Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nākamnedēļ ķersies klāt valdības reorganizācijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muris
m
Pareizi, Godmaņpap! Atpūties! Tev jau tas ķobis ir pilnīgi pārkarsis - izsitīs vēl drōšinātājus - ko tad? Kurš vēl bez Tevis zin, kā šito valsti dabūt vēl dziļāk purvā? Un sarunām jau nekad nav par vēlu. Galu galā, ja nesāksi nākamnedēļ, tad vari sākt aiznākamnedēļ. Un arī ar KNABu nevajag steigties. Atpūties gan, to Tu sen jau esi pelnījis!
.
.
delfos rakstīja, ka 2800 ierēdņus samazinās. kam ticēt, diena saka, ka 4 ooo.
vvaldis
v
un atkal bezdarbnieki
elektorāts
e
nu ja - vislabāk man gan šķiet, ka pat cietums šiem par labu - cilvēki nedzīvo tik ilgi, lai atsēdētu to, ko šitie sastrādājuši...
Kas notiek galu galā?
K
Jautri. Bet es domāju, ka šitos ar steigu jāliek tomēr cietumā, tur viņu īstā vieta. Šodien LNT ziņās jau ziņoja, ka pensiju 2. līmeņa naudu grib kontrolēt valsts. Zinām gan, kā šie "kontrolē" :))
elektorāts
e
tu ko! tādu neprātu! tad jau drīzāk zeme zem godmaņa kājām atvērsies....
Kabula
K
cīņu gadījumā ministriju skaitu varētu palielināt maksimāli par divām – līdz 12.. ++++++++++++++ un, vajadzības gadījumā, ieviest līdzministru un ministru biedru amatus, kā arī, apvienojot visas šķietami likvidējamās iestādes, izveidot diennakts politprostitūcijas un šoferu ģimeņu aģentūru..
Kas notiek galu galā?
K
Godmanis nekādi nespēj noslēpt galus ūdenī. Viņš nav MP, bet šeftmanis.
Sviests!
S
Tur daudz brīnumi atklājas. Kārtējā valsts nozagšana pārlikta citā silē, un tagad zagļi steigsies stāties šajās kapitālsabiedrībās. Palasiet citi arī to absurda teātra sižetu!
Nu nu
N
Vai tas nozīmē, ka Šlesers un Slakteris tiks atlaisti no darba?
Lex
L
Atļaušos citēt konkurentu tvnet: Reorganizācijas gaitā plānots, ka kopējais štata vietu skaits samazināsies no 65 916 līdz 63 487, tostarp valsts pārvaldes iestādēs samazināsies no 57 448 līdz 53 119 vietām, bet valsts kapitālsabiedrībās palielināsies no 8468 līdz 10 368.
Berta
B
Es to reorganizācijas plānu izdrukāju un, kad sāku pētīt sīkāk pa ailēm, atklāju divas ļoti treknas matemātiskas kļūdas. Līdz ar to tas plāns ir tikai tualetes papīra vērtībā. Vai Godmanis ir bijis skaidrā, skaitīdams ciparus? Vai arī viņa kalkulators ir saplīsis (, kas nebūtu brīnums tik lielā nabadzībā, kādā banda iedzinusi Latvijas tautu) ?
elektorāts
e
Ak tad JAU!!! nākamnedēļ... un vilksies tas visticamāk bezgalīgi - vai vismaz tikmēr kamēr nebūs pilnīgs BANKRATS (TAS IR TAD, KAD NEKĀ VAIRS NAV)
kartupelis
k
Nost ar Šleseru un viņa puikām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Godmanis pasteidzas publiskot plānu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas