Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Nacionālā apvienība atkārtoti rosina ļaut pasē ierakstīt tās turētāja tautību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tauta
T
Malači! Mēs turpmāk balsosim TIKAI par Nacionālo Apvienību!!!
.
.
Vienkārši: ļaut ierakstīt tautību pasē tiem, kuri ir šīs valsts pilsoņi (Tātad Latvieši). Un neļaut to darīt nepilsoņiem.
Zorro
Z
100% par!!! Esmu lepns, ka esmu latvietis un vēlos, lai tas būtu ierakstīts manā pasē! Tādēļ uzskatu, ka spēkā esošais likums krasi ierobežo manas cilvēktiesības. Vienotības un RP kosmopolīti var iet irst! Bet SC krievžīdi, lai mokās ar saviem kompleksiem.
māris - 76 g.
m
Noteikti atbalstu tautības ierakstu pasē . Tikai "internacionālisti" un pasaules klaidoņi -kosmopolīti baidās no tautības ieraksta pasē
Dr
D
NA ir idioti, jo nenacionālas valsts viedokļa ir tieši svarīgi, lai Latvijā visi būtu latvieši- poļu izcelsmes latvieši, ebreju izcelsmes latvieši, krievu izcelsmes latvieši, kā tas ir visās normālās valstīs. Vai tiešām Latvijas valstij ir jāizdod vēl pēc 20 gadiem dokuments, kurš apliecina, ka mums šeit ir pilns ar krieviem, ukraiņiem, ebrejiem utt.? Ja kādam ir svarīga NACIONĀLA valsts, tad visi ir jāpadara par latviešiem. Punkts!
>Dr
&
Viena nācija var izveidoties tikai pēc deokupācijas!
  • 1
  • 0
Dr
D
Nē, Mr Ībli, man nerūp kādi indivīdi un viņu tautība, bet man rūp ,lai manā valstī izveidotos viena nācija- latvieši. Nevis valsts vēl akceptētu un apzīmogotu "abižotot " un paspiesto šlakas, kuri tad varētu gaudot par savu sūro likteni un pieprasīt īpašas skolas, īpašu bērnu dārzus un visur bāzties ar savu īpašo sāpi. Iespējams, Mr Ībli, ka tu pats nezini savu tautību, tādēļ tev ik pa brīdim vajag ieskatīties pasē, bet man ir stabila etniskās piederības sajūta, Bet es kategoriski nevēlos, lai šeit vazātos bari ar kriev-ukraiņ-ebrejiem= krievvalodīgajiem. Valstī ir jābūt vienai nācijai- latviešiem.
  • 2
  • 0
Mr iiblim
M
Kaapeec tev, ruup, ko cits personiigi izlems dariit savaa pasee? Gribees - rakstiis tur tautiibu, buus gljeevs kaa tu - nerakstiis.
  • 2
  • 2
fuck
f
Vo, vo, drīz NA vēl sāks cīnīties, lai raksta gan tautību, gan vēl pievieno vārdu oriģinālvalodā- Иванов, Козлов. Es nesaprotu, vai viņi paši nesajēdz, ka tādā veida mazina iespēju izveidot vienotu nāciju, iekļaujot visas mazākumtautības?
  • 3
  • 1
Rietumu vērtības
R
Sakult sviestu Latvijā
Rezultātam pietiek
R
ar vienu NA nozīmētu personu, kas atbild, lai lieta nonāktu līdz galam.
Visu Latvijai
V
Augstu paceltu galvu ejam cīņā par Staļina idejām!
"Visu Latvija!"=
&
=Patriotisms ir pēdējais nelieša patvērums. Semjuel Džonson 1775.gads
Ivars
I
Nekur citur Eiropā šo ierakstu pasē vairs nelieto, pat pie kaimiņiem igauņiem nē, NA partijnieki sev šo tautības piederības simbolu var uztetovēt kaut vai uz pieres
Fakts
F
Kretīn, tautības ierakstu lieto daudzās ES un citās valstīs!
  • 1
  • 0
standzinieks
s
Piekrītu- vai arī likt uzrakstīt uz sava kapakmens kā to izdarīja Vecais Stenders. Nevajag te valsti jaukt iekšā un musināt tautu.
  • 0
  • 2
Dens
D
Kļūst skumji, vērojot šos darboņus. Vai tiešām nav nekā svarīgāka, ko darīt valsts labā, nekā mūžīgi kustināt nacionālo jautājumu kaut vai šādā kontekstā...
Denam
D
Jebkurš konteksts ir labs, lai latvieši neaizmirstu savu identitāti!
  • 3
  • 1
dievina
d
Kaut kads lidzigs idiotismis var notikt tikai izlaupitaja un politku, prezidentu, ministru, Saeimas deputatu degradetaja Latvija. Kurs var aizliegt pase iereksti savu tautibu? Izsaktas ka Latviajs debilie,, zagligie, prezidenti, minstri, saeimas deputati it ta degradejusie ska vinu smadzenes ir tikai urins un sudi. Stulbais degradats Zatlers un vins sakalu saika ir piemizusi savaas kurpites, jo baidas no ta ka vinus uzksatis par latviesiem, jo siem kretiniem un viniem lidzigajiem ir pasiem kauns saukties par latviesiem. Ka var vispar iedomaties iznicinat identitates dokumenta piederibu pie kada tautibas, nacijas, etniskas grupas? Zidu tacu neveins netaisas pataisit par ciganu, vai ciganu par krievu..... Es esmu lepnis ka esmu latvietis, neskatoties ka ari tadi idoti, zagli, Latvijas valsts izlaupitaji, latviesu tauats iznicinataji un tas slepkavas ka Godman, Panteli, Riekstins, Ronis, Piebalgs, Skele, Kinna, Lesinskis, Naglis, Vikene, Ulmanis, Gailis, Zatleris, Berzins, Birkavs.......Pabira, Stokenbergs, Kristovskis, kalniete, Veidere....ari it ka skaitas latviesi.
?
?
Un kas ir rakstīts šī likumprojekta anotācijā? Kāpēc to vajag? Sak, mēs tā gribam, grrrrrrrribam un viss?
Ventišs
V
Nevajaga da mums to latišu tautibu,paši izmirs te ir visu Latvijā dzimušo Dzimteneun visi esam vienadi
ventišam
v
Zinām jau zinām - jūsi ir lemberģieši!
  • 2
  • 0
dk
d
ja jau DEPUTÁTI IR TAUTAS KALPI,TAD shí izvéle ir jádod tautai. párák pasaule maisás,un uz tá pamata uzskatu,ka VAJAG PASÉ NORÁDÍT TAUTÍBU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas