Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Nacionālā apvienība mēģinās atjaunot 16.martu kā atceres dienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lielāks apdraudējums par krieviem i
l
+
noteikti
n
Ja aizliegtu runaat par veesturi, tad katrs Latvijas iedziivotaajs otraa dienaa sanjemtu bezmaksas Ferrari, bet, ja Latvijas prese saaktu lamaat latvieshu karaviirus, kaa to dariija PSRS, tad divus Ferrari (dazaadaas kraasaas), jahtu un bezmaksas maaju.
  • 0
  • 0
>12.12
&
visu naudu bomžu pavarošanai, labākais veids, kānokaut nāciju, bet VL ierindnieki kopā ar krieviem klusiņām savējiem pars salašņām pašvaldībās pabalstus dala. Tad dodiet tos cienījamiem latviešiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idioti=laupītāji=totalitāristi
i
tehniski neder valstij, izzog, nerada, vairo stulbeņus, jo tikai pār tiem spēj valdīt. Paskatiet jebkuru uzņēmumu, skolu.Slikts vadītājs, parasti čangals, savāks ap sevi stulbeņus
viesis
v
Nu nezinu, lielāks apdraudējums par krieviem ir Latvijas atpalicība un nabadzība. VL to enerģiju, ko viņi izmanto karojot par 16.martu, labāk varētu izmantot šo problēmu risināšanai, tad Latvijā dzīve noteikti kļūtu stabilāka un drošāka. Starp citu, es pazīstu daudzus krievus, un lielākā daļa no viņiem tiešām svin gan 23.februāri, gan 9.maiju, bet neesmu ne dzirdējis, ne jutis NEVIENU NO VIŅIEM, ka kāds uzskatītu latviešus par ienaidniekiem, vai ka Latvija jāpievieno Krievijai.... droši vien baigie konspiratori.... :)))))
Kljims Vorosilovs
K
Taatad, ja iznjems no graamatniicaam veesturisko literatuuru, uzreiz dziives liimenis celsies? Un kaa ar tiem krievu autoru darbiem, tos arii njemt aaraa no graamatniicas Polaris vai nee un ja nee, kaapeec? tovarisc viesi, palasi seit publiceetos "Vovan Tukumskij" komentaarus. Palasi bljaaveejus, kas saukaa latvishu pr nacistiem un zemaaku rasi. Ja ts veel nav naids, kas tad ir_
  • 0
  • 1
>šeloba
&
visas impērijas rada laupītāji laupīšanas karos un tas VISAS sabrūk
18. novembrī
1
vai pie Čakstes kapa NEKAD nav manīti. Slikti, ka fašisti un čekisti iesauca mūsu čaļus, vēl sliktāk, ka psihiski slimie paši pieteicās, nu ko tagad????????????????? Tagad katru dienu skōlā jāmāca, ka nevis jāvairo ļeņina bomži, bet izglītība kultūra ekonomika, bērni atnāks paši no mākoņa maliņas, bez VL muļķu vardarbības
vesturisko faktu cieniitaajs
v
Speciaali tiem, kas nav dieneejushi, skaidroju - paveele ir obligaati izpildaams riikojums, kura nepildiishanai pat savas valsts armijaa laikaa ir taadas sekas, ka visu muuzhu nozheelosi. Speciaali kremljnacistu meljiem atgaadinu, ka pieminjas pasaakumos nekadas vardarbiibas nav, ja neskaita kremljnacistu meegjinaajumus sos pasaakumus trauceet.
  • 0
  • 0
izlasiet gan viņu biedru sarakstus
i
visiem zināmi notiesātie........
kaut vienu teikumu
k
par ekonomiku būtu izvēmuši, zirgu gaļas un kontrabandas pastaliņi
me
m
Savi kritušie ir jāatceras!!! Bet kādēļ tieši 16 marts? Ja pareizi sapratu, vēturiski 16. marts ir datums, kad kaut kur Krievijā, Vācu armijas sastāvā, visādu vācu divīziju rotāciju kontekstā netīšām satikās divas vācu divīzijas, kuras sastāvēja no latviešiem. Pie tam tas notika Krievijā! Neko īpašu šīs divīzijas Latvijas kontekstā šajā datumā neizdarīja. Nevienu Latvijas pilsētu ne no viena Vācieša, Krieva, Amerikāņa vai velns viņu zina kā neatbrīvoja. Kā jau teicu, savi kritušie ir jāatceras, taču es patiešām nesaprotu tieši šī datuma jēgu latviskā gara stiprināšanai.
Kljims Voroshilovs
K
... pie tam tas notika Baltkrievijaa!
  • 0
  • 0
Kljims Voroshilovs
K
Taapeec, ka saveejais arii citas valsts formaa ir saveejais. Ja paskataas visu latvieshu militaaro veesturi, cik mums ir bijis to saveejo pedeejos 800 gados? Un, ja jau taa saakam, ko taadu Brestas cietoksnja aizstaavji izdariija? Jaa, kara pirmajaas dienaas tureejaas, cik vareeja, bet kur ir rezultaats? Pretojaas stihiski, neorganizeeti, pat centralizeetas uudens piegaades nebija (cietoksnii, kur ir akas), vaacu 45. diviiziju Rietumu Bugaa neiesvieda un veel pashi vaacu guustaa nonaaca. Staljina laikaa vinjus nevins nezinaaja un, ja nebutu rakstnieka Sergeja Smirnova, arii sodien nezinaatu.
  • 1
  • 0
:D
:
8. martu par sēru dienu!
lūriķis
l
Internetmeiteņu slavināšanas diena?
  • 1
  • 0
no 64 komentāriem
n
britu podlaiža ir sarakstijis 36. viens pats ar sevi diskutē vai? tautu tēlo kamer nav podi jāpucē
Kremljnacisti darbaa
K
kremljnaciks turpina izplatiit nacistu teorijas par augstaakajaam raseem un zemcilveekiem. kas citus par kut o saukaa, tas parasti pats taads ir.
  • 0
  • 0
Gljebs Zheglovs
G
Un cik tu, trolli, esi sarakstiijis no 64 komentaariem? Varbuut visus 70! Taa vietaa, lai runaatu par VL! piedaavaajumu, tu saac troljot un piedeeveet man darbus, kurus mana kvalifikaacija nemaz neljauj veikt, taapeec tu izpelnies no Bargaa Tiesnesha pirmo dzelteno kartiiti.
  • 0
  • 2
16 martā kad vislielākais troksnis
1
Diemžēl.
12.10.201
1
Analizējot ārvalstu presē rakstīto, var secināt, ka apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) iekļaušana koalīcijā būs tai kā Ahileja papēdis, kas nākotnē var pārvērsties par nopietnu viedokļu atšķiršanos kāda svarīga ārpolitikas lēmuma pieņemšanā, uzskata apvienībā "Vienotība" ietilpstošās partijas "Sabiedrība citai politikai" (SCP) pārstāvis, bijušais ārlietu ministrs Artis Pabriks.
draude
d
Pilniba piekritu, ka Latvija ir jatjauno cienas un gaoda izradisana Latvijas legionariem, jo vini cinijas pret padomju Krieviajs okupaciju n genocidu kuru realizeja padomju komunistiskais zidu rezims pret latviesu tautu. Noladeta, alkatiga, degradeta, varaskara uzbadze no Kanadas brivmurniece "dizlatviete" Freiberga darija visu, lai apganitu un pazemotu Latvijas legionarus un iznicinatu latviesu tautu ko uzsaka noladetais zids Godman un LC zaglu banda, zids Gailis, zids Birkavs, cangalis Skele un TP zaglu banda , pazemotu un noniecinatu latvieus valodu.
Artis
A
kas tā par verbālo caureju? Esi sajājusies?
  • 1
  • 0
lūriķis
l
Pasaki adresi,aizsūtīšu ziepes un striķi,pŗējais pašu roku darbs:))
  • 0
  • 0
žurnālists iesaka safrizēties
ž
Pievēršoties iespējamai koalīcijai, britu žurnālists vienā teikumā pieminējis arī "Visu Latvijai"/"TB"/LNNK, to nodēvējot par "jaunu ultranacionālistu savienību, kurai ir astoņas vietas un nepatīkama cirta". Žurnālists vēlāk precizē, ka ar šo teikumu domājis, ka "ne jau pati partija ir nepatīkama, bet gan šī šķipsna". Pret "TB"/LNNK aliansi, kura nākot ar "Latvijas neatkarības atgūšanas šarmu", iebildumu neesot. Ja VL savu neskaidro cirtu nogriezīs, ļoti precīzi definējot savu nostāju, kā arī atzīs senāko iespējamo tuvību ar ekstrēmistiem un to nožēlos, solot, ka no šādām idejām atsakās, iebilžu pret tās dalību valdībā nevarot būt. Šādus secinājumus saistībā ar VL darbību viņš esot guvis, saņemot informāciju no vairākiem avotiem. Nepieņemams esot vislatviešu lozungs "Latviju latviešiem" – jo sava vieta valstī esot arī citām tautībām. Arī kāda VL biedra saikne ar ekstrēmistiem, ko savulaik izmeklējusi Drošības policija, neesot pieņemama. "Partijai esot skaidri jādefinē sava nostāja ekstrēmisma, holokausta, seksuālo minoritāšu jautājumā," piebilst žurnālists. Tas gan vairāk ir saistīts ar VL pagātni, nevis tagadējiem līderiem Raivi Dzintaru un Imantu Parādnieku.
Kljims Voroshilovs
K
Francijaa arii ir vieta cittautieshiem, bet tas nenoziimee, ka franchi saaks ar vinjiem araabiski sarunaaties. pashus nelojaalaakos pat sola izraidiit. Varbuut liidzcietiigais britu skribents vareetu ljaunos franchsu sabaart, aizraadiit uz kljudaam? Protams, peec tam kad savaa Britaanijaa buus saacis araabiski runaat, jo maaciit citiem to, ko pats nedara, ir liekuliigi.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas