Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

NA izvirza trīs prasības; pretējā gadījumā budžetu var neatbalstīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lai veicas!
L
NA = Visu Latvijai!; V = Visu Briselei!; SC = Visu Maskavai! RP = Visi uz Z-tanka!
Dr.xy
D
Jautajums Nacionalajai Apvienibai : ja bernus masveidigi saks dzemdet Latvijas Valsts ienaidnieces,okupantu pecnacejas, vai ari vinas sanems 140,00 LVL / menesi ?
Dr.xy
D
Vispirms ir japilda likumi Par Valsts nodevibu,un par okupacijas seku likvidesanu, ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Noziegumiem pret cilveci NAV noilguma ! Likumu nepildisana var tikt noverteta par Valsts nodevibu.
:((((
:
ko dariit, draugi, baidos krievus, un viss,....taču un ārsta tika apmeklēts , varbūt politika palīdzes....
integrēties vajadzēja
i
tad "ārsta (ne)tika apmeklēts"!
  • 1
  • 0
juris
j
Jauniešu kopiņa vienkārši nezina,kā izcelties.Sēdēja klusi un mierīgi,tad saprata,ka tuvojas vēlēšanas.Vienkārši,kauns....
ka demogrāfija
k
čekistu???????????????????????????????????????????????? Dievs, sargi Latviju!
Demogrāfija vissvarīgākā
D
Demogrāfija vissvarīgākā - kaut vai valdība krīt, ja neatbalsta Vienotība
TO,KAS UZTURAS LATVIJĀ
T
NOSAKA MŪSU TIESU SISTĒMA! VIENU !!!!! IESĒDINIET, 1000 NEBRAUKS
lielāku karogu un varāk sarkano bom
l
lai būtu, kas ievēl nekauņas. Atbalstiet godīgos, tie kultūru rada par velti, kā savas dzīves blakus produktu, tiem pat nevajag nekaunīgas ministres tūristes naudas notriecējas, paši uztur sakarus ar Austrāliju, TIESISKUMU! TIESISKUMU! PIEPRASAM NO NA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIESISKĀ VALSTĪ ZAGĻI ANTONOVI ZAHARJINI KARGINI LAVENTI BEREZOVSKI AVINI.....................UZTURĒŠANĀS ATĻAUJAS NEPIRKS, BET JA TE BRAUKS KRIEVIJAS INTELIĢENCE, VISU CIENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
demogrāfiem
d
mīļie nacionālie vecīši, negrābstieties gar sekām. Valstī, vispirms, ir jāstimulē ekonomikas attīstība un jāceļ labklājības līmenis kopumā un tad arī bērni dzims griezdamies. Šādi jūs tikai radiet jaunu "spec" slāni un atkal šķeļat sabiedrību
fakts
f
Gan jau "pareizajā brīdī" pagriezīs dibentiņu, lai saņemtu savu mīlas porciju naudas koferīša izskatā un upes turpinās tecēt uz jūru.
hmm, - domāju, ka Dombrovskis pieso
h
Nākamā dienā pēc vēlēšanām visu anulēs. Tā ir bijis daudz reižu.
latvietis
l
Latvijā ir trīs partijas: Visu Latvijai! (NA), Visu Briselei (V) un Visu Krievijai (SC).
pats sajauci, meli
p
bezdomu bljauri, kas skaties mutee Kremlja ietekmes agjentiem, pat tev vajadzeetu zinaat, ka Latvija atrodas ES jau 9 gadus. Nepatiik? Austrulu robeza staav valjaa.
  • 0
  • 0
Sajauci
S
Pirmā ir- Visu Latvijai izpārdodot un skatoties mutē mazliet patiesākajiem- Visu Briselei, bet Visu Krievijai var piemērot SC,kaut tagad tur ir arī daudz ekonomiski saprātīgi domājošu, kas domā par cilvēkiem. un ekonomiku Latvijā. Tiem, kas skatās mutē Briseles kalpiem, savu domu un smadzeņu nav ( ja neskaita Zīles karikatūrisko ar makulatūru piebāzto ekonomisko priekšlikumu porfeli,kurš nesasniedzams Zīlem kā horizonts Dullajam Daukam)
  • 1
  • 2
Talmaks
T
Malaci NA doma ka normali Latviasj cilveki un ta ir jarikojas ikvienam latvietim. Ir nekavejoties jatcel noladeto zaglu Skele sun TP zaglu bandas, Slesera un vina vaditas bandas pienmtais likums par uztura atlauju tirgosanu. Ja grib kadam pieskirt no tresajam valstim uztura atlaujas tad ir janasaka ar likumu, ka tas, kurs Latvija radis uznemumus un nodrosinas vietejiem Latviajs iedzivtajiem 20-30 darba vietas sanems uzturas atlauju un citadi nekadi.
K-K
K
... un ta ka to nespeji sajegt, tad idiots vien palieci ... jo esi ar noluku un meliem, un launpratigi, nostadijis sevi mulkadesas loma ... !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas