez tiesas sprieduma. Citās valstīs psihiatriem jānosaka diagnoze 48 līdz 72 stundu laikā, bet Latvijā vēl valda 19.gadsimta domāšana psihiatrijā. Jāprasa cik liels bija kukulis, lai šo "bīstamo" žurnālistu neitralizētu. Lūdzu žurnālistu uzrakstīt grāmatu par saviem piedzīvojumiem un palātas biedriem! Daži no palātas biedriem droši vien tur glāba savu dzīvību, kamēr citi ievietoti, lai glābtu sabiedrības locekļu dzīvību, jo tiesas atsakās to darīt.
zet
z
bet viņš taču sastāv uzkaitē,cik var saprast,kādas vēl grāmatas?
  • 3
  • 3
demokrāts
d
tur nav ko uzņemties,datu zagļiem jāsēž cietumā!
Hapilovs,
H
tiekoties ar Nilu, domā tāpat, biedri!
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas