Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Mūrniecei paziņojums par demisiju izmaksājis 800 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ilze
i
Vai tikai nevajadzēs kundzītei atkal palielināt algu? Citādi nebūs drīz ko nabadzītei ēst! Šausmas!
Bauskas alus
B
Jaunajam laikam Mūrniece izmaksās izgāšanos nālkamās vēlēšanās un ne tikai. Nemākat kadrus izvēlēties, jaunieši.
Ēriks
Ē
Vai tiešām grūti izlasīt visu rakstu, ne tiakai virsrakstu, pirms raksta komentāru? Rēķins esot par 800. Ministrija apmaksā līdz 100. Atlikušos 700 acīmredzot būs jāmaksā Mūrniecei. Nevaru teikt gan, ka īpaši viņai jūtu līdzi. Ja viņa būtu bijusi godīga un konsekventa, būtu demisionējusi. Ja gribēja pirms tam izrunāties ar pusi Latvijas, cerot,ka atradīs iespēju saglabāt amatu, tad pati lai arī maksā.
Linda
L
Caur skype buutu leetaak..
Kauns Dienai
K
Kas tā par naida un negatīvu emociju kurināšanu sabiedrībā?!
Tas bija sen un atmiņa varbūt viļ, bet bija kāds uzodis, ka Šlesers mēnesī ~3500 norunājis.
kaka
k
tu nu gan esi kautkaads sarežģītais zvirbulens. norunaaja 800 ls, kantoris apmaksaa 100. paliek 700 kurus linda samaksaas no savas algas. varbuut. un cik tadgalu galaa valsts samsaksas no 800 ls lielaa reekjina?
kāmis
k
nu i šo! nu i kam tas jāzina. nav prata lai maksā. p.s. negribu iedziļināties, bet vai nepastāv tāda lieta kā kredītlimits? tā brīvi atļau pļurkšķēt nemaksājot? vai tomēr jāsamaksā , ja gribi turpināt?
Peķka
P
tur rakstiits ka Muurniecei 800 , bet faktiski 700, sareeķini , jebšu tev kaa Čapajam testa jautaajums cik ir 0,5+1/2=?... ilgi kasiijis aiz auss un raustiijis uusas , beigaas paziņojis iistas skaidriibas neesot bet intuiicija liekot nojaust ka litrs... bet ja par ministru telefonu skaidrs tad kaa ar deputaatu telefonu sarunaam>??? nesen bija raksts ka esot deputaati kuri norunaajot meenesiii štuku , kas par to maksaa? vai valsta 100 %?
abac
a
1. nav jau teikts, ka lindočka tos 800 latus norunāja tikai par darba jautājumiem, droši vien savim bērniem un vīram un visām podrugām zvanīja. 2. šaubos, vai pati nomaksās 700 ls, mēs to tāpat neuzzināsim. ja jau savus bērnus vadā par valsts līdzekļie, tad jau toč pati nenomaksās.
Ivars
I
Rēķina izdruku publiskai apskatei lūdzu- tad redzēs kas kur ko norunājis
Dombrovskis -Kašpirovskis
D
Tups žurnaļuga - par tādu virsrakstu. --- Muļķības. Žurnaļugas tagad ir valdības pakalpiņi. Viņiem piemirsies,ka viņi ir informācijas sniedzēji.Delfi un Panorāma ir Latvijas Fox news.
Dombrovskis -Kašpirovskis
D
Atvaļinājuma laikā nopļerkšīt 800Ls par to kā pakāsīs darbu - tas pieder pie pēdējā laika visvarenajiem policijas gājieniem. Kaut ko tādu tikai Vienotības ministrs var dabūt gatavu.
Dombrovskis -Kašpirovskis
D
Mūsu sirdsšķīsta Dombrovska valdība. Cik tiesiskam ir jābūt lai norunātu 800 latus. Ja šiem tādi rēķini,tad saprotams ka tautas rēķini viņus neuztrauc. Tagad var saprast mājokļa un elektrības uzrēķinus-tautu šmauc tikai savējie...
Tarifi
T
Cik saprotu, tad mūrniece vēl parādu nav samaksājusi. ( jo vēl nav dabūjusi algu.....!!??) Bet sarunas bija notikušaspirms pusotra mēneša (februāra vidū). Kurš tad īsti samaksāja par šīm sarunām? Varbūt Dombrovskis? Jeb tāpat kā par bērnu vadāšanu uz skolu arī par Mūrnieces sarunām jāmaksā visiem pilsoņiem kopā? Gribētos dzirdēt valdības vadītāja viedokli - vai visu ministru sarunas avansā apmaksā nodokļumaksātāji?! Tomēr tas ir īpaši jāmācās - norunāt pa telefonu 800Ls pāris dienās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas