Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

NA prasa uzsākt kriminālprocesu pret Kabanovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kyawmyo
K
After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of bgiglong. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.
ka lb strādātu no krieviem atšķirīg
k
RASES cilvēki pirmo reizi dzirdu.kabanovam jāpateicas,ka na iŗ saeimā. Un ļindermanam.
Asehpe
A
Un kas par vārdu brīvību?
Lauku vecis
L
NU TAD BEIDZOT PAMODĀS! eGILS lEVITS AICINA PATRIEKT NO lATVIJAS TĀDUS KABANOVUS. JĀPIEŅEM JAUNS LIKUMS PAR NAIDA KURINĀTĀJU IZRAIDĪŠANU UZ kRIEVIJU. nEKAUNĪBAI NAV ROBEŽU!
K-K
K
... Un, ja soreiz musu Generalprokuratura un tiesu sistema nespej aizsargat nacionalas valsts, valodu, tradicijas,dzives stilu un makslu, mitologiju un tikumigo latviesu mentalitati ... no okupantu un neokolonistu varzas ... tad JAPARSUDZ ES AUGSTAKA TIESA UN HAGAS INTERNACIONALA TIESA PAR ... AUTOHTONAS ...pamattautas tiesibu neieverosanu un ieilgstoso genocidu pret latviesu tautu un tas kulturas, ka ari pretvalstisku darbibu, kas apdraud valsts butibu ... u.t.t.
!
!
Jā, jā, makslu un mitoloģiju nespēj aizsargāt. Ko tad par valodu tik liekulīgi esi sācis rūpēties, kaut pats to kropļo uz nebēdu? Atpestī, Kungs, mūs no liekuļiem, kā K-K.
  • 0
  • 1
K-K
K
... 'Autoram' : ... ' Ko sesi, to plausi..' !!!!!>>>>'''... PATIESIBA !!! ... Patiesam, ta ari notiek, BEZABRENE ... ja NAIDA sejeji turpina but VALSTIJ NELOJALIE OKUPANTI UN NEOKOLONISTI VAI TO PECNACEJI !!!!!!
Autors
A
Ko sēsi, to pļausi. Nodevēju Apvienības biedri slikti sakāmvārdus mācījušies. Arī pārējo mācību vielu vāji apguvuši. Ar automātiem pa bērnudārziem skraidīt gan padodas. Neaizstāvot Kabanovu būs teikts.
tukshvaardim - Kabanova aizstaavim
t
Ja nav ko teikt, tad vismaz jaapabljaustaas?
  • 3
  • 5
latvietis
l
vai NA bikses nav par šauru? Izdrāziet kā pirmo, vienotības zaķīti!
Andris_
A
Protams, ka Bankas kora nosaukšana par "ofisa planktonu" "nepārprotami veicina rasistisku naidu" !!! Toties referendums par krievu valodas likvidēšanu bērnu dārzos un pamatskolā nepārprotami veicina cilvēkmīlestību. Un Āfrikā bērni mirst no pārēšanās, bet pingvīni meklē ēnu zem Anarktīdas palmām.
!
!
Trollis ar trauku lupatu, kas kropļo dzimto valodu, var arī nezināt, ka krievu valodai ir OFICIĀLS statuss Tadžikistānā, Kirgizstānā, Baltkrievijā, Ukrainā, Kazahstānā. Bet tas jau netraucē pieķēzīt komentārus lauzītā latviešu valodā un uzdot neesošus faktus par patiesību, vai ne? Tik tā lupatiņa un mammas vecais dators, kā arī zemais intelekts traucē loģiski izteikties.
  • 1
  • 0
!
!
Tas, par planktonu, Kabanova kungam sanāca izcili. Derēs gada spārnotajai frāzei. Žēl, ka ir pasaulē arī pilnīgi bezvērtīgi dzintara gabali, ar parādniekiem jau viss tāpat skaids.
  • 1
  • 1
humorists
h
Andrjuha, aarpus Krievijas krievu valodai nav nekaada statusa un taapeec nevienai valstij nav pienaakuma par valsts naudu uztureet juusu valodu. Un Andrjuham nav ko teikt, bet tad vismaz jaapatroljo.
  • 5
  • 9
aber
a
Par to pārējo, kā sacīt jāsaka, zinātne strīdās, bet ar Bankas ofisa planktonu trāpīts desmitniekā. Ulmaņa laikos bankas kasierīši galvu no rēķiniem pacelt neuzdrīkstējās, kur nu vēl dziedāt.
  • 4
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas