Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Nacionālā skolotāju savienība pārmet Zatleram atkāpšanos no paša definētajiem principiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bijusī skolotāja
B
Demagogam Kramiņam vajag tikai apliecināt pašam sevi, un ehh ... atkal garām. Nabadzinš. Netalantīgs cilvēks ar pāris skolotājiem aiz muguras. Un kas ar to neatdoto naudu par skolotāju konkgresu? Blēdis arī vēl?
aiziet humuss
a
Zatlers ir reāls vecis! Viņš ir visu vecu vāravu, apsargu un caurkritušu hakeru mīlulis. Jēēē Voldža, pilnīgs topiks!!!!
kartupeļēdājs
k
Nacionālo kreiļu- sēņotāju līga arī norūpējusies par mūsu skolu nākotni un izsaka nožēlu par Ķīļa tautai kaitīgo nodomu novest lēnprātīgos sēņotājus morāli gastronomiskajā genocīda stāvoklī. Kur skatās Sudraba un Delna !? Brīvību Eizakam !( Ja vien viņš jau nav izlaistts )
dalīs kredītus
d
no kargina citadeles bankas bomžiem, tad tiem sados diplomus, darbam viņi nederēs, kredītus atdosim mēs...tā jau funkcinē komunistu stabiņupētersonu 'universitātes' ģerevņās. Dzēšot komentārus noziedznieku=dzīvnieku no 'Dzīvnieku Fermas' mazāk nepaliek.
skolotaja
s
1)Esmu pedagogs, bet man nav NEKĀDA sakara ar šo "nacionālo apvienību". 2) Pāreja uz 40 st. darba dienu lielā mērā paralizēs skolu darbu (vismaz vidusskolās), ja vien neatradīsies muļķi (gan jau atradīsies), kas, beidzoties 40 stundai, tiešām pārtrauks strādāt. Pagaidām ar tām 40 stundām nu nekādi nevar izgrozīties ( ja vēl, kā pārējiem normāliem pilsoņiem vakara, nakts un brīvdienu stundas ņems vērā, kā tas pienākas). Tad sabiedrība varēs brēkt par neizlabotajām ieskaitēm, nenotikušajiem pasākumiem, nesazvanītajiem vecākiem utt. Arī šodien- svētdien nodarbojos ar darba lietām (un tā katru svētdienu).
bimbam
b
Ja, parsteidzosi, ka saulveza partijas izglitibas "specialists" nesaprot, ka ar 40 stundu nedelu skola vienkarsi nekas nevar sanakt!
  • 2
  • 1
Krāmiņš un Co izklaidējas
K
Ceru, ka ZRP pietiks prāta šitos vispār noignorēt. Kā viņi vispār varēja Krāmiņu un viņa atsevišķos, nelīdzsvarotos līdzgaitniekus uzņemt biedros? :)
vai tiešām?
v
LNSS ir 2009.gadā reģistrēta biedrība, kas par savu mērķi izvirzījusi apvienot un sekmēt pedagogu darbību Latvijā uz tikumiskiem un nacionāli kulturāliem pamatiem, aizstāvot biedru profesionālās, ekonomiskās, sociālās intereses un profesijas prestižu.
jautrais
j
.. atvainojos..runa ir par naivajiem.. zoodārza partija tā šie jādēvē...un ne krustu par emblēmu... bet mērkaķi...
jautrais
j
par kādu Zatlera morāli naivie ticēja.. andelmanis paliek andelmanis...
to Vispār jau
t
nja .. kartejo reizi parliecinos kads ir ZRP elektorats. Neatbildeshu ar apsaukashanos.
  • 2
  • 1
Vispār jau
V
tev vairāk piestāv niks - debīlais.
  • 2
  • 4
Vecais Valters
V
Ir tāds laiks, ka vienīgā izeja visiem mums- ir apvienoties. Atminieties, ko vecais Valters pils tornī pie Latvijas karoga, ko bija uzvilcis, vēlēja savai tautai. Vajadzētu inteliģences uzsaukumu mūsu atkal daudzajām! partijām. Ir pēdējais laiks lai mūsējie apvienotos pēdējā brīdī. Ja nacionālie spēki arī turpmāk pastāvēs atsevišķās, sadrumstalotās organizācijās, nav iespēju mobilizēt ļaužu masas nacionālo interešu aizstāvībai. Ir jārīkojas! Laika domāt nav palicis daudz. Un savu spēju apvienoties "minoritātes", mums jau ir demonstrējuši.
Saulvedis
S
Un kurš tad būs tas inteliģentais, kurš uzsauks? Tas klubiņš LNSS ar savu patvaldi? Sudraba ar savu sēdēšanu uz olām un partijas perēšanu? Kurš?
  • 4
  • 2
Ja kas
J
Bet Mūrnieks, cik zināms ir Kramiņa drauģelis no t.s. skolotāju galvas maisītājiem- tas taču startē Zatlera Rīgas sarakstā? Vai nav spiegs? Nekad neesmu sapratis - vai tiešām skolotāji ir tik stulbi, ka ļauj sevi pārstāvēt šādiem tipāžiem?
Fakts
F
Vai tik t.s. Nacionālā skolotāju apvienībā galvenais tūtiņdreijers nav Kramiņš? Kā izrādās tas, kurš pielīferējies Sudrabai? Grib uz viņas bāzes jaunu partiju taisīt? Un tad tā būs īstā nācijas glābēja? Ko Kramiņ, ko?
Zaptes pārtejas aģentam
Z
Esi aizrāvies ar siles gūšanu, tāpēc te ķēzies. Nabadziņš- siles cilvēciņš.
Es jau domāju
E
Kur tu, pamuļķi, paliki???
  • 1
  • 1
Aģents
A
Nez, vai tas ir atraidītā Kramiņa kunga skolotāju kantoris vai kāds cits. Savairojušies skolotāju kantori kā policistu arodbiedrības.
celonis
c
Kilis tacu ir aprobezots, neizglitots murmulis.
Nameisim
N
Tas, ka ķeilis ir dupsis patrinis dažādās pasaules valstīs un sagrābstījis tur dažādas dogmas, kuras nav spējis pat sistematizēt un pārbaudīt Latvijas vidē, nenozīmē, ka tas gaisagrābslis ir izglītots cilvēks. Jā viņš ir mācīts, taču nav pieredzējis, lai vadītu Latvijas izglītības sistēmu. Pie tam neciena tautu, bet tikai savu es. Tādus pa gabalu jātur no ministrēšanas, jo visādu eksperimentētāju jau mums te kaudzēm bijis, tāpēc Dievs atpestī mūs no tādiem ķeiļiem, bet ar ienaidniekiem mēs paši galā tiksim.
  • 9
  • 7
Parasti
P
tādiem, kā tev ir vai nu palīgskola, vai vakarskola.
  • 1
  • 2
Nameisis
N
Ķīļa idejas var patikt, var nepatikt, bet pārmest viņam (Ķīlim) izglītības trūkumu gan var tikai internetā sēdošs anonīms aprobežots murmulis :)
  • 12
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas