Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nav skaidrs, par cik vēl jāmazina budžeta izdevumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
D;irsā mēs esam un arā neti
D
Brīnos,ka iestājoties nabadzībai,stulbums nemazinās.Vai nepamanijāt,ka nekādu kopproduktu neradijāt?Vārīšanās savā sulā,notriekt ievestu,nenopelnītu,aizpumpētu,tam pieskaitīt inflācijas procentus un sazagto-tas ir jūsu pēdējo gadu straujais IKP pieaugums!Gadiem staipīties ap čekas kulēm,ļaut deputāteļie un valdībai visus šos gadus dzīvot ar saviem skeletiem skapjos,-mēs taču esam draņķu bars!Kādu gan pēdējo kaujas uzdevumu varēja dot čeka visai še atstātajai spiegu bandai?Droši vien-atīstiet un vairojiet jaunās valsts labklājību!Bet,uzskatīt,ka visa šļura vien godmaņu un citu valdošo draņķu nopelns būtu netaisni,ikviens roku esam pielikuši....Ja ne citādi,tad muti turot un nepiedaloties.Un pēc īsa brīža mēs atkal godīgi savēlēsim tos pašus mēslus nākotnei!Un roka nedrebēs!Aicinu uzspļaut šim partiju bīdītajam farsam,brīdis tam piemērots,darba nav,kabatas tukšas,izdiskutējam nenovēršami labu valsts pārvaldi,laika mums gana!Un uztaisam darāmo darbu auditu,nevar no krīzes iziet tik tā,pa labi,vai kreisi mētājoties,nevar ražot šobrīd nevajadzīgas lietas un darīt nelietderīgus darbus.Lai mums izdodas!
Lelle
L
Ar laukiem ir jāsaprot arī rajonu centru pilsētas(tūliņ būs visaptveroši novadi!), kur kopumā, patiešām, dzīvo simtiem tūkstoši cilvēku.
xx2
x
Muahahahahahaha, labs toč, labs nosmējos no sirds )))) Tu laikam būsi humorists? Vai tu esi audzis un dzimis amerikā ar attiecīgu izglītību?
Politiskaa atbildiba
P
Zatler, jus beidzot atgusiet godu tautas acis, ja ierosinasiet saeimas deputatu samazinasanu no 100 uz 50! tauta velas veelet 50 tautas kalpus. Izdariet to un jus ieiesiet vesture kaa labs prezidents! Un Latvijai bus mazak izdevumu tagad un nakotnee!
DUST
D
shtata komenteetaaji taa ir aizraavushies,ka jauc visu kopaa vienaa meercee,lai tikai vareetu nomelnot valdiibu,kura ir korekta,pienjem sprotoshus leemumus ,iesniedz saeimaa un veel tiks turpinaatas strukturaalaas un finansiaalaas izmainjas,liidz tiks panaakts visiem saprotams valsts budzeta liidzsvars.Apklustiet,atmaksaatie komenteetaaji-apmelotaaji.
ciniķis
c
Kā tā nav skaidrs cik vēl būs jāmazina? Blakus rakstā tepat Dienā Rimšēviču Ilmārs zina cik jāgriež, akurāt 600 ļimoni, jeb citroni sanāk. Cik es saprotu, ar šīm strukturālajām reformām ir izdevies ietaupīt max 300 miljonus, tātad, matemātiski rēķinot, ja pie pensijām neķeras, tad visi nosauktie atlaišanu cipari ir jāreizina ar 2, tāpat kā slēdzamo skolu un slimnīcu skaits. Ir baigā šaize, pēc masmedijos pubilcētajām ziņām 2008.gadā valsts pārvaldei tika iztērēti 667 miljoni latu, tātad, ja mēs gribam reāli ietaupīt, mums valsts pārvalde ir jāatstāj uz 67 ļimoniem gadā. Ir varianti noraut pensijas, vai algas tiešām sākt maksāt talonos. Bet par IKP krituma prognozi jau ir apnicis runāt, tā ir reāla komēdija, kur valdības vīri, LB un SVF visi izliekas par naiviem muļķiem, tipa nezina, ka, ja IKP tagad ir -18%, tad pēc samazinājumiem, vai pasarg Dievs, PVN pacelšanas uz 23% būs visi - 40%, tad vispār nebūs no kā kaut ko iekasēt. No kontrabasa neiekasēsi )))
@
@
Tad jādod vieta citiem, kam ir skaidrs. Nevar tusnēt krēslā jau vairākus mēnešus un algoti atļauties nezināt.
DUST
D
Visiem,kas traucee straadaat premjeram,jaakaisa virsuu dusts,citaadi,vinji nesaprot ne ekonomiku,ne finanses,ne demokraatiju.
AIVARS
A
"Sociālo jomu centīsimies maksimāli pasargāt," teica premjers, kurš pa saviem valdīšanas mēnešiem salīdzinājumā ar 12.decembra naktī apstiprināto šā gada budžetu ir spējis atrast tikai 58 miljonus latu izdevumu samazināšanai! Tagad nedēļas laikā viņš atradīšot vairākus simtus miljonu, pasakiet tikai viņam, cik īsti lielam ir jābūt deficītam. Nu labs ir Lāčukiņš, tur nav ko teikt - aizkustinoši labs!
Karamba
K
Nu,tagad līdz vēlēšanām notiksies mīņāšanās starp to ko gribētos un to kas reāli notiek.Šī politiķu mīņāšanās cita starpā ik dienu maksā apaļas nodokļu summas, bet tas jau pierasts, normāla nospertas valsts ikdiena. Diemžēl, arī JL vadībai pietrūkst dukas tā vnk kaut vai TV pateikt kas notiek,kas traucē, saucot vārdos, kas gaidāms.Īpaši svarīgi un valstiski būtu beidzot aicināt zinātniekus,ekonomistus ,atklāti apzināt esošo situāciju un tomēr mēģināt prognozēt nākotni.Nevis neveikli mēģināt reanimēt vakardienu, kāda tā pēc daudzu analītiķu domām vairs nebūs nekad, un ekonomika pasaulē gaidāma pavisam cita.
loms
l
Kā vecs patafons tā mūsu valdība. Jāsamazina, jāsamazina. Gala rezultātā nekāda rezultāta ne nu samazina ne nu reformē. Pilnīga bezizeja, no malas skatoties drusku baisi paliek a ko rītdien tāpat kā līdz šim...................... . ? ? ? ? ? Un vēl labāks jautājums a kurš ir spējīgs kaut ko mainīt ? ? ?
x
x
Nesaprotu.Par budžetu pietiek.Piga,uz visiem
splash
s
Nu ja tu tā saki, tad japiekrīt vien būs. Es Domburšovu neesmu skatījies jau kādu laiciņu, tāpēc šo info nezinu.
beta
b
Es konkrēti dzirdēju no Repšes mutes Domburšovā, ka tiek mēginats runat ar uzņēmējiem par to, ka varetu samazināt nodokļus, bet tad vienoties, lai visi tiešām maksā... vien tas vēl jāsaskaņo ar starptautiskajiem aizdevējiem... Mums ir sasietas rokas un kājas, to izdarīja Godmanis ar Slakteri, kas bez kādas jēdzīgas kaulēšanās un aprēķiniem bija gatavi parakstīt da jebko un fiksi fiksi pacelt PVN, lai tik dabūtu naudu. Nezinu, iespējams, viņi savā aprobežotībā iedomājās, ka SVF iedos visu kaudzi vienā reizē ka tas agrāk notika, tad varetu kādu laiku turpināt... Iepējams, ka parasti, pārrēķinājās, jo modelēt nakotnes situāciju, kā redzam, Latvijā neviens neprot... Un lai kaut ko samazinātu, arī jābūt aprēķiniem, kurus ministrijās pa blatu sasēdinātie dunduki nespēj veikt... Mes esam pilnīgā tankā... Tātad būs sprādziens... nevar nebūt...:(((
Komisārs Reksis:)
K
Tad dariet to, kas ir skaidrs - ka jāpalielina ienākumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas