Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nākamnedēļ - Vienotības dibināšana un LPP/LC ārkārtas kongress

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WTF
W
man vienalga. šitie drankkji neko nedara valss un iedzīvoāju labā. Partiju dbināšanas atceres, konferences ir ILŪZIJA , ka viņi kaut ko dara . smieklīgi
Marga
M
SCP no Vienotības jāaiziet..Tad vēl Vienotība var uz kaut ko cerēt.
čOMBE 22
č
Pretīgais Latvijas lāsts-politvarrza atkal bīda savas netīrās lietiņas.
lauķis
l
Vēlēšanās uzvarēs tie,kurus vairāk atbalstīs masu mēdiji.Tā tas bija ar TP ,tā arī TP norēja.Sabiedrība ir pārāk stulba ,lai pati izlemtu ,kas labs ,kas ļauns,galvenais kā mēdiji pasniedz.Programmas vienmēr skaistas un pareizas,to izpildītāji ir bijuši tādi ,kādi tie bijuši.Patreizējo Jaunā laika vadību vajadzētu turēt pēc iespējas tālāk no varas,jo tie ir pārāk greizi.
lauķīt,
l
tur nu gan tev nepiekrītu,pagājušās vēlēšanās Mediji,TV tik jau pozetīvi iemasēja PLL,bet ko pateica tauta,to jau zini.Sabiedrību par stulbu var nosaukt tikai stulbeni,jo kopā ņemot sabiedrība ir gudrāka un spējīgāka pie vajadzības atrisināt jebkādu problēmu,daudz daudz reizes labāk nekā visas Valsts universitātes,Akadēmijas kopā.
  • 1
  • 0
Jukums
J
Nākas secināt, ka Vienotība nejūt vai nemaz nevēlas sajust velētāju noskaņojumu. Pretējā gadījumā vismaz Āboltiņu būtu aizstājusi ar kādu citu, kurš/a līdz šim bija turējies/usies ēnā. Uz ko gan viņi cer vēlēšanās, ja tik tizli rīkojas?
Jukum,jukum,
J
baidās no tautas tikai tas,kas ir vainīgs,sena tautas gudrība.Aboltiņa ir strādājusi ļoti sekmīgi,gan savā karjērā,gan partijas attīstības darbā,gan valsts mērogā,mainījies daudzkas uz labo,tautā mainījusies arī politisko vērtību un atbildības sajūta.
  • 1
  • 1
Tomasz Otocki
T
"No LPP/LC pašlaik Saeimā pārstāvēts Ainārs Šlesers un Rita Strode" - ne tikai, no maijā 2011 g. arī ekspremjers Andris Bērziņš...
///...mm
/
JL kopsapulces apmekletaju videjais vecums diezgan parsteidzoss - fotografijas liekas, ka cinas ar Visu Latvijai elektoratu laikam.
Aivars - Fiksajam
A
Kāpēc brīnies, ka Diena kļuvusi par Vienotības ruporu? Paskaties kas ir Vienotības valdē un kam pieder daļas Dienā - oligarhiem! Vai Tu izslēdz iespējamo varbūtību, ka atkal ir noslēgts kāds slepens līgums starp Bendrāti un Lembergu? Varbūt pēc 10 gadiem to uzzināsim, a varbūt neuzzināsim. Ne jau par baltu velti Vienotība tā turās , kā kaķis uz ledus , aizstāvot šo Mati Hari.
J
Diena pārsvarā raksta par partmafiju veidošanas un izjukšanas procesiem. Vai tāda satura ziņas aizstāj maizi un darbu, ir vissvarīgākās valstī, ka nemitīgi tādi idiotismi ieraugāmi interneta mājaslapā?
Loms
L
Uraaa prieks ka beidzot mūsu glābēji apvienojas. Dambrovskim ura uzliec vēl kādu nodokli un galvenais reformas ingnorē. Plānu ekonomikas attīstībai arī vari nerakstīt mēs jau daudzus gadus bez esam iztikuši. URA
Samanta
S
Atbalstisim!Lai Valdis Dombrovskis turpina iesakto darbu!
Jā,
J
tā domā ne tikai Samanta,bet vairums tautas,kas grib galveno stūri Valsts pārvaldē uzticēt mērenajam,kompetentajam pragmātiķim ar lielu pieredzi Valdim Dombrovskim.
  • 4
  • 1
Fiksajam
F
Nē, nav. Latvijas ekonomikā atjaunojas izaugsme, un to var neredzēt tikai aklais vai nopirktais, izvēlies pats.
  • 6
  • 1
Fiksais
F
Vai viņa valdīšanas laikā nav četrkāršojies trūcīgo skaits? Četrkāršojies to cilvēku, skaits, kas zaudējuši darbu un ir skandināvu banku izūtrupēti? Lielākais emigrācijā devušos skaits, lielākais rūpniecības kritums ES, mazākā dzimstība un viena no lielākajām mirstībām ES. Tūkstošiem pamestu viensētu Latvijas laukos - izskats kā pēc kara! Samazinātas pensijas un palielināti nodokļi, kurus paredzēts celt vēl. Šis kritums ir jāpstādina padzenot un pieprasot atbildību no šīs tautai naidīgās kliķes!
  • 6
  • 2
XYZ
X
Ašerādens – Ēlertes redzamā daļa... Šai kompānijai labi piestāvētu ādas jakas un ....
Memory
M
'' Šī ir pēdējā kauja, kas ar uzvaru nāks.....''?
jjj
j
Vienotība-izcili nekompetentākā partija- Valsts vēsturē-nelietderīgi izškērdējot divus miljardus latu!
es
e
Stipendiāte Bendrāte valdē būšot. Žēl, ka nebūs Čigānes ar lakatiņiem.
Ir nerakstīts likums,
I
ka Vienotības nedraugi visvairāk cenšas nomelnot viņu labākos,aktīvākos partijas darba darītājus.
  • 1
  • 0
ja?
j
a kur tad palika? tā bija viena nesaprotami runājoša persona. staigājošs pārpratums
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas