Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Mūrniece iesaka sabiedriskās kārtības nodrošināšanā iesaistīt robežsargus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aa
a
TAS NU GAN IR EKSENPLARS,ISTS ATRADNIS.
Jurists
J
1. Robežsargus iekšējās kārtības nodoršināšai izmanto daudzās valstīs, tostarp izraēlā un Vācijā. 2. Manuprāt runāt, ka Latvijas policijai, kura ir viena no lielākajām Eiropas Savienībā, runāt par policistu skaitu gan nenāktos. Drīzāk gan par neprofesionālu policijas vadību, kura nespēj vienmērīgi organizēt policijas darbu, Jo kā gan tas nākas, ka, piemēram Rīgā un Liepājā gar lielveikaliem staigā policisti, kas līmē soda kvītis par to, ka aiz vējstikla nav ielikts kartona pulkstenītis, bet lauku rajonos kārtības nodrošināšai gatavojas iesaistīt robežsargus?
cereetaajs
c
Lai robežsardze mēģina samazināt kotrbandu, tas jau būtu sasniegums.Redz kur noderētu Z/S, bet tur jau vecie patrioti vairs nav, kas ar savām medību bisēm sargāja robežu.Tad parādījās viens muļķis un izdeva 404.pavēli(aizslēgus likt kulītēs),daudzus tas aizvainoja.Uzminiet, kurš tas bija?Laukos policija uz bandītu iebrukumu ātrāk par 2 stundām neieradīsies, jādod šaujamie ātrajiem.
AdVert
A
Vai tad robežsardze gadījumā nav armija? Ja nemaldos, armiju iekšējās drošības nodrošināšanai var izmantot tikai stingri noteiktos gadījumos, turklāt šajos gadījumos lēmumu jau nu noteikti nepieņem iekšlietu ministrs
viesis
v
Nu re, Mūrnieces kundze, kaut arī netieši, arī pati ir spiesta atzīt, ka izslavētās reformas neko labu policijai nav devušas.....
Malda
M
"Šobrīd nereti saskaramies ar problēmām, kad lauku rajonos policijas darbinieku kapacitāte ir nepietiekama un būtu nepieciešami papildus resursi.." Kur palika saukļi, ka neskatoties uz reformām, policija ar saviem pienākumiem tiek galā un kadru trūkumu neizjūt????????????? Kurš un kad tika sabiedrībai melojis? Un kā būs ar autotransporta direkciju, kuras pienākuimus uzliks pildīt policijai? Arī finansējums tiks piešķirts?
Labrīt
L
Mūrniece, kas Jums darās tai galviņā?
who cares
w
Par papildu funkcijām laikam ir jāmaksā
StipraisL
S
Nevajadzēja iznīcināt zemessardzi. Arī armija novesta līdz nespējai palīdzēt policijai, robežsardzei, banku apsardzei un glābšanas dienestiem Tās dažas rotas Ādažos un Rīgā ir apsmiekls. Viņas ir izsmēlušas visas savas iekšējās rezerves. Brīžiem rodas sajūta,ka civilie dienesti Latvijas armijā ir vairāk par pašiem karavīriem.Nekad valsts vēsturē Latvijai nav bijis tik mazs pašaizsardzības potenciāls.. Bez normāliem pašaizsardzības spēkiem, zemessardzes, jaunsardzes nevar pastēvēt neviena valsts! Pietiek piedzerties vienam policijas bataljona komandierim, lai vara latvijā tiktu paralizēta.Pretspēka te nav. Robežsardze robežu pamest nedrīkst! Latvijas bankas apsardzes vienība arī. Prezidenta bataljons (?) tāpat. Viņam būs jāmēģina nosargāt Armijas štābs, Aizsardzības ministriju, Saeima, Ministru kabinets, Prezidenta pils un savas kazarmas. Kas sargās Pastu,TV ,dzelzceļu,tiltus.rādio māju, ministrijas? Cik cilvēkus mēs varam izdalīt uz katru objektu. Sevišķi ņemot vērā, ka mums nav mobilizācijas plāna un iespējas. Rezervisti mums ir uz papīra.Viņi ir Anglijā, Īrijā Vācijā.Visur, tikai ne Latvijā! Pēdējā parādē figurēja skaitlis vairāk, kā peitic;igs. Tas kopā ar policijas un glābšanas vienībām. Man metas nelabi pie domas par iespējamām provokācījām no simtiem tūkstošiem smadzeņu izskalotajiem zināmajiem pūļiem, kas savu spēku parādīja jau skolu reformu laikā.Nekādu uzticību nerada bomžu armija, kas gaida savu stundu. Nemaz nerunājot par dedzinātāju, izvarotāju un noziedznieku bandām, kas savas spējas pierādīja zināmajos janvāra notikumos. Es saprotu Mūrnieces kundzi pilnīgi. Mēs latvieši esam neaizsargāti kā nekad! Izeja ir viena. Jālikvidē ministriju, padomju un aģentūru armijas! Pietiks līdzekļi valstij neaiztiekot sirmjgalvjus, pensionārus, slimniekus un invalīdus. Pietiks līdzekļi policijai un Aizsardzības spēkiem.
Starpcitu
S
Veicot pierobežas patrulēšanu pie reizes varētu veikt pastnieku un sociālo darbinieku funkcijas-izvadāt pensijas, preses izdevumus, izmērīt asinsspiedienu, ienest malku un ievākt vajadzīgo informāciju, kā arī apsekot šķūnīti un kūtiņu.
vaganelis
v
būs kārtība

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas