Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nacionālajā apvienībā būs vairāk nekā 2000 biedru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zīle, vāķies
Z
tu, mēsls, esi bijis klāt Latvijas izlaupīšanai visus šos 20 gadus. Vai pats iesi uz prokuratūru, vai palīdzēt???
jopciks
j
ļaudis,bet tad ar Cimdara dotajām pildspalvām pastrādāsim vēlēšanās,lai NEVIENS tēvzemietis netiek Saeimā! ja pāgājušajās vēlēšanās to varējām,tad arī šajās varēsim!.
maija
m
Man patīk jaunie puiši no Visu Latvijai,bet Tēvzemiešu šeptmaņiem gan neticu!
nv
n
pilnīgākā katastrofa. Tubisti ir 4x vairāk par Vislatviešiem, loģiski sarakstos izvirzīs prasību būt pārstāvētiem proporcionāli, t.i. tikai katrs 4. būs no VL!. Es vairs pat nezinu, vai gribu balsot par tādu apvienību, lai arī dūšīgi svītrošu ārā visus vecos perd.eļus un blēžus, viņi tik un tā 'nomētās ar cepurēm' un tiks Saeimā. Bet stulabis Raivis atkal paliks pie ratiem. Un viss tikai dēļ viņa nepārvarāmās tieksmes nokļūt lielajā politikā un perspektīvā par prezidentu par katru varu un ar jebkuriem līdzekļiem (lasi: gatavību draudzēties da ar jebko, izņemot SC), bet galvenais dēļ viņa neticēšanas saviem spēkiem - ka VAR tikt Saeimā bez šiem korumpantiem un politiskiem līķiem.
nazis
n
Pagaajushajaa reizee lika vienaadu skaitu no abaam partijaam. Kas Tev liek domaat, ka shoreiz buus savaadaak, turklaat ja ir zinaams, ka paraadi komandee VL!, jo TB/LNNK skaidri apzinaas, ka nav situaacijas noteiceeji. Un veel visiem niideejiem atgaadinu, ka shajaa Saeimaa no 8 vinju dputaatiem 6 (gandriiz 7 saakuma likaas) bija tieshi no VL! Shoreiz buus tas pats, no ~15-20 balsiim, ko apvieniiba ieguus, tikai paariitis buus TB. VL! ir savs nelokaams elektoraats. TB/LNNK klaatbuutne ir vajadziiga tikai delej ASV un Austraalijas latvieshiem (vecajiem), kas citu partiju nekad nav atbalstiijushi.
  • 0
  • 0
nazis
n
Luuk te saak izkristalizeeties iistie varas paarnjeemeeji, nevis Urbanovicha bandformeejums.
Janka
J
Duris Jobelis arī būs?
Latvieti padodies
L
Kas tad ir TB bez garīgi traumētā Dura Jobeļa.
  • 1
  • 0
batjuks
b
nacionālie zolītes sitēji zīļuveči ejiet dillēs.
jopciks
j
Interesanti,kur gan viņi visi paslēpušies? kad kas jādara-tikai VL,bet tēvzemieši- partijas sarakstos gaida vēlēšanu rezultātus?
  • 1
  • 1
jopciks
j
Zīles prāta spējas būtu jāpārbauda.No Bauskas kongresā redzētajiem astoņedesmit tēvzemiešiem ir radušies 1700. Tik liela daudzkāršošanās noteikti ir smagas saslimšanas sekas. Nabadziņam vajadzētu ārstēties nevis turpināt būt neviena neaicinātam saulvedim.
Svens
S
Redzi, Tēvzemiešiem tie n-tie tūkstoši biedru ir tikai uz papīra (un labi ja ir arī tur), biedra naudu nav maksājuši gadiem, nekādās aktivitātēs neiesaistās, pieļauju, ka daudzi varētu būt arī citu organizāciju biedri. Bet... realitāte arī ir tāda kā Bauskā redzējām... manuprāt, Zīles atbildība tā ir noteikti ... ka Tēvzemiešu vairs nav.
  • 2
  • 1
elementāri
e
Prāta spējas būtu jāpārbauda tiem, kuri nespēj saprast starpību starp kongresa delegātu skaitu un partijas biedru skaitu ....
  • 7
  • 0
VL kaps
V
Topošā apvienība ir VL kaps. Tā kā partijā visus lēmumus (vismaz oficiāli ....) pieņem balsojot, visu noteiks vecie tubiku darboņi - VL klauniem atliks tikai mērkaķoties ar striptīzu sala laikā vai nēsāt biezpienu uz krievu vēstniecību. NEVIENU nopietnu lēmumu viņi ietekmēt nespēs ...
zvirbulēns
z
Partijai jāatrod ideoloģija - sorosīdu ideoloģija jau līdz kaklam!
BALTS
B
DEĢENERĀTU PARTIJA !!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas