Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nākamnedēļ EM piedāvās valdībai lemt par zemākām cenām vēja enerģijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Esben Kalhøj
E
I just checked the prices in Denmark on wind-energy, and allthough the system is quite complex the app. prices are as such; In february 2009: Marketprice 0,027ls (paid by the energy company) + Statesupport 0,03ls = 0,057ls This price is +/- due to some difference sbased on how old the mill is, or if it is owned by a company or a private person etc. But far away from 0,14ls and alsoo a bit away from 0,07. Though it has to said that the Latvian state maybe should pay a bit more in the beginning to encourage more green energy in Latvia. This was also done in Denmark.
:)
:
Tikko ministru prezidents ir akceptējis tiesiskās paļāvības principa ingnoranci. Mums kā apzinīgiem pilsoņiem ir visas tiesības arī šai gadījumā pieprasīt to pašu. Sekojam un kontrolējam :)
dzeris - Josifs
d
Nu kaut vai tā, tomēr labāk, kā vispār neko nedar;īt. Tikai iepriekšējās cenas gan pieņemis TB Gerhards un Godmanis, Kampars tur ne pie kā vainīgs nav.
valdis
v
vejš ies pāri Latvijai arī nākotne ,dzirdeju kašis nekanibas dēļ par cenu tas solijies iet apkārt valstij nevis tur vienam būt par kalpu liekas ka aŗi bio ne tikkai smirdēs be jēga ari 'bus nu tas jau visspriekša ir taču gimenes regulētā seima vai piedodiet tā bija bet kas tagad-to redzesim
pionieris
p
Ārprāts! Beigās vēl mazajiem hesiem ķersies klāt!
Josifs
J
Nemot vērā, ka mēs sevi definējam, kā "tiesisku valsti", tad saprotams, ka šis lēmums nebūs attiecināms uz tām firmām, kuras ir saņēmušas obligātā iepirkuma atļaujas saskaņā ar šiem MK noteikumiem, bet nākotnes iecerēm attīstīt vēja enerģētiku. Tā teikt būsim labojuši kļūdu, bet nevis novērsuši sekas. Malacis Kampara kungs, kāds ir sausais atlikums - tikai, ka vienam labs PR sanācis un Andža arī joprojām smaidīgs.
Ņirga
Ņ
Es Tev pilnīgi piekrītu, vienkārši man tiešām neticās, ka bārdainais Sātans no Mākoņiem, neskatoties uz to, ka esam mēslos līdz ausīm, pieļaus šitā bojāt viņa mērķtiecīgi tapināto biznesu uz LV rēķina.
dzeris - Ņirga
d
Jā, tā varētu notikt, bet, ja neatceļ šo te acīmredzami absurdo un angažēto lēmumu, tad JL jāiet ārā no valdības, jo būt par kāazu ģenerāli un zibensnovedēju arī nav vērts.
MILDA
M
Ko nu, Andrīt! Uz kuru pusi tagad?
Ņirga
Ņ
Dēļ šādiem lēmumiem (vai tos vispār pieņems - to vēl redzēsim) valdība kritīs. Garantēju!
dzeris
d
Malacis, Kampars! Ja līdzīgi būtu rīkojušies tie ministri, kas ir no citām partijām, un visus šos gadus būtu darījuši ļoti vienkāršu un it kā pašsaprotamu lietu - valsts intereses stādītu pirmajā vietā, sponsoru - pēc tām, mēs nekads nebūtu, kur esam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Liepājas rajonā plāni par vēja ģeneratoriem saduras ar iedzīvotāju pretestību

Piebalgs: atjaunojamiem resursiem vajag samērīgu atbalstu

EM pārvērtēs vēja un biogāzes atbalstu

Latvijas vēju grib padarīt par dārgāko Eiropā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas