Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Naktī uz svētdienu pulkstenis jāpagriež par stundu atpakaļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Slikti atkal jādara viens muļķīks darbiņš par velti......
Grieta
G
Antiņ, pūt stabulīti, pŗātiņ nāc mājās!
Nesapratnis
N
Joprojām nekādi nesaprotu, kādēļ gan jebkura firma nevar bīdīt savu darba laiku, kā tai izdevīgāk, ja gūst enerģijas ietaupījumu. Kāpēc jācieš visai citai dzīvai radībai???
e.
e
"Dievu to Kungu zākājam pulksteni uz priekšu- pakaļu grozīdami" --- "Un Viņš teica: tev nebūs pulksteni divreiz gadā grozīt!" Tas pulkstenis ir jaunajā vai vecajā derībā aprakstīts? Cilvēks nonācis jau līdz tādiem murgiem, ka kādu aparātu ar cipariem un rādītājiem liek visaugstākajā vietā un aizmirst apskatīties uz debesīm, uz sauli, kura ziemā lec vēlāk, bet vasarā - ātrāk. Un šī sīkā laikraksta ziņa, kura tiešām ir labs atgādinājums neaizmirst pagriezt pulksteni, izraisa aktīvus protestus no tiem, kuri gatavi čikstēt par visu.
Grieta
G
Atkal viens ārkārtīgi svarīgs notikums tautas dzīvē- par ko nu visiem orgāniem skaļi bazūnēt, jo mēs taču pašu Dievu to Kungu zākājam pulksteni uz priekšu- pakaļu grozīdami. Var jau arī rudens sākumu noteikt, teiksim, ar 1.janvāri un dienu saukt par nakti-avīzēm un ziņu kanāliem būs vairāk jaunumu. Pasaules kārtību ignorēdami, mēs degradējam paši sevi un, lai nebrīnamies, ka notiek dabā izmaiņas! Arī mūsu senči, bez šiem trikiem, nabagāki nepalika!
Laika mašīna
L
Aizlidojot uz Tokiju, var atgriezties no vakara uz rītu (vērst atpakaļ notikušo), bet turpinot ceļu pāri datuma līnijai uz Honolulu, var atgriezties pat vakardienā! Neticat?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas