Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Nav skaidrs, no kurienes dažos mēnešos uzradīsies godīgie un gudrie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buffy
B
This forum neeedd shaking up and you’ve just done that. Great post!
Joks
J
Godīgie un gudrie nav primārs jautājums. Primārs ir pareizie un nepareizie. Savējie un svešie. Un tālāk jau pēc definīcijas pareizie un savējie ir gudrākie un godīgākie. Vienkārši.
Memory
M
Kamēr 4.maija republikas varnešu sponsori turpinās palīdzēt ar naudiņu - tikmēr šī politiskā sistēma turpinās pastāvēt?
K-K
K
... Saurs un nepamatots skats uz sabiedribas intelektualo resursu bazi: ... Jau tacu pastav UZRADIJUSIES 'godiga partija' Visu Latvija, lai cik tya nepatiktu Bezabrenes ortodoksijai! Un papildinata ar vel pienakosiem SEN UZRADITIEM GODIGIEM sabiedriskiem darbiniekiem, ta loti labi kopa ar Vienotibu izpilditu pasreizejo vajadzibu, jo ... Viens,Valsts ierednu kompetence pastav un to var uzlabot iztirot dazus politiskos ieliktenus katra valsts ministrija un departmenta un atsaucot tos kuri ir tikusi atstadinati savas patriotiskas darbibas del - no zinamas personigas pieredzes!!! ... Un divi, nav gruti Saeima ELEKTRONISKI atbalstit katru prolatvisku valsts programmu - IR VAJADZIGA TIKAI LATVISKA UN PATRIOTISKA TIKUMIBA, ne OLIGARHISKA LIEKULIBA !!!
Rasmuss Voronovs-Editus
R
Es esmu te. Resnais korumpētais Susaņins grib mani vest purvā! Ko man taga darīt?
Edite Gornova Rasmusena
E
Te es esmu. DIENA vairs nav lasama, jo atklati nodarbojas sabiedribas dezorientaciju, kā Susaņins ved purvā. Paskat kāds cinisms!Atkal un atkal tie resnie korumpētie mērgļi cenšas mums-tautai iestāstīt, dziedot veco dziesmu: "... nav vētrs, nav vērts..." Tauta tāpat ir dumja un nesaprot nekā. Mēs esam tie kas visu sakārtos..."
Me
M
Kā no kurienes uzradīsies godīgie un gudrie? Te es esmu !!!!!
vairis
v
tie bus tie āboltiņas mazbērni ko viņa tā gribot:)
dzeris
d
Un kāds no tā raksta sausai atlikums? Visi ir slikti, nekas nemainīsies, labāki par šiem tāpqat nebūs? Aizej un ielec Daugavā no Salu tilta, ja esi tādā depresijā sakarā ar to, ka ar PLL ir cauri, nevis čakarē cilvēkiem smadzenes.
haizivs
h
...patiesībā ir tā, ka, jo tu vairāk zini, jo mazāk gribas balsot par kādu sarakstu... ................ Precīzi!
krabis
k
Variants ir tikai viens - viens likums, viena taisnība visiem! Un likums ir tik labs un taisnīgs, cik tas tiek ievērots. Ja ir grupa cilvēku, kuri visu laiku vēlas izņēmumus, tad arī sistēma degradējas. Nekas cits neatliek, kā kādu rītu pamosties un pamodināt katram sevī arī godīgo pilsoni, kurš nezog, nepiedāvā un neņem kukuļus, nemānās un lasa likumu tā, kā tur ir rakstīts, nevis tā kā gribētu to interpretēt... tas ir tāpat kā spēlēt kārtis - ja kāds sāk mānīties, vairs nav interesanti spēlēt un nav jau arī jēgas.
Voice
V
var tikai apbrīnot dienu par spēju atrast aizvien jaunas pērkamās dvēseles.
Человек
Ч
Jūs vēl Stendzeniekam vārdu dodiet. Arnis Lapiņš ir tas, kas kā PR speciālists konsultēja, piemēram, Jūrmalas mēru Munkevicu, kas vēlāk tika apsūdzēts kukuļņemšanā. Lapiņš vispār pilnīgi laimīgs oligarhijā. Viņam nekā cita arī nevajag.
borcinsh
b
"... prezidents nu ir ievēlēts, droši vien rudenī būs arī jauna Saeima" ----- un ta , jauna Saema, atcels prezidenta veleshanu, ka atlaista Saema fiktivu un provokativu balsoshanu !
dzeks
d
Pavei, re kur klasisks apmulsusa piarista rakstelis. Idejas nekadas, tikai gausanas, ka ir un us slikti un piln'igi iluzora fantazija, ka notiks plasas velesanu sistemas reformas. Nez, ka tas varetu notikties? Izlikties par pargudru skeptiki un beig'as izsplaut infantilisma odzinu. Apaksa bailes, ka pasaule, kadu mes to zinajam lidz sim, pazudis un tad pats nezinas, ko iesakt
dzekene
d
Un ko piedaavaa tu?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas