Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Mūrniece: patvēruma meklētāji Latviju uztver kā drošu un stabilu valsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qqq
q
Es arī justos droši, ja Latvija nebūtu starp pasaules top 10 valstīm noziedzības ziņā. To gan Mūrniece aizmirsa pieminēt.
Pagaidu variants
P
Bēgļiem no Austrumiem t
Kas viņiem atliek?
K
Ja cvaurbraucēji-patvēruma meklētāji Rietumeiropā,tiek apturēti jau uz Latvijas robežas,tad kas gan cits viņiem vēl atliek?
Gatis
G
Tā gan, bet stulbā ņemšanās ar papīriem Imigrācijas nodaļā kārtējo reizi ir pilnīgi garām un tai nav nekāda sakara ar to, kas Latvijā reāli ar šiem cilvēkiem notiks tālāk. Apsveicami, ka pērn izveidoti vairāki latviešu valodas e-kursi dažādām iebraucēju grupām, tai skaitā bēgļiem. Tikai ministre varētu pārbaudīt, kā šī sistēma strādā - un ak vai, izrādas, ka tajā ir tikai krievu, bet nav latviešu valodas versijas. Nu kā tad tā atkal gadījās?
valdis
v
Tiem patvēruma meklētājiem labāki apstākļi kā daudziem strādājošiem.Tā turpinot būs pašiem jāizmanto bēgļu nometnes pakalpojumi.
Sesks
S
Mani vispār izbrīna mūsu valdības aklā uzvedība! Visus šos gadus kopš neatkarības gadiem, Latvijas valdība akli izkliedz dažādus paziņojumus atbalstam vienai vai otrai pusei. To čečeniešu bēgļus gribēja pieņemt Latvijā uz dzīvi, to vēl nez kādus bēgļus. Tagad šies, no kuriem puse var būt tie, kas ir bēguši no vietējiem cietumiem grautiņu laikā. Nezkapēcta mūsu valdība ir gatava atbalstīt da jebko, izņemot pašu iedzīvotājus. Augsti godājamā Mūrnieces kundze, ja jau iesniedzāt atlūgumu, tad piebremzējiet ar aklajiem izteicieniem! Pagaidiet kad viss norims, piemirsīsies un tad jau! :)
KLM
K
Varbūt laiks atgriezties uz planētu Zeme? ...................................................... .................................... Un no citām planētām saukt atpakaļ uz Zemi Kalvīti, Godmani, Slakteri, Šķēli un Šleseru?
###333
#
Šausmas, skatos uz to idioteni un nepārtraukti brīnos! Tas ir stulbuma bezdibenis! Kā atver kaut kādā jautājumā muti, tā stulbuma pērle!Vai tiešām šie darboņi mūrnieces, kristovski, dombrovski, kampari dzīvo citā dimensijā? Varbūt laiks atgriezties uz planētu Zeme?
sa
s
Muljkiibas, Lindinj. LV tiek uztverta tikai kaa tranziitzona un nekas vairaak.
ihaha
i
Latvieshi Latvijaa gan nejuutas ne droshi, ne stabili!
cd
c
Masu informacijas lidzekli jau pamazam uznem dziesmu par darba speka trukumu(nebus ,kas atdod "elites" paradus).Papildus Krievijas blavieniem par fasistiem,paradas zinas ,ka mes esot rasisti.Labi apmaksati un "augsti"izmaciti kangareni skaidro atpalikusajiem aborigeniem par visparcilveciskam vertibam.
cd
c
Noziedzigas-pretlatviskas "elites" tipiska spriedelesana.Ir pilnigi vienalga,kas mit saja teritorija,ka tik mums par to maksa.
bbb
b
forša bilde . vasarā bērnus vadās ar moci .
!
!
Neka tamlidziga.
dihlofos
d
Kārtējais Lindas murgs,muslīšiem nav vajadzīgs patvērums Latvijā,bet gan iespēja caur Latviju iesprukt ES un tur darīt savus slepkavnieku darbus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas