Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Nav pieprasījuma pēc suvenīriem ar Latvijas simboliku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neveiklais
n
Es arī esmu meklējis Latvijas karodziņu, ko ielikt mašīnas durvīs, bet nekur neesmu varējis iegādāties, jo nevienā benzīna uzpildes stacijā nepārdod, suvenīru veikalā nav (tiesa gan tas bija pagājušo rudeni) un tad es atmetu ar roku, ka nav tad nav, bet izrādās, ka ir veikals kur to tirgo. Nezinu gan kur tas atrodas, jo dzīvoju pie mazpilsētas. Tagad mēģināšu šo tirgotavu atrast!
to "drausmigi"
t
Ko tu sapīpējies?
drausmigi
d
ka jauna vilna komunistu bandas un kremla nirgashanas par demokratiju un tirgus ekonomiku LV teritorija tagad jau turpinas zem sarkanbaltsarkana karoga izkartnes,un ta jau 20 gadus.
juta
j
nu apskaties mīļie tos savus suvenīrus. neērtas krūzītes neiksteiksmīgas. vajag mīlēt savējos un taisīt tādas skaistas un lietojamas preces, lai prieks pirkt. šodien gribēju nopirkt, nu nožēlojami, kaut kādi samudrīti dizaini. beigās iepirku tikai lentu, jo lentas, tiešām, ļoti labas. žēl pat palika, ka tik maz nopirku, jo ciemiņi mudīgi izķēra, pašai nepalika. ja kādā nav patriotisma, tad tas ir tajos ražotājos, kas domā, ka patriotiskām mantām jābūt neglītām un nelietojamām. tie laiki pagājuši.
K-K
K
... redziet, bus japagaida 18. novembris ...
Lapa
L
Suvenīrus pirmkārt vajadzētu pārdot lētākun, otrkārt, padarīt pieejamus. Citādi sanāk, ka tie pieejami dažāds Rīgas bodēs. Tos vajadzētu tirgot visos Latvijas lielākos un mazākos veikalos nepārtraukti, nevis tikai pāris reizes gadā. Treškārt, skat, ko raksta Aija
Aija
A
:) Apvienotaj'a Karalist'e gan bija pat loti pieprasiti visi suveniri - jebkas, ko var iedomaties, ar UK un kara'lnama simboliku, kad notika lielas kazas. Jautajums, kapec? Tapec, ka UK doma par saviem cilvekiem un savukart cilveki ir lojali pret savu valsti.
Dīzelim
D
.... BIJUŠAIS PATRIOTS Pirms 10 min Ei pakārties Valdi - ja valsts mani aplaupa un nogāna , un padara par plukatu , panāk ka reāli strādāju lai pabarotu ierēdņus un ko pašam rīt , tas nevienam nekasa , nekādas domāšanas par valsti nebūs , tauta nav izspiežamais citrons , kad valsts beigs ņirgāties, aplaupīt un pazemot tautu, bet palīdzēs un atbalstīs , tad tauta sāks domāt par valsti kāds cinisms. Ne Dombrovskis , ne kāds cits parazīts pirmkārt nav pateicis kādas ir valsts intereses. Tās nav pateiktas nekad, nevienu reizi šajos 20 "neatkarības' gados. Visus šos gadus mums ir borēts iekšā tas, kas ir izdevīgs bankām, spekulantiem, rietumu koorporācijām, amerikas un eiropas intereses....... BET NE LATVIJAS VALSTS intereses. Pēdējā pērle ko dzirdēju no šitā exelista ir tas ka viņš prasa lai nākošajā gadā privātais sektors neceļ algas jo tad būs grūti noturēt inflaciju un izpildīt (nevienam nevajadzīgos) Māstrihtas kritērijus. Tajā pašā laikā, gan iepriekšējos krīzes gadus, gan šogad, gan plānots arī nākošgad , ka birokrātiskais aparāts tērē un tērēs arvien vairāk un vairāk !!! Nu kur vēl lielāku bezkaunību??!!!.... Laikam ar to tad arī domātas "valsts" intereses, lai parazīti var sev celt algas( komandējumus, prezentācijas, kompensācijas, padomes u.c) un mēs labprātīgi tam piekristu. un kad pēdejais izbrauks no valsts, tad vēl kādu brīdi Valdis rakstīs un sauks Tautu Vienoties, bet tā jau sen ir vienojusies Aizbraukt, tikai Valdis par to neko nezin, jo uz leju no saviem augstumiem Viņš un Tā banda neskatās!! Viņi nepamanīs, ka nav vairs Latvijas Tautas!!! Ko neizdarīja visu nīstie Komunisti, to tagad Izdarīs Pašu Vēleta Valdība!! Paldies, Augsti Godājamā Valdība, Par Vienotības sajūtu, kad kuņģis un mugurkauls "sa-vienojās", šajos svetkos, kad Latvija atkal kļuva neatkarīga...... Kāda Vella pēc tas bija vajadzīgs????? Brīvs un Izbadējies!!! Bet Jūs, Liekēži svinat pie klātiem galdiem!!!! No mūsu aldziņām atvilkto sev galdā liekat!!! kaunējušies būtu SVINĒT!!!
ultima
u
Varēja jau nu gan izvēlēties citu virsrakstu - ja jau valsts svētki, tad runāt par piedāvājumu, un padomāt, kāds tas ir, ka vispār ir - un kāda ir tā pielietojuma iespējas. Lai arī tie ir suvenīri, tā ir prece. Ir vietas, kur tiek izmantoti karodziņi vai citi nieciņi, bet tie galvenokārt paredzēti tūristiem. Latviskajiem suvenīriem ir bijis diezgan skumjš liktenis, līdz ar to tie nav iekļuvuši sadzīvē. Un patriotiskie pārdzīvojumi iztikuši bez visa tā. Auseklīši nostrādāja 1987. gadā. Un karogs vai karoga lentītes īpašos gadījumos, bet tad tiešām īpašos. Suvenīri latviešu kultūrā nav aizstājuši lietas, kas ir īstas, praktiskas un lietojamas - tur ir patriotiskums: māls, koks, lins. Ja tas nebūtu pieprasīts, tad varētu likt šādu virsrakstu.
Fiksais
F
Vai drīzāk nav tā, ka PSRS sabrukuma rezultātā mēs nokļuvām cita saimnieka interešu sfērā un 20 gadus šeit valda marionešu valdības, kas klusi un apzinīgi pilda saimnieka uzstādīto plānu - pārvērst Latviju par notekgrāvi Kreivijas pierobežā? Kā var izskaidrot VISU iepriekšējo valdību naidu pret valsti un tautu, ārprāta zagšanu un totālu ekonomikas, kā arī morāles pagrimumu? Varbūt latvieši vienkārši ir totāli muļķi un neveiksminieki? Salīdzini Latviju ar Igauniju, Čehiju vai Slovākiju - kā tas iespējams, ka valsts ir aizgājusi pretējā virzienā. PS. Kur var nopirkt sarkanu karogu ar zili-baltiem viļņiem gar apakšējo malu? Tas karogs šai valstij bija daudz draudzīgāks!
reptilis
r
Skumji,bet pat veikala nosaukums neliecina par cieņu pret latviešu valodu- love Latvia- Latvijā ...a,es domāju,ka Anglijā.....kādi tur vēl simboli ?? Īstie atjaunotās Latvijas republikas simboli ir -LEMBERGS (kā kļūt no ierēdņa par miljardieri) ,Šķēle (kā kļūt no ierēdņa par miljonāru),Kargins un Krasovickis( kā kļūt par cienījamiem banķieriem,no vienkāršiem naudas mijējiem) un vesela virkne visiem pazīstamu SIMBOLU.......,kādi tur vēl karodziņi!
Dīzelis
D
kas ja ne paši tos sūdus vēlējām no 1992 gada.
Juris
J
Nav jau arī nekāds brīnums, kas tad tas 4. maijs ir tautai. Nekas,sevišķi tagad, kad tā nosaukums galīgi neatbilst saturam.
@
@
Paldies par kūkām, bet LR2, ar civilokupantiem un politiskiem iznireļiem, nav man pa prātam.
Dundukovs
D
Kolorādo vaboļu biedrības lentas Rīgā, Liepājā gan iet uz izķeršanu !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas