Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nacionālā apvienība apstiprina vēlēšanu sarakstus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alisīte
A
Ļoti labs saraksts - sakarīgi, zinoši cilvēki savākti. Zinu, ka daudzi, kas balsoja par V, balsos tagad par VL, jo baidās, ka V atkal "piekāsīs" , kā arī saprot, ka ceļš kopā ar SC novedīs pie tā, ka latviešu valodā runājošie būs 2. šķiras cilvēki Latvijā (tie, kas vēl būs palikuši).
na ja
n
Nu visai savdabīgs saraksts, un es nesapratu - tagadējais Izglītības ministrs ar - nu tad man nav ko teikt.....un Latkovxska kungam ar sagribējies trkenākas maizītes....nu tur mīnusu tai sarakstā būs vairāk kā plusu, un ceļojošais Stalts ar...Ja godīgi, tad izskatās samērā vāji.....bet ko var gribēt, ja tēvzemiešiem vietas vajag un citiem karjeristiem ar.
sakrīt uzvardi, bet ne personas
s
tagadējais izgl.ministrs ir Rolands Broks, sakrīt tikai uzvārdi. VL kandidēs ir bijušais Eiropas lietu ministrs Normunds Broks.
  • 2
  • 0
Svens
S
Saraksts ir ļooti labs! Sen tāds nacionāļiem nav bijis, ja nu vienīgi uz 8.Saeimu, kad arī startēja daudzi ļoti gudri, izglītoti un inteliģenti cilvēki... Pats balsošu par Gunti Kalmi, kaut kā biju palaidis garām, kad šis harizmātiskais, nacionālais vīrs un izcilais orators arī ir Visu Latvijai! Malači Visu Latvijai!
Vienkāršais Vēlētājs
V
NA ir viena no trijām partijām ar savu izteiktu ideoloģiju. Vēl ir ZZS (lauku attīstība) un SC(krievi). Pārejās ir pelēkas "konsolidācijas" un vazelīna partijas, kas dievina visu ārzemniecisko un gaida SVF un EK uzslavas.
Marita
M
PAr VISU LATVIJAI un nebūsim slinki, svītrosim ārā tos, kas nav pelnījuši būt šajos sarakstos.
pašu vaina
p
Rasnača skelets atkal grab. Nu nevar no vecajiem vēžiem atbrīvoties.
ksenofīls
k
Lai zēniem veicas! Citu variantu vairs nav!
patiesiba
p
taa ka gandriz visi latvieshi balsos par VL!,tad veleshanu rezultatu viltoshana ir izslegta,tos banditus kas nepareizi saskaitis balsis tauta beigubeigas vienkarshi aizvilks uz Tribunalu ddd
Balsošu par viņiem!
B
Sakarīgi saraksti. Visu cieņu Cilinskim - atceros to gadījumu, kad viņš atteicās no ministra portfeļa, jo bija skaidrs, ka atbilstoši sirdsapziņai viņš tur strādāt nevarēs. Cits būtu aizskrējis palēkdamies, bet šis godavīrs atteicās. Arī Ilmārs Latkovskis ir godavīrs - paskatieties viņa raidījumus. Rasnaču gan svītrošu. Ludmila Sočņeva no manis dabūs plusiņu - ja visi krievi būtu ar tādiem uzskatiem, mēs viņus ne tikai cienītu, bet pat mīlētu. Latvijas Avīzē tika publicētas intervijas ar viņu. Visu cieņu šai skolotājai. Žēl, ka nevarēšu balsot par žurnālisti Ināru Mūrnieci un sociolingvisti Vinetu Ploriņu, kā arī ārzemēs labu izglītību ieguvušo Mārtiņu Kāli, kas kā īsts patriots atbrauca atpakaļ strādāt savā zemē nevis palika daudziem tik iekārotajos Rietumos.
Žuks
Ž
Jāatzīst, ka saraksts ir necerēti labs bez batjkām, dobeļiem, tabuniem, visiem olu un degvielas zagļiem, bet ir tomēr daži staigātāji un klabuni! Par laimi viņu nav daudz, tāpēc ceru, ka tiksiet koalīcijā. Pārsteidz, ka Kiršteins un Rasnačs atkal pie viena galda nonākuši..., jo es jau domāju, ka tie rabarbri abus šķirs uz mūžu!
man ar
m
Man ar prieks par Kiršteinu.
  • 5
  • 1
lauķe
l
Prieks par VL ! Trīsceturtdaļas pagasta balsos par jums.......varbūt bezcerīgajiem Rīgas latviešiem arī pamodīsies sirdsapziņa......
nu nav jau tā
n
neesam tik bezcerīgi esma diezgan sasparojušies. pretīgi dzīvot zem Biškekas Centra
  • 9
  • 0
onkulis
o
Nu vieni bijušie tautpartijieši vien tur ir!
Marita
M
Par Latviju un VL! Nost ar nodevējiem un zagļiem no Latvijas un no Krievijas! VL un godīgums uzvarēs!
Человек
Ч
смешно....просто смешно и жаль латышей
selga
s
smejies vien ,tas veselīgi,bet visgardāk smejas,tas ,kas smejas pēdējais.
  • 2
  • 0
tv
t
Nav ko tos muļķus žēlot! Bez tam Dienas komentāri neatspoguļo vairuma uzskatus. IR arī saprātīgi un pragmatiski cilvēki. Spriežot pēc aptaujas "Par kuru partiju balsosiet 11.Saeimas vēlēšanās?" rezultātiem, te tusē zzs un vl elektorāts - kapostos atrasti, pie kam ziemā. zzs - zagt un dalīties, vl - deportēt un vairoties. Tālejošas ideoloģijas.
  • 5
  • 9
jopciks
j
Pfūū... Šitādu darbu uzgrūda VL man .Tagad būs tāda šķirošana ka ārprāts! Jāsvītro tēvzemieši,klīstošais holandietis Kiršteins,visi dziedātāji,,kas pēkšņi uzradās ,kad partijai vēlēšanās kas labs cerams...Arī tie,kas vēl nesen fanoja un bija citu partiju sarakstos ,un sašmucētu vēsturi-Kārlis Krēsliņš, Verbickis un citi. Vai tik grūti salikt sarakstos TIKAI godīgus cilvēkus? Balsošu jau par VL, bet svītrošu!
pilnīgs sviests
p
Svītrot, protams ir ko, bet ir arī ko atstāt! Labs saraksts. Negaidīti labs. Patīk, ka ir arī "vecais gals", kā Kiršteins, kurš par Abreni cīnījās kā lauva :), kurš ir patiesi nacionāls un pieredzējis politiķis. Politikā nepieciešama pieredze. Lai neiziet kā Iesalniekam, kurš pilnīgi par neko kā zaļš gurķis ielidoja auzās. Lai veicas sarakstam! Es par jums! :))
  • 13
  • 1
nu jā
n
pasvītrot var, bet saraksts ir feins!
  • 15
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas